I, Frankenstein (2014)

In the battle between good and evil, an immortal holds the key.

Reviews (3)

Olrik

Avatar

Wat een slechte film!
Aaron Eckhart doet zijn best om een goede rol neer te zetten, maar van de andere acteurs kan ik dit niet zeggen.
De personages in deze film hadden totaal geen karakter en het kon me niks schelen wat er met ze zou gebeuren, want ze zijn zo ontzettend karakterloos dat je totaal niet met ze meeleeft.
Het script van de film is erg slecht en het verhaal kon me op geen enkel moment weten te boeien.
De demonen in deze film zagen er ontzettend lachwekkend uit en waren verreweg van eng en de waterspuwers sloegen alles!
De special effects waren zwaar middelmatig en eigenlijk had ik een gevoel of ze stiekem een tweede deel wouden maken, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren.

3,5 / 10

Frietgezicht

Avatar

Wat een slechte film!
Eckhart doet zijn best maar voor de rest is alles bagger aan deze film.
Totaal geen karakterontwikkeling of binding met de karakters waardoor we om niemand een reet geven en spanning totaal ontbreekt.
De special effects zijn erg matig en de maskers van die monsters/demonen waren lachwekkend a la Buffy-niveau. Ik lachte hardop terwijl dat niet de bedoeling kan zijn.

Die lekkere blonde uit Dexter liep er maar bij en leek het niks te boeien dat er opeens een oorlog vol mytische wezens bezig was.
En ome Bill als badguy gaat mij vervelen,dat hoeft ook niet meer.

Wat wel echt top was aan deze film was helemaal niks!

2

longshot

Avatar

Mooie film hoor. Alles goed behalve het script. Er is te weinig gedaan om een band te creeren tussen de kijker en het hoofd-personage. Het gevolg is dat het me geen moer kon schelen wat er gebeurde. Ik vond het helemaal niet spannend en ik denk wel dat dat de bedoeling was. Ik zie dat telkens weer dat er beschikking is over goede acteurs, goede effecten en een goed budget en dan komt het toch niet goed uit te verf. Jammerrrr.