MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

Captain Fantastic(2016)

"...Als kijker kan je nauwelijks voorkomen dat je bijna medelijden krijgt met het "gewone" gezin...."

Killing Gunther(2017)

"...Echt lollig wil het maar niet worden, op een flauw glimlachje hier en daar na. ..."

Platoon(1986)

"...objectief en realistisch beeld van de Vietnam oorlog en dat was gelet op de gevoeligheid van het onderwerp in de VS destijds een verademing..."

Crimson Tide(1995)

"...De spanning en botsende karakters tussen Hackman en Washington is vanaf het begin goed voelbaar en komt echt de huiskamer binnen,..."

Terminator Genisys(2015)

"...een Terminator film zonder Arnold Schwarzenegger is voor mij ondenkbaar...."

Laatste reacties

"...de film na vele jaren weer eens bekeken en daar geen moment spijt van gehad en opnieuw op het puntje van mijn stoel gezeten. Dat kenmerkt toch de ware topfilms. Ook na 4 of 5 kijkbeurten en na 23 jaar is het nog steeds een boeiende en erg goede film......."
Pulp Fiction
"...deze film op een klein scherm in het vliegtuig gezien. Aparte oorlogsfilm die zeker boeit. Geen typische oorlogsfilm met zware en langdurige gevechten. Focus op een paar jongens die de hel per schip proberen te ontvluchten, een Engels plezierjacht da......"
Dunkirk
"...heb de film op een klein scherm in het vliegtuig gezien. Erg lange film en op momenten voelt het wat traag aan en op andere momenten weet je wat er gaat gebeuren en is het wat voorspelbaar. De film vervalt soms ook in herhaling. Dat wil niet zeggen d......"
It
"...film na jaren weer eens gezien en een tweede kijkbeurt viel niet bepaald mee. De film beviel me de eerste keer een stuk beter. Je moet ook in de stemming zijn voor zoveel ongein, platte grappen en woordspellingen. Fat Bastard is wel een vette aanwins......"
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
"...film gebaseerd op ware gebeurtenissen en dat is altijd al een pluspunt. Daarnaast is het ook een zeer geslaagde film geworden met Andrew Garfield in een overtuigende hoofdrol. Ook Vince Vaughn waar ik normaliter niet zo'n fan van ben levert goed werk......"
Hacksaw Ridge

laatste ratings

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.