Bilbo Avatar

Bilbo

"All right! We did not die today, I call that an unqualified success."

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Dat al sinds 2008 aan het bouwen is. Het succes van Marvel lijkt geen einde te kennen, met een productieschema dat nog doorloopt tot 2020, en volgens..."

Mr. Peabody & Sherman(2014)

"...Ik ben meegesleurd naar de Nederlandstalige versie van de film (en andere versie was er niet), maar desondanks heb ik toch genoten van deze film met..."

The Hunger Games: Catching Fire(2013)

"...Toen de eerste verscheen verwachtte ik een nieuwe . Toen ik de film uiteindelijk bekeek bleek het tegendeel waar. Natuurlijk kon het altijd beter, en..."

Inside Llewyn Davis(2013)

"...Een film hoeft niet altijd een directe verhaallijn te hebben om goed te zijn, maar soms ook gewoon interessante personages en een persoonlijke reis..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Het is goed om het verhaal meer diepgang te geven, maar onnodig om dat te doen tot het punt waarop momenten overbodig voelen...."

Laatste reacties

"...Ik vond de meest geslaagde segmenten The Ballad Of Buster Scruggs, de hilarische combinatie van Gene Autry en een bloeddorstige crimineel, en The Gal Who Got Rattled, die het meest aanvoelde als een klassieke western, met uiteraard de macabere twist......"
The Ballad of Buster Scruggs
"...^ En hier sluit ik mij bij aan. Solo hoort hier niet tussen...."
De vijf slechtste films van 2018
"...De fans kunnen Joaquin Phoenix in ieder geval niet van Twitter pesten: hij zit er toch niet op...."
Joaquin Phoenix voelt geen druk van fans bij het spelen van de 'Joker'
"...Hoe kan je nu een man vertrouwen met zowel een riem als bretels? Hij vertrouwt zijn eigen broek niet eens!..."
Eerste blik 'Jungle Cruise' met Emily Blunt en The Rock
"...Aan de ene kant is het heel tof dat de Nederlandse geschiedenis meer aandacht krijgt, want we hebben als land best een interessant verleden. Aan de andere kant is het jammer dat Roel Reiné degene is die deze taak op zich genomen heeft. Ik heb laatst......"
Redbad

laatste ratings

watchlist