Bilbo Avatar

Bilbo

"All right! We did not die today, I call that an unqualified success."

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Dat al sinds 2008 aan het bouwen is. Het succes van Marvel lijkt geen einde te kennen, met een productieschema dat nog doorloopt tot 2020, en volgens..."

Mr. Peabody & Sherman(2014)

"...Ik ben meegesleurd naar de Nederlandstalige versie van de film (en andere versie was er niet), maar desondanks heb ik toch genoten van deze film met..."

The Hunger Games: Catching Fire(2013)

"...Toen de eerste verscheen verwachtte ik een nieuwe . Toen ik de film uiteindelijk bekeek bleek het tegendeel waar. Natuurlijk kon het altijd beter, en..."

Inside Llewyn Davis(2013)

"...Een film hoeft niet altijd een directe verhaallijn te hebben om goed te zijn, maar soms ook gewoon interessante personages en een persoonlijke reis..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Het is goed om het verhaal meer diepgang te geven, maar onnodig om dat te doen tot het punt waarop momenten overbodig voelen...."

Laatste reacties

"...Na het succes van Baby Yoda introduceert Disney Babyboomer Yoda...."
Yoda met een menselijke huid is echt bizar om te zien
"...@Frietgezicht Heb je zaterdagavond vrij? Kunnen we bij maanlicht hand in hand door het park wandelen. Ik lees jou romantische poëzie voor, jij noemt mij een kuthoer en we bedrijven gepassioneerd de liefde in de bosjes...."
[UPDATE] Film met opvallende titel 'De K*th**r' vanavond op NPO 3
"...Wat mij betreft niet de schuld van Rian Johnson, maar een gebrek aan creativiteit van Abrams en Terrio. Johnson schreef de trilogie niet in een hoek, maar creëerde een parelwit canvas voor verse ideeën tijdens de conclusie. Geen Emperorkloon in Snoke......"
'Star Wars: The Last Jedi' zorgde voor groot probleem bij 'The Rise of Skywalker'
"...^ Want Star Wars heeft nooit komedie gehad ;-)..."
Stormtroopers die [...] in eerste clip 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

laatste ratings

watchlist