MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

Borg McEnroe(2017)

"...Men had beter de nadruk op de ontwikkeling van de personages (van jong kind naar 1980, moment van de finale) kunnen leggen...."

Papillon(1973)

"...De film is dan wel bijna 50 jaar jaar oud maar heeft niets aan kracht ingeboet...."

Edge of Darkness(2010)

"...Geen topper in zijn soort maar toch zeker de moeite waard. Cast levert prima werk...."

Contagion(2011)

"...Eigenlijk weet je niet wat je ziet als je beseft dat deze film in 2011 gemaakt is. SF in 2011, werkelijkheid in 2020/2021..."

Running with the Devil(2019)

"...een vrij realistisch inkijkje in de hele drugs industrie van productie in arme landen, via transport tot eindgebruik en alles wat er bij komt kijken ..."

Laatste reacties

"...tijdje geleden dat ik hem gezien heb. De film heeft wel wat door de vaart (catch me if you can) en de hoofdrolspelers. Met de ogen en kennis van nu komt de film al vrij gedateerd over (je scheert je baard af en een kleurspoeling en niemand herkent je......"
The Fugitive
"...Jason Statham levert vrijwel nooit een slechte film af en dat zegt veel over de acteur die inmiddels is uitgegroeid tot een topper is zijn soort. Ook deze film scoort een voldoende. Verder niks vernieuwends maar de fan komt volop aan zijn trekken en......"
Safe
"...Film die redelijk makkelijk wegkijkt en daar zit een deel van het probleem. Het had allemaal wat mysterieuzer gemogen. Een thriller waarbij de belangrijkste troef na 30 minuten op tafel ligt betekent dat de suspense grotendeels weg is. Dan komt het l......"
The Double
"...Ik ben normaal wel een fan van Benicion Del Toro en ook Tommy Lee Jones is in staat goed werk af te leveren. Beide heren doen het op zich niet verkeerd in deze film, maar het verhaal en met name de uitwerking (Del Toro laat wel erg veel sporen achter......"
The Hunted
"...ik verbaas me over de redelijk hoge waardering van dit deel 3. Het lijkt meer op een geweldadig computerspel waarbij zoveel mogelijk tegenstanders / aanvallers moeten worden omgelegd. Het verhaal is totaal ondergeschikt gemaakt aan de eindeloze reeks......"
John Wick: Chapter 3 - Parabellum

laatste ratings

7,9
The Fugitive (1993)
The Fugitive (1993)
6,5
Borg McEnroe (2017)
Borg McEnroe (2017)
7,4
Papillon (1973)
Papillon (1973)
6,7
Contagion (2011)
Contagion (2011)

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.