One for the Money (2012)

She's looking for a few not-so-good men.

Katherine Heigl wordt premiejager om haar schulden af te betalen. Met opnieuw een zwakke film staat ze inmiddels ook bij de bioscoopganger in het krijt.
play

3,9 details

  • 91 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Misdaad
  • Thriller
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
91 Min Verenigde Staten

In One for the Money gaat de net ontslagen Stephanie Plum uit wanhoop werken voor het tweederangs schuldsaneringsbureau van haar neef. Ze komt in bizarre en komische situaties terecht wanneer ze Joe Morelli, de man die vroeger haar hart heeft gebroken, moet oppakken.

Regie
Julie Anne Robinson
Cast
Katherine Heigl, John Leguizamo, Fisher Stevens, Debbie Reynolds, Daniel Sunjata, Jason O'Mara, Annie Parisse, Sherri Shepherd, Debra Monk, Patrick Fischler, Ana Reeder, Leonardo Nam, Nate Mooney, Adam Paul, Ryan Michelle Bathe.
Budget
$ 40.000.000
Opbrengst
$ 36.893.721
Release
27.01.2012
Release NL
26.04.2012
Release DVD
19.06.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Julie Anne Robinson | Cast: Katherine Heigl (Stephanie Plum), Jason O'Mara (Joe Morelli), Daniel Sunjata (Ranger), Sherri Shephard (Lula), Debbie Reynolds (Grandma Mazur), John Leguizamo (Jimmy Alpha), e.a. | Speelduur: 91 minuten | Jaar: 2012   

Met Knocked Up en 27 Dresses leek het er even op dat Katherine Heigl de opvolger zou worden van Julia Roberts als de koningin van de romkom. Maar Heigl maakte daarna (op de aardige komedie The Ugly Truth na) eigenlijk geen indruk meer. Door in de huid te kruipen van de geliefde Stephanie Plum, heldin van de grappige detectivereeks van schrijfster Janet Evanovich, zou Heigl weer een gooi doen naar die felbegeerde kroon.

Stephanie Plum heeft na een scheiding en ontslag geen cent meer op haar bankrekening staan. Sterker nog, ze zit diep in de schulden. Haar neef schiet haar te hulp en bezorgt haar een baantje als premiejager. Als eerste opdracht moet ze haar ex-vriendje Joe Morelli opsporen. Hij is een politieagent die wordt beschuldigd van moord. Stephanie heeft zelf ook nog een appeltje met hem te schillen. Hem zover krijgen dat hij zich aangeeft, zal ervoor zorgen dat Stephanie genoeg geld verdient om haar schulden af te lossen. Maar dan moet ze hem eerst weten te vangen en Morelli beweert ook nog eens onschuldig te zijn.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

One for the Money Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

One for the Money

acties