MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

Captain Fantastic(2016)

"...Als kijker kan je nauwelijks voorkomen dat je bijna medelijden krijgt met het "gewone" gezin...."

Killing Gunther(2017)

"...Echt lollig wil het maar niet worden, op een flauw glimlachje hier en daar na. ..."

Platoon(1986)

"...objectief en realistisch beeld van de Vietnam oorlog en dat was gelet op de gevoeligheid van het onderwerp in de VS destijds een verademing..."

Crimson Tide(1995)

"...De spanning en botsende karakters tussen Hackman en Washington is vanaf het begin goed voelbaar en komt echt de huiskamer binnen,..."

Terminator Genisys(2015)

"...een Terminator film zonder Arnold Schwarzenegger is voor mij ondenkbaar...."

Laatste reacties

"...SF thriller die tot het einde weet te overtuigen door het instand houden van het mysterie. Ik schrijf bewust tot en niet tot en met, want het einde vind ik beduidend minder sterk. De slotscenes plus muziek wordt mij wat te zweverig en open-ended. Of......"
Annihilation
"...kan niet zeggen dat ik het een superspannende film vond. Een sterrencast dat zeker en alles ziet er gelikt uit. Iets te gelikt voor een crime movie naar mijn mening. De film kijkt wel lekker weg, maar je zit niet op het puntje van je stoel. 7/10..."
Ocean's Eleven
"...film die nogal langzaam en truttig op gang komt en na een half uur denk je erover om hem maar af te zetten. Het verhaal tot dan is nogal cliche : dom blank meisje wordt verliefd op Pakistaan en weet niks van zijn afkomst, religie en gebruiken (zoals......"
The Big Sick
"...Vond dit een goede film met een vrij zorgvuldige reconstructie van de gebeurtenissen. Goed en overtuigend acteerwerk ook. Het typisch Amerikaanse sentiment is vooral aan het einde terug te vinden en overheerst gelukkig niet. De kritiek dat personages......"
Patriots Day
"...Film die nooit echt superleuk wordt, zoals bv Horrible Bosses deel 1. Komt soms wat geforceerd over en de twist aan het einde is wat vergezocht en ongeloofwaardig. Kan ermee door, maar ik vind de waarderingen wel wat aan de hoge kant. 6/10..."
Game Night

laatste ratings

7,3
Annihilation (2018)
Annihilation (2018)
7,4
Ocean's Eleven (2001)
7,8
The Big Sick (2017)
The Big Sick (2017)
7,1
Patriots Day (2016)
Patriots Day (2016)
6,7
Game Night (2018)
Game Night (2018)

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.