This Is 40 (2012)

The Sort-of Sequel to 'Knocked Up'

Reviews (1)

Banned

Avatar

This is 40 is een vreselijk irritante film met personages die een perfect leven hebben en juist daarom problemen maken van niks. Want daar draait this is 40 om, om helemaal niks! Het doel van de film was me duidelijk bijster, net als het doel van de irritante personages. De hele film door maken ze ruzie om eigenlijk niks, en waarom ? gewoon omdat ze nuja 40 zijn ? En omdat dat blijkbaar grappig is.

Wel grappig is this is 40 al helemaal niet, het enige dat om te lachen was is de enorm lange speeltijd van deze doodsaai film. Waarschijnlijk is de film zo lang door de nutteloze praat scenes zoals leslie Mann die wil weten of Paul Rudd gescheten heeft en of viagra nemen nu beledigend is of niet... Wel de uitkomst van die vreselijke irritante discussies weet ik niet meer cause they lost me halfway.

Leslie Man is trouwens het dieptepunt van de hele cast, met de zaagtoon die ze de hele film aanhoudt (je moet het maar doen) zou het wel eens kunnen dat het regenwoud al plat ligt. De enige die de hoofdcast eventjes naar huis speelt is Melissa McCarthy. Zij wist in de weinige screentime die ze had te bewijzen dat zij wel grappig is en de hele productie van This is 40 NIET! Men had beter over haar een This is 40 film gemaakt. Lijkt een stuk interessanter dan een panlat met een dwaas van een vent en 2 kinderen die niet kunnen acteren. ( blijkbaar ook nog Judd Apatow z'n echte kinderen, voorspelt niet veel goeds voor de toekomst)

Judd Apatow wou een film maken over 40 worden ? Daar is hij naast een grappige komedie maken ook helemaal niet in geslaagd. Nog nooit heb ik zo een onrealistisch gezin gezien als in This is 40. Het koppel kan elkaar nauwelijks uitstaan, zingt uitbundig in de auto in bijzijn van anderen, vrouwlief vind het niet erg dat haar personeel seks heeft in haar eigen winkel( wat men daar ook moge verkopen?), ze hebben geldproblemen maar hebben elk denkbaar product dat met een "i" begint en rijden rond in veel te dure wagens, ze hebben bijna nooit seks maar zeggen wel steeds dat ze het meer moeten doen. Het ergste van allemaal is dat 40'rs zich helemaal niet zo gedragen als de kleine kinderen in de deze film. Judd Apatow zijn komedies hadden in het begin iets fris maar nu mag hij er aub mee ophouden of iemand hou hem tegen nog een dergelijke film te maken! Wie This is 40 gaat bekijken hou je klaar voor hapklare "humor", slecht gemonteerde improvisatie scenes die maar geen geheel wil vormen, irritante, lege en hypocriete personages + het ego van Megan Fox, 2/10

Vraag me nog steeds af hoe iemand van dit kan genieten, ik voelde me letterlijk 40 worden tijdens deze lange zit. This is 40 minuten te lang.