MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

The Faculty(1998)

"...Redelijk geslaagde horror/scfi film met een komische Josh Hartnett in een glansrol als alwetende zittenblijver...."

Out of the Furnace(2013)

"...De hele sfeer in de film is vrij troosteloos, somber en luguber en de hoofdrolspelers zetten dit uitstekend neer...."

The Thomas Crown Affair(1968)

"...Een zeer luchtig en beetje artistiek niemendalletje ..."

A Time to Kill(1996)

"...Het hoofdthema van de film is meer wraak en eigenrichting (het recht in eigen hand nemen) dan racisme of discriminatie..."

De dominee(2004)

"...voor Nederlandse begrippen een vrij goede film over de opkomst en ondergang van een Nederlandse drugsbaron..."

Laatste reacties

"...Echt heel spannend wordt deze film nooit. Dat heeft ook te maken met het feit dat de duistere tegenstanders nogal vaag en vrij onzichtbaar blijven op de mannetjes die het vuile werk moeten opknappen na. Je zou dat ook mysterieus kunnen noemen, maar d......"
The Pelican Brief
"...Film waarin de vele actie de kwaliteit van het verhaal ver overstijgt. Kwestie van niet teveel nadenken of het allemaal nog logisch en realistisch is maar gewoon van de actie genieten. 7/10..."
The Getaway
"...Een goede actiefilm waarmee ik mij best vermaakt heb. Natuurlijk zit er Amerikaans patriotisme in de film, het kan moeilijk anders voor een Amerikaanse film over de acties in Afghanistan na 9/11. Toch vond ik het niet overdreven of storend. Uiteraard......"
12 Strong
"...Film met een hoge waardering en dus hoge verwachtingen. Toch viel de film mij wat tegen. De elementen mysterie, verrassing en spanning ontbreken toch wat en het is mij allemaal net iets te voorspelbaar. De keuze voor die wezens is een wat ongelukkige......"
Aliens
"...lang lang geleden al eens gezien en bij het opnieuw bekijken grijpt deze film je weer gelijk beet. Hoe minder inderdaad veel meer kan zijn. Zou verplichte kost moeten zijn voor beginnende regisseurs die vaak van gekkigheid niet weten wat ze allemaal......"
Duel

laatste ratings

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.