Bilbo Avatar

Bilbo

"All right! We did not die today, I call that an unqualified success."

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Dat al sinds 2008 aan het bouwen is. Het succes van Marvel lijkt geen einde te kennen, met een productieschema dat nog doorloopt tot 2020, en volgens..."

Mr. Peabody & Sherman(2014)

"...Ik ben meegesleurd naar de Nederlandstalige versie van de film (en andere versie was er niet), maar desondanks heb ik toch genoten van deze film met..."

The Hunger Games: Catching Fire(2013)

"...Toen de eerste verscheen verwachtte ik een nieuwe . Toen ik de film uiteindelijk bekeek bleek het tegendeel waar. Natuurlijk kon het altijd beter, en..."

Inside Llewyn Davis(2013)

"...Een film hoeft niet altijd een directe verhaallijn te hebben om goed te zijn, maar soms ook gewoon interessante personages en een persoonlijke reis..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Het is goed om het verhaal meer diepgang te geven, maar onnodig om dat te doen tot het punt waarop momenten overbodig voelen...."

Laatste reacties

"...Toevallig vorige week weer eens alle Hobbitfilms gekeken. Ik was het eerst eens met de consensus dat The Battle Of The Five Armies de zwakste van de drie is, maar na die film weer eens gezien te hebben (extended edition) moet ik toch toegeven dat ik......"
De beste Midden Aarde-film is 'The Lord of the Rings: The Two Towers', en de zwakste is...
"...Drie dingen zijn zeker in het leven: geboren worden, sterven en minstens zes keer per jaar een gerucht horen over dat er een negende Harry Potterfilm komt...."
Geruchtenmolen: Oorspronkelijke Harry Potter-cast terug voor een negende film
"...Wacht... hoe is de terugkeer van Farrell logisher? Farrell, die (ook al was het een vermomde Grindelwald) qua uiterlijk een ander personage moest voorstellen. Dan beter een volledig nieuw gezicht dan een gezicht dat in de fictieve wereld tot een ande......"
Fans hebben volop vragen over Mads Mikkelsen als nieuwe Grindelwald; hadden liever Colin Farrell teruggezien
"...Het grootste probleem van Disney+ is niet dat er weinig aanbod is (want ze hebben echt wel genoeg), maar dat Disneys catalogus al heel bekend is. Meestal heb je het merendeel van de films al gezien. Het is dus een uitstekend platform als je iets wil......"
Eén jaar Disney+! Was het de 6,99 euro per maand waard?

laatste ratings

watchlist