MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

Killing Gunther(2017)

"...Echt lollig wil het maar niet worden, op een flauw glimlachje hier en daar na. ..."

Platoon(1986)

"...objectief en realistisch beeld van de Vietnam oorlog en dat was gelet op de gevoeligheid van het onderwerp in de VS destijds een verademing..."

Crimson Tide(1995)

"...De spanning en botsende karakters tussen Hackman en Washington is vanaf het begin goed voelbaar en komt echt de huiskamer binnen,..."

Terminator Genisys(2015)

"...een Terminator film zonder Arnold Schwarzenegger is voor mij ondenkbaar...."

The Doors(1991)

"...kennelijk is Oliver Stone persoonlijk teveel geobsedeerd geraakt door de persoon en mythe Jim Morrison..."

Laatste reacties

"...35 jaar oude film en een paar jaar later uitgekomen dan het legendarische Alien van Ridley Scott. Deze film heeft de tands des tijds zeker doorstaan en alhoewel de special effects nu natuurlijk stukken beter zijn, kan het wat mij betreft er nog prima......"
The Thing
"...ik had deze film nog niet eerder gezien en ben zeer aangenaam verrast. Prima verhaal, film in een heerlijk tempo, uitstekend acteerwerk van de cast en wat mij betreft een Jack Nicholson zoals ik hem heel graag zie. Beter dan in "The Shining" wat mij......"
Chinatown
"...onderhoudende film met een behoorlijke sterrencast, Had de film nog niet eerder gezien en best een leuke film. Geen superspannende thriller maar wel een goed verhaal en toch een redelijk verrassende twist aan het einde. Mini-rolletje (meer een cameo)......"
The Mirror Crack'd
"...de waarderingen voor deze film zijn om een onduidelijke reden te negatief. Gewoon een goede actiefilm met een redelijk verhaal die je kijkt voor Arnie en de vele actie scenes. Vorm een eigen mening en praat anderen niet na. Gewoon kijken. 7/10 ..."
Raw Deal
"...familiefilm die erg makkelijk wegkijkt ook als je geen hondenliefhebber bent. Het verhaal is wel bijzonder mierzoet maar is nergens echt irritant en dat is toch weer knap. ik las ergens dat 1 hond tijdens de opnames niet zo goed behandeld zou zijn, w......"
A Dog's Purpose

laatste ratings

7,4
The Thing (1982)
The Thing (1982)
8,3
Chinatown (1974)
Chinatown (1974)
5,0
Raw Deal (1986)
Raw Deal (1986)

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.