The Legend of Hercules (2014)

Every man has a destiny

Reviews (2)

Olrik

Avatar

The Legend of Hercules is de zoveelste verfilming van het mythologische karakter Hercules, maar inplaats van dat de makers de kijkers een andere kijk hebben gegeven op dit personage hebben ze deze film totaal weten te verpesten met oninteressante karakters en uiterst veel voorspelbare clichés...
De effecten, het camerawerk en de belichting zijn verschrikkelijk, maar als het acteerwerk en het verhaal nog een beetje interessant en gewaagd was geweest had ik het nog over het hoofd kunnen weten te zien, maar dat is jammer genoeg niet het geval bij The Legend of Hercules.
In de toekomst zal er vast en zeker weer een andere film over dit karakter komen en maar hopen dat die verfilming meer respect zal tonen voor zowel de karakters zelf als de kijkers.

3.0 / 10

longshot

Avatar

Ik vergelijk deze film met 300: rise of an empire. Deze film poogt hetzelfde te doen als 300 maar haalt het bij lange niet. Een aantal dingen zijn hetzelfde gedaan zoals de vertragingen bij gevechten. De effecten, het acteren en de gevechten komen toch een heel stuk klungeliger over dan bij de film 300. Bijvoorbeeld als je pijlen in je lichaam hebt dan zijn je wonden in de volgende scene niet ineens verdwenen. Ander voorbeeld is een scene met schilden waaronder romeinen schuilen voor pijlen. Direct gekopieerd uit de vorige 300 maar zo slecht gekopieerd.! Oh ja, de cape die die gast om heeft is gewoon een vloerkleed, alsof we dat niet zien. Dit is meer een kinder film en 300 is meer een grote mensen film. Ik geef deze film een 3 omdat ik vind dat deze film een gebrek aan klasse heeft en het onrealistische verhaal kon me ook niet boeien.

3/10