MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

The King's Speech(2010)

"...wat er direct uitspringt qua film is het voortreffelijke acteerwerk van Colin Firth en Geoffrey Rush. Dat alleen al maakt deze film tot een pareltje..."

Mission: Impossible - Fallout(2018)

"...Wellicht de beste in de reeks en dat mag best opmerkelijk genoemd worden..."

The Bourne Supremacy(2004)

"... Deel 2 doet in mijn ogen niet of nauwelijks onder voor deel 1 en dat is best knap...."

Devil's Advocate(1997)

"...De film had eigenlijk wat langer moeten duren zodat eea rustiger opgebouwd had kunnen worden. Dan had het een thriller van formaat kunnen worden. ..."

The Bourne Identity(2002)

"...Je wordt vanaf het begin meegezogen in het verhaal en de mysterie en dat pleit voor het scipt en uiteraard ook voor de acteurs...."

Laatste reacties

"...film die mij maar matig kon bekoren. Beperkte setting van een zeiler op een zeilboot die probeert de wereld rond te zeilen. Gebaseerd op ware feiten, maar de film weet niet echt te pakken. Colin Firth als zeiler komt ook niet echt overtuigend over, a......"
The Mercy
"...Deze film in het vliegtuig gezien (dus op klein scherm) en moet hem wellicht nog eens bekijken. Goede en ingetogen film een sterke Thomasin McKenzie (dochterTom) en Ben Foster (vader Will), over bewust willen leven in de natuur, ver van de moderne sa......"
Leave No Trace
"...dit is echt een film voor de liefhebbers van vechtfilms. Mij kon het niet buitengewoon boeien al heeft de regisseur Keanu Reeves geprobeerd om er ook een verhaal in te verwerken. Dat is deels gelukt wat mij betreft. De acteur Keanu Reeves heeft nauwe......"
Man of Tai Chi
"...Moet bekennen dat ik deze film niet eens kende. Prima cast met Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck (Charlie) en Alan Alda (de oudjes kennen hem nog wel van M*A*S*H). Redelijke leuke film die mij zeker niet verveeld heeft. Eddie Murphy vond ik ze......"
Tower Heist
"...not my cup of tea deze film. kon er nauwelijks om lachen wat in een actie/komedie toch wel de bedoeling is. Irritante rol van Kevin Hart. 4/10..."
Ride Along

laatste ratings

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.