Les Misérables

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Tarkus "Ik heb toch enigszins dubbele gevoelens na het bekijken van deze musical/film.
Enerzijds is het een prachtig gemaakte productie, adembenemende decors en locaties (al dan niet special effects), prachtige kostuums.
Het verhaal is alom bekend ondertussen en dat blijft mooi.
Maar er is toch een grote maar bij deze film.
Ik vond de vertolkingen redelijk, doch de ondermaatse zang van de, voornamelijk mannelijke, cast was een fikse domper op het geheel.
Ik stel me de vraag of men niet beter, met een cast als deze, had gekozen voor een gewone normale filmversie in plaats van een musicalversie.
Daarom ook dat ik de 14 jaar oudere versie, met Liam Neeson en Geoffrey Rush in de rollen van respectievelijk Valjean en Javert, stukken beter vind.
De versie uit 1998 is ongeveer even lang als deze, maar door de slechte zangpartijen leek hij wel eens zo lang te duren.
Neen, heel blij ben ik zeker niet met deze versie.. sorry.."


Wat een onzin... 'Les Misérables' is bekend omdat het een musical is! En de zang is juist goed om het live is, en dus rouwer klinkt. Anders klinkt het zo gemaakt... Ben het absoluut niet met je eens...

benjamin

Avatar

Overschatte musicalfilm.

Bilbo

Avatar

Voor de pracht van deze film weet ik geen woorden te vinden. Al vanaf de opening word je vastgepakt en meegesleurd in het waanzinnige verhaal. Het prachtige acteerwerk (en dan als echt hoogtepunt Anne Hathaway), de mooie muziek, de grandioze beelden en noem maar op. TOP T+) :W

9,5/10