Bilbo Avatar

Bilbo

"All right! We did not die today, I call that an unqualified success."

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Dat al sinds 2008 aan het bouwen is. Het succes van Marvel lijkt geen einde te kennen, met een productieschema dat nog doorloopt tot 2020, en volgens..."

Mr. Peabody & Sherman(2014)

"...Ik ben meegesleurd naar de Nederlandstalige versie van de film (en andere versie was er niet), maar desondanks heb ik toch genoten van deze film met..."

The Hunger Games: Catching Fire(2013)

"...Toen de eerste verscheen verwachtte ik een nieuwe . Toen ik de film uiteindelijk bekeek bleek het tegendeel waar. Natuurlijk kon het altijd beter, en..."

Inside Llewyn Davis(2013)

"...Een film hoeft niet altijd een directe verhaallijn te hebben om goed te zijn, maar soms ook gewoon interessante personages en een persoonlijke reis..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Het is goed om het verhaal meer diepgang te geven, maar onnodig om dat te doen tot het punt waarop momenten overbodig voelen...."

Laatste reacties

"...Dit vind ik een verbetering. Hij is veel sfeervoller en loopt beter over tot de film, in plaats van de witte achtergrond die plots verschijnt en plots verdwijnt. Simpeler en een betere sfeermaker...."
Netflix heeft een nieuw logo
"...Kleine correctie: Eerste Wereldoorlog, niet de Tweede. Tijdens de Eerste Wereldoorlog ging Tolkien als jongeman naar het front, waar hij onder andere vocht in de Slag bij de Somme. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Tolkien wel gevraagd om te fungeren......"
Eerste foto's film 'Lord of the Rings'-bedenker!
"...In onze moderne samenleving, waarin verzadigde vetten en geraffineerde suikers ons om de oren vliegen, is een tengere meneer de meest indringende angst...."
Blu-ray review akelige monsterfilm 'Slender Man'
"..."Donald J. Trump & His Self Perpetuating Pettiness / Death of a Nation & Fahrenheit 11/9 " Oef!..."
Nominaties Razzie Awards!

laatste ratings

watchlist