Bilbo Avatar

Bilbo

"All right! We did not die today, I call that an unqualified success."

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Dat al sinds 2008 aan het bouwen is. Het succes van Marvel lijkt geen einde te kennen, met een productieschema dat nog doorloopt tot 2020, en volgens..."

Mr. Peabody & Sherman(2014)

"...Ik ben meegesleurd naar de Nederlandstalige versie van de film (en andere versie was er niet), maar desondanks heb ik toch genoten van deze film met..."

The Hunger Games: Catching Fire(2013)

"...Toen de eerste verscheen verwachtte ik een nieuwe . Toen ik de film uiteindelijk bekeek bleek het tegendeel waar. Natuurlijk kon het altijd beter, en..."

Inside Llewyn Davis(2013)

"...Een film hoeft niet altijd een directe verhaallijn te hebben om goed te zijn, maar soms ook gewoon interessante personages en een persoonlijke reis..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Het is goed om het verhaal meer diepgang te geven, maar onnodig om dat te doen tot het punt waarop momenten overbodig voelen...."

Laatste reacties

"...Heb Tenet gisteren in 70mm gezien. Ziet er fantastisch uit, en het was fijn om weer eens in een bioscoopzaal te zitten, maar verder vond ik de film zelf vrij matig. Maar ach, als dankzij deze film bioscopen in leven kunnen blijven, moedig ik 'm aan...."
Vele miljoenen 'The New Mutants' en 'Tenet' doen bioscopen opleven
"...[url=https://imgur.com/yszYPoN]"Oh, Britta's in this?"[/url]..."
Trailer horrorfilm 'Come Play': er zit een monster in m'n iPad!
"...Niet een korrel zout, maar een hele vrachtwagen. Deze eisen klinken als wat de ontevreden, huilende fans willen. Het begint al bij "ik mag mijn vervolgtrilogie maken" (vertaald naar: wij willen de vervolgtrilogie van Lucas zien), maar ook "Kathleen K......"
George Lucas weer de baas over 'Star Wars' bij Lucasfilm?
"..."Zin in een filmpje vanavond?" Ja hoor, heer Kouters. Bij jou thuis? Neem ik de popcorn mee...."
Kijktip: 3 topfilms voor vanavond!

laatste ratings

watchlist