The Baytown Outlaws

The Baytown Outlaws (2012)

A Southern Whip-Ass Extravaganza!

Reviews (2)

MovieMazzter

Avatar

Deze film voor de eerste keer gezien en heb me best vermaakt met deze krankzinnige actie film. De cast is niet zo heel erg bekend op de trekpleisters Billy Bob Thornton en Eva Longoria na. Het verhaal draait om drie crimnele broers die een op het eerste gezicht eenvoudig klusje moeten opknappen voor Celeste en in ruil 25 duizend dollar opstrijken. Helaas pakt dat al snel heel anders uit. Ze worden op de hielen gezeten en opgejaagd door een kakelbonte stoet aan vreemde snuiters die er even vreemde methodes op nahouden om de broers te grazen te nemen, Heb me zeker niet verveeld met deze film, maar een minpunt vind ik de wel erg onrealistische showdowns cq schietpartijen tussen de broers en de groepen achtervolgers, en dan met name hoe de broers telkens weten te overleven. Dat had echt wel wat beter gekund zonder dat het afbreuk zou doen aan de bedoelingen van de regisseur, en dan met met name het komedie element. 7/10

Tarkus

Avatar

Een topfilm is dit niet, maar slecht is ie zeker ook niet.
Het is een beetje in de stijl van Rodriguez/Tarantino, dezelfde ingrediënten, veel actie, geweld en een puike soundtrack, en dit alles "over the top".
Ik heb me zeker niet verveeld met deze prent.
Toch één kanttekening, beide namen op de affiche Billy Bob Thornton en Eva Longoria, hun karakters spelen een grote rol in het verhaal, maar alleen inhoudelijk.. ze komen amper in beeld, dus liefhebbers van beide sterren, U bent eraan voor de moeite.