MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

Lawless(2012)

"...hoe een in feite simpel verhaal een zeer spannende film kan worden..."

Nightcrawler(2014)

"...Jake Gyllenhaal zet een prima acteerprestatie neer als een overambitieuze creep die zich niet beperkt tot het volgen van het nieuws..."

Memento(2000)

"...een film voor de puzzelaars onder ons..."

The Iron Lady(2011)

"...Margaret Thatcher had een volwaardiger biografie verdiend, ondanks de acteerprestatie van Meryl Streep..."

Wheelman(2017)

"...beperkte actiefilm met aantal klassieke fouten ..."

Laatste reacties

"...onlangs nog Kiss the Girls gezien en deze film is maar fractioneel beter. Kennelijk roepen deze beide films erg gemengde reacties op (erg lage waardering op RT), iets wat waarschijnlijk komt door de magere scripts in combinatie met het goede acteerwe......"
Along Came a Spider
"...heb de film opnieuw bekeken en dat beviel erg goed. Is een zeer geslaagde komedie / crime genre (wat een erg lastig genre is) met een topcast. Heb de waardering aangepast naar 8/10..."
Burn After Reading
"...Goede film met Denzel Washington weer in een glansrol. De man lijkt geen slechte films te kunnen maken. Spannende film in een duistere sfeer die je als kijker van begin tot het einde boeit. Het einde had wat mij betreft wel wat spectaculairder of lan......"
Fallen
"...Ben geen groot fan van Nederlandse film. Deze zijn vaak te plat en amateuristisch van aard. Deze film is wel een positieve uitzondering moet ik zeggen. Het verhaal is natuurlijk bekend, maar desondanks een prima film waar je geboeid naar kijkt. Goed......"
De Heineken ontvoering
"...Een film grotendeels gebaseerd op feiten en dat is altijd een pluspunt. Natuurlijk is de film ruim 60 jaar oud maar heb me desondanks prima met dit verhaal vermaakt. Geen overvloed aan actie en oorlogsgeweld, maar gewoon een goed en degelijk verhaal......"
The Man Who Never Was

laatste ratings

6,8
Lawless (2012)
Lawless (2012)
6,3
Basic Instinct (1992)
7,9
Nightcrawler (2014)
Nightcrawler (2014)
8,1
Memento (2000)
Memento (2000)
6,1
The Iron Lady (2011)
The Iron Lady (2011)

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.