Abduction (2011)

What if your entire life was a lie?

Het niveau van deze film is op elk vlak bedroevend laag.
play

4,2 details

  • 106 Min
  • Actie
  • Drama
  • Mystery
  • Thriller
  • Verenigde Staten
106 Min Verenigde Staten

Abduction is een film waarin de jonge Nathan (Taylor Lautner) niet meer weet, wat hij geloven moet. Nadat hij z'n eigen kinderfoto op een site vind voor vermiste kinderen. Er staat hem nog maar één ding te doen en dat is de waarheid te achterhalen.

Regie
John Singleton
Cast
Lily Collins, Maria Bello, Richard Cetrone, Oriah Acima Andrews, Tim Griffin, Jake Andolina, Ken Arnold, Jack Erdie, Benjamin J. Cain Jr., Radick Cembrzynski, Holly Scott Cavanuagh, Derek Burnell, Rita Gregory, Steve Blass, Mike Clark.
Budget
$ 35.000.000
Opbrengst
$ 82.087.155
Release
23.09.2011
Release NL
20.10.2011
Release DVD
24.01.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: John Singleton | Cast: | Taylor Lautner (Nathan), Lily Collins (Karen), Alfred Molina (Burton), Sigourney Weaver (Dr. Bennett), Michael Nyqvist (Kozlow), e.a. Speelduur: 106 minuten | Jaar: 2011

Vier minuten. Zo lang duurt het voordat Taylor Lautner zijn shirt verliest in Abduction. Tienermeisjes zullen juichen, de meeste anderen zullen huilen. Mocht Lautner enig respect op acteergebied hopen te verdienen met deze film, dan is zijn missie na vier minuten al hopeloos mislukt. Nu kun je een film of acteur natuurlijk niet op één dergelijk moment volledig afrekenen en dat zal dan ook hier niet gebeuren, maar het is op z’n minst curieus dat de makers het nodig vonden hem zo snel van zijn shirt te ontdoen. En helaas weten ze deze blunder niet goed te maken met een sterk plot, boeiende dialogen of knallende actiescènes. Als je Lautner dan toch halfnaakt wilt zien, zet dan lekker Twilight nog eens op, dan heb je nog een leukere avond dan met dit misbaksel.

Tiener Nathan komt er op een dag achter dat zijn foto op een website voor vermiste kinderen staat. Hij confronteert zijn moeder, die hem vertelt dat ze niet zijn biologische ouder is, waarna ze hem doorverwijst naar zijn adoptievader. Voordat deze Nathan echter te spreken krijgt, breken twee mannen in en vermoorden zijn ‘ouders’. Nathan weet samen met zijn overbuurmeisje Karen te ontsnappen om er al snel achter te komen dat veel gevaarlijke figuren het op hem voorzien hebben. Samen met Karen probeert hij te overleven en achter de waarheid te komen rond zijn werkelijke ouders.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Abduction Nieuwsberichten

Laatste reacties

Glennekeeeee

"...Een simpel wegkijkend vermakelijk tienerfilmpje waar de clichés zich opstapelen, het camerawerk soms......"

jaime91

"...[quote=Banned]Ik lag echt in een deuk wanneer een overvaller tegen Lautner en z'n chick zegt. "There......"

JamesBond

"...[quote=Banned]O+ Ik heb jou nooit serieus genomen. Maar hier sla je echt wel een enorme domper en de......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Abduction

acties