Bilbo Avatar

Bilbo

"All right! We did not die today, I call that an unqualified success."

Laatste reviews

Mr. Peabody & Sherman(2014)

"...Ik ben meegesleurd naar de Nederlandstalige versie van de film (en andere versie was er niet), maar desondanks heb ik toch genoten van deze film met..."

The Hunger Games: Catching Fire(2013)

"...Toen de eerste verscheen verwachtte ik een nieuwe . Toen ik de film uiteindelijk bekeek bleek het tegendeel waar. Natuurlijk kon het altijd beter, en..."

Inside Llewyn Davis(2013)

"...Een film hoeft niet altijd een directe verhaallijn te hebben om goed te zijn, maar soms ook gewoon interessante personages en een persoonlijke reis..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Het is goed om het verhaal meer diepgang te geven, maar onnodig om dat te doen tot het punt waarop momenten overbodig voelen...."

The World's End(2013)

"...Was een romantische komedie met zombies, was een typisch Amerikaanse politiefilm in een typisch Engels dorpje. is een komische sci-fi blockbuster...."

Laatste reacties

"...In de wereld van reboots, remakes, sequels en franchises zien we vaak dat deze dingen geen goed idee zijn. J.K. Rowling brengt ons echter met deze film een uitstekende voortzetting van haar magische universum. Een verhaal dat een beetje lang erover d......"
Fantastic Beasts and Where to Find Them
"...[quote=bitellove1996]hoop echt dat deze film net zo goed wordt als de vorige films. vindt het wel jammer -zielig- dat er 5 dwergen dood gaan -in het boek tenminste-. namelijk, Bombur, Balin, Kili en Fili en bovendien ook Thorin. maar ja, als......"
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
"...[i]La dolce vita[/i] in een modern jasje, en dat is zeker niet negatief. Deze aangrijpende film bevat prachtige scènes die de echte schoonheid van niet alleen Rome, maar soms ook het leven weet neer te zetten. Mijn favoriete film van 2013!..."
La Grande Bellezza
"...Mijn oren en ogen waren enorm gelukkig met deze film!..."
Pan's Labyrinth
"...Gave film. Zeer mooi gedaan, met een aantal gave scènes. Zeker meedere kijkbeurten waard!..."
The Conjuring

laatste ratings

watchlist