MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

Captain Fantastic(2016)

"...Als kijker kan je nauwelijks voorkomen dat je bijna medelijden krijgt met het "gewone" gezin...."

Killing Gunther(2017)

"...Echt lollig wil het maar niet worden, op een flauw glimlachje hier en daar na. ..."

Platoon(1986)

"...objectief en realistisch beeld van de Vietnam oorlog en dat was gelet op de gevoeligheid van het onderwerp in de VS destijds een verademing..."

Crimson Tide(1995)

"...De spanning en botsende karakters tussen Hackman en Washington is vanaf het begin goed voelbaar en komt echt de huiskamer binnen,..."

Terminator Genisys(2015)

"...een Terminator film zonder Arnold Schwarzenegger is voor mij ondenkbaar...."

Laatste reacties

"...film waar ik mij zeker mee vermaakt heb. Films gebaseerd op waargebeurde historische feiten hebben toch mijn voorkeur. Gary Oldman levert fantastisch werk in de hoofdrol. Minpunten vind ik dat de man (Churchill) nogal plompverloren wordt gepresenteer......"
Darkest Hour
"...Maakt de man (Denzel Washington) eigenlijk wel eens een slechte film ? Dat is mijn opening bij deze film. Nier normaal hoe goed deze acteur is. Film waarin de innerlijke strijd tussen goed en fout, idealen versus harde realiteit, mogelijkheden en onm......"
Roman J. Israel, Esq.
"...Eens met rednitro : een 60-jarige die het opneemt tegen een 30-jarige wereldkampioen is natuurlijk volslagen onrealistisch. Maar daar gaat het niet om, het is een film vol nostalgie en gevoel geworden. Vond het een aardige film om te zien en inderdaa......"
Rocky Balboa
"...prima film waar ik mij goed mee vermaakt heb. Moet zeggen dat ik The Room van Tommy Wiseau niet kende, maar dat is verder ook niet nodig. Briljant acteerwerk van James Franco in de hoofdrol en ook goed acteerwerk van zijn broer Dave. Weet niet of ik......"
The Disaster Artist
"...vreemde film, orgineel dat wel. Horror, avontuur ? Niet echt. Komedie ? Valt niet veel te lachen hoor. Fantasie dat wel. Al met al kan ik niet zeggen dat ik op het puntje van mijn stoel gezeten heb. 5/10..."
Dave Made a Maze

laatste ratings

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.