MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

The Birds(1963)

"...Wat a-typische Hitchcock maar zeker 1 van zijn betere films...."

The 39 Steps(1935)

"...Niet de beste van Hitchcock maar de moeite waard voor 1 keer...."

Das Leben der Anderen(2006)

"...Indrukwekkende verfilming van de menselijke kant binnen een totalitair systeem ..."

Citizen Kane(1941)

"...Terecht alom beschouwd als een meesterwerk..."

Lawrence of Arabia(1962)

"...Een verhaal dat schreeuwde om verfilmd te worden..."

Laatste reacties

"...Verrassend goede film met een Kurt Russel in goede doen. Maakte me even zorgen over Seagall (Ben geen fan) maar die zorgen bleken niet terecht. Lange film, soms wat langdradig maar nooit echt vervelend. Halle Berry ook lekker om te zien. 7/10..."
Executive Decision
"...Film die mij maar matig kon boeien. Met gokken heeft het weinig te maken, wel met zelf destructie. Mark Wahlberg is normaliter wel 1 van mijn favoriete acteurs maar deze kon mij niet echt bekoren. 5.5/10..."
The Gambler
"...Typische Agatha Christie film die best goed in elkaar steekt. Relaxte film inderdaad die op het juiste moment lekker wegkijkt. De kunst is zoals altijd om zelf ook wat puzzelstukjes te herkennen en mee te denken aan de oplossing die aan het einde gla......"
Evil Under the Sun
"...een film die redelijk wegkijkt maar het niet van de actie moet hebben. Focus ligt meer op de karakters van de officieren aan boord en hoe deze worstelen met de gevolgen van de oorlog. Jazeker, er is ook wat actie maar laten we zeggen weinig spectacul......"
The Cruel Sea
"...Film die ik nog niet eerder gezien heb. Alec Guinness in de hoofdrol in de voor hem zo typerende stijl. Goede acteur die het allemaal makkelijk lijkt af te gaan. Deze film was destijds erg leuk vermoed ik zo (we praten over 1951). Nu komt het toch al......"
The Lavender Hill Mob

laatste ratings

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.