MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

The Aviator(2004)

"...Goede biografie met kanttekeningen, maar zeker de moeite van het kijken waard en de acteerprestatie van Cate Blanchett mag er zijn..."

Lethal Weapon 2(1989)

"...Deel 2 gaat vrolijk verder waar deel 1 ophoudt, maar is wel harder en cynischer geworden. Minder knipoog en komt wat gedateerd over nu...."

Lethal Weapon(1987)

"...vlotte film met boordevol actie en een knipoog in leuke setting. Actie scenes zijn orgineel, geen ellenlange achtervolgingen en domme schietpartijen..."

Free Solo(2018)

"...ademloos naar deze klauterpartij zitten kijken. Wat een prestatie. Als bonus ook schitterende plaatjes van de natuur en omgeving. Aanrader !..."

Entrapment(1999)

"...Echt heel spannend, mysterieus, leuk of vernieuwend wordt het helaas nooit...."

Laatste reacties

"...leuke film alhoewel ik moet toegeven dat ik hem een tikkeltje vond tegenvallen na zoveel jaren. De eerste keer vond ik hem toch een stuk leuker. Cameron Diaz ziet er in deze film op haar best uit. Mede gebaseerd op de eerste ervaring geef ik nu een 7......"
The Mask
"...weet niet precies wat ik van deze film moet vinden. na driekwart had ik er eerlijk gezegd wel genoeg van (iets teveel wisselingen naar mijn smaak), maar heb de film toch maar uitgekeken. Het is geen kwestie van snappen of niet snappen, maar eerder ee......"
Vanilla Sky
"...na deel 3 direct deel 4 gezien. vrij constante kwaliteit deze reeks. Mel Gibson en Danny Glover is een goed duo en Joe Pesci is erg druk maar toch ook wel weer een grappig mannetje. Chris Rock vind ik vrij irritant (kwestie van smaak), maar Jet Li ma......"
Lethal Weapon 4
"......."
Lethal Weapon 4
"...vrij constante kwaliteit deze reeks, alhoewel dit deel toch iets minder dan deel 2 en zeker deel 1 (beste volgens mij). Mel Gibson en Danny Glover is een goed duo en Joe Pesci is erg druk maar toch ook wel weer grappig. Geen topper, maar leuk voor ee......"
Lethal Weapon 3

laatste ratings

7,3
The Aviator (2004)
The Aviator (2004)
6,4
The Mask (1994)
The Mask (1994)
6,0
Vanilla Sky (2001)
Vanilla Sky (2001)

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.