Kate moet haar gezin met haar drukbezette baan combineren. Een grote kans op de werkvloer zet haar relatie onder druk.
play

4,6 details

  • 89 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
89 Min Verenigde Staten

I Don't Know How She Does It is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Britse Allison Pearson. Na publicatie tien jaar geleden werd het een regelrechte bestseller. Zelfs Oprah Winfrey gaf haar zegen en riep het uit tot de bijbel voor alle werkende moeders Het boek moest het hebben van grappige introspectie en de absurde situaties die ontstaan voor vrouwen die werken en daarnaast een gezin hebben. Wat Bridget Jones was voor de ‘singletons’, werd Pearsons boek voor de ‘smug married’. Hoofdpersoon is Kate, een werkende moeder met een leuke man en twee prachtige kinderen. Ze lijkt het helemaal voor elkaar te hebben, maar een kans op het carrièrevlak zorgt voor spanningen binnen haar gezin.

Regie
Douglas McGrath
Cast
Pierce Brosnan, Olivia Munn, Sarah Jessica Parker, Kelsey Grammer, Greg Kinnear, Christina Hendricks, Sarah Shahi, Jane Curtin, Jessica Szohr, Seth Meyers, Busy Philipps, Mark Blum, Emma Rayne Lyle, Julius Goldberg, Theodore Goldberg.
Budget
$ 24.000.000
Opbrengst
$ 30.551.495
Release
16.09.2011
Release NL
03.11.2011
Release DVD
21.02.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Douglas McGrath | Cast: Sarah Jessica Parker (Kate Reddy), Pierce Brosnan (Jack Abelhammer), Greg Kinnear (Richard Reddy), Christina Hendricks (Allison Henderson), Kelsey Grammar (Clark Cooper), e.a. | Speelduur: 91 minuten | Jaar: 2011 

Het is alweer dertien jaar geleden dat Sarah Jessica Parker voor het eerst Carrie speelde in Sex and the City. Sindsdien is dit personage, net als de rest van de serie, totaal uitgemolken. Was de eerste film voor de fans nog een melancholieke afsluiter van de tv-serie, de tweede was zelfs voor diehard Carriefans te veel van het goede. Parker heeft haar Carrietypetje echter nooit van zich af kunnen schudden en speelt in haar nieuwste film, I Don't Know How She Does It, opnieuw een aftreksel daarvan. Het zal zelfs de grootste Sex and the City-fans op de zenuwen werken.

I Don't Know How She Does It is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Britse Allison Pearson. Na publicatie tien jaar geleden werd het een regelrechte bestseller. Zelfs Oprah Winfrey gaf haar zegen en riep het uit tot de bijbel voor alle werkende moeders Het boek moest het hebben van grappige introspectie en de absurde situaties die ontstaan voor vrouwen die werken en daarnaast een gezin hebben. Wat Bridget Jones was voor de ‘singletons’, werd Pearsons boek voor de ‘smug married’. Hoofdpersoon is Kate, een werkende moeder met een leuke man en twee prachtige kinderen. Ze lijkt het helemaal voor elkaar te hebben, maar een kans op het carrièrevlak zorgt voor spanningen binnen haar gezin. Het heeft tien jaar geduurd, maar eindelijk is er dan toch die langverwachte film van gemaakt. Maar bij de vertaling van dit Britse boek naar het Amerikaanse scenario werd niet alleen de locatie veranderd van Londen naar Boston, maar ging ook de humoristische ondertoon verloren.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

I Don't Know How She Does It Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

I Don't Know How She Does It

acties