MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

The Dead Pool(1988)

"...Clint saves the day, maar het verhaal had beter ingevuld kunnen worden...."

Sudden Impact(1983)

"...De Dirty Harry fan komt volop aan zijn trekken in dit deel..."

Magnum Force(1973)

"...stuk minder dan deel 1 maar Clint saves the day..."

Jackie Brown(1997)

"...Wat aparte QT film die toch bijzonder lekker wegkijkt..."

Dirty Harry(1971)

"...De film behoort tot de allerbeste in zijn genre en Clint in absolute topvorm. ..."

Laatste reacties

"...Had deze film nog niet gezien en naar nu blijkt heb ik er ook niet zoveel aan gemist. Het verhaal is gewoon niet spannend en geloofwaardig genoeg om de kijker echt te boeien. Wie die Jan Strook is (inderdaad lachwekkend hoe de naam wordt uitgesproken......"
Criminal
"...vrij standaard actiefilm met veel auto-achtervolgingen en schietpartijen waarbij het doelwit op zeer onrealistische wijze vrijwel zonder schrammetje keer op keer de dans ontspringt. Leuk voor wie van snelle actie houdt maar verder niets vernieuwends......"
Collide
"...soms heb je van die films die je gewoon niet pakken en dit is er 1 van. Verhaal nauwelijks interessant, traag tempo, sloom gepraat van Vin Diesel en ook te voorspelbaar allemaal. Speciale effecten kunnen de boel niet redden zeker niet als het allemaa......"
The Last Witch Hunter
"...vreemde film waar inderdaad genoeg op aan te merken valt als je het serieus gaat nemen. Het is echter ook een comedy dus laten we alles maar met een flinke korrel zout nemen in plaats van het logisch proberen te analyseren. Ben geen Allen fan en Joha......"
Scoop
"...Een wat ondergewaardeerde film in mijn opinie. Je zit toch anderhalf uur gekluisterd aan de buis en dat is een goed teken. Inderdaad voorspelbare schrikmomenten, regen, onweer en meer van dat spul maar desondanks de moeite waard. Geen absolute topper......"
The Amityville Horror

laatste ratings

5,2
Criminal (2016)
Criminal (2016)
4,6
Collide (2016)
Collide (2016)
5,9
Scoop (2006)
Scoop (2006)

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.