Code 37 (2011)

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Laat het duidelijk zijn, als je de twee voorgaande series niet hebt gezien, is het niet nodig dat je deze film gaat kijken, je zou er geen plezier aan beleven vermits je het verhaal dan helemaal niet kan volgen.
Het is dus noodzakelijk enige kennis van de voorgaande gebeurtenissen te kennen alvorens deze prent te zien.
Het verhaal is ook weer goed in deze film, die eigenlijk een lange aflevering is uit de reeks (het zouden de 2 eerste afleveringen van reeks 3 zijn wordt gezegd).
Toch vind ik de film minder goed geslaagd dan de reeks op zich, er is minder harde actie en ook het taalgebruik is 'properder' dan in de reeks.
Kortom: wat minder geslaagd deze film dat de beide voorgaande reeksen, maar wel nodig om te bekijken wil je in de derde reeks weer kunnen aanknopen met het verhaal, want de rode draad door de ganse reeks is nog niet ten einde met deze film.

Banned

Avatar

Idd als je geen fan bent zul je het niks vinden. Toch vond ik het op vlak van camerawerk, montage, humor, muziek en acteerwerk weer even strek als de serie al mocht "the case" wel wat beter zijn. Het nogal simpel in elkaar. Maar eindelijk hebben we wat meer klaar ligt op de zaak van Hanna. Ik kijk uit naar het laatste seizoen en de ontknoping! Alleen vond ik het jammer geen antwoord te hebben gekregen van hoe Hanna Maes uit die brandende wagen in geraakt! Vlak voor de wagen crashed stopte er een mysterieuze wagen. Goed misschien in seizoen 3 meer antwoorden. Ik vond de film zeker geslaagd.