Bilbo Avatar

Bilbo

"All right! We did not die today, I call that an unqualified success."

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Dat al sinds 2008 aan het bouwen is. Het succes van Marvel lijkt geen einde te kennen, met een productieschema dat nog doorloopt tot 2020, en volgens..."

Mr. Peabody & Sherman(2014)

"...Ik ben meegesleurd naar de Nederlandstalige versie van de film (en andere versie was er niet), maar desondanks heb ik toch genoten van deze film met..."

The Hunger Games: Catching Fire(2013)

"...Toen de eerste verscheen verwachtte ik een nieuwe . Toen ik de film uiteindelijk bekeek bleek het tegendeel waar. Natuurlijk kon het altijd beter, en..."

Inside Llewyn Davis(2013)

"...Een film hoeft niet altijd een directe verhaallijn te hebben om goed te zijn, maar soms ook gewoon interessante personages en een persoonlijke reis..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Het is goed om het verhaal meer diepgang te geven, maar onnodig om dat te doen tot het punt waarop momenten overbodig voelen...."

Laatste reacties

"...Hoe kan je nu een man vertrouwen met zowel een riem als bretels? Hij vertrouwt zijn eigen broek niet eens!..."
Eerste blik 'Jungle Cruise' met Emily Blunt en The Rock
"...Aan de ene kant is het heel tof dat de Nederlandse geschiedenis meer aandacht krijgt, want we hebben als land best een interessant verleden. Aan de andere kant is het jammer dat Roel Reiné degene is die deze taak op zich genomen heeft. Ik heb laatst......"
Redbad
"...FilmTotaal is fake news! Onze God Emperor Thanos maakt niet zulke slordige fouten, want hij is perfect. Dit is niet meer dan propaganda uit Xandar om de orde van het universum te verstoren...."
Bewijs: Thanos is een leugenaar!
"...Het eerste dat ik vergeet bij en na het kijken van een film in 3D is de 3D. Wellicht merk ik het 10 minuten op, maar daarna vergeet ik gewoon dat ik naar een 3D-film kijk en heeft het dus ook geen verder effect. Dit is zo geweest met alle films op d......"
POLL: Films die de 3D-bril waard zijn!
"...Ik zie hier wel potentie in. Kom op Marvel, ga ervoor!..."
Lea Thompson pitcht nieuwe 'Howard the Duck' aan Marvel

laatste ratings

watchlist