Bilbo Avatar

Bilbo

"All right! We did not die today, I call that an unqualified success."

Laatste reviews

Batman v Superman: Dawn of Justice(2016)

"...Dat al sinds 2008 aan het bouwen is. Het succes van Marvel lijkt geen einde te kennen, met een productieschema dat nog doorloopt tot 2020, en volgens..."

Mr. Peabody & Sherman(2014)

"...Ik ben meegesleurd naar de Nederlandstalige versie van de film (en andere versie was er niet), maar desondanks heb ik toch genoten van deze film met..."

The Hunger Games: Catching Fire(2013)

"...Toen de eerste verscheen verwachtte ik een nieuwe . Toen ik de film uiteindelijk bekeek bleek het tegendeel waar. Natuurlijk kon het altijd beter, en..."

Inside Llewyn Davis(2013)

"...Een film hoeft niet altijd een directe verhaallijn te hebben om goed te zijn, maar soms ook gewoon interessante personages en een persoonlijke reis..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Het is goed om het verhaal meer diepgang te geven, maar onnodig om dat te doen tot het punt waarop momenten overbodig voelen...."

Laatste reacties

"...Dat had prima kunnen werken. Nadruk op "kunnen". De spirituele bedoelingen werden teniet gedaan door klunzige wanhoop...."
De twist van 'Star Wars: The Rise of Skywalker' was al lang gepland
"...Mijn sentiment voor deze film is sterk en zien dat hij op Netflix staat verheugt me zeer. Ik hoop dat het de kijkers krijgt die het verdient, want dit is naar mijn mening de sterkste horrorfilm van de éénentwintigste eeuw (tot nu toe)...."
The VVitch
"...Ik heb even door het aanbod van Prime gespeurd. Zitten wat leuke dingetjes tussen, hoor, maar het stelt me wel teleur dat The Godfather zo te zien de minst recente film is die ze aanbieden. Jammer dat er niet héél veel streamingsdiensten zijn die een......"
Amazon zet grof geschut in om Nederland te veroveren met Prime Video
"...Justice League is zo'n film die ik meerdere malen geprobeerd heb te kijken, maar waarbij ik nooit langs de eerste twintig minuten kom. Ik zak dan gewoon in elkaar van verveling. Er sterft iets in me. Mijn condoleances gaan uit naar de nabestaanden......"
Stuntcoordinator: "Justice League Snyder Cut bestaat echt!"
"...I Am Legend is toffer verfilmd als The Last Man On Earth in 1964, met Vincent Price in de hoofdrol. Zelfde bronmateriaal (Richard Mathesons boek). Deze staat uiteraard niet op Netflix, maar is in zijn totaliteit wel op YouTube te vinden...."
3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

laatste ratings

watchlist