MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

Das Boot(1981)

"...De claustrofobische sfeer komt regelrecht je huiskamer binnen. De film combineert oorlogsactie, drama en thriller elementen op indrukwekkende wijze...."

Son of Saul(2015)

"...Echt veel wijzer over het "leven" van een lid van het Sonderkommando in de concentratiekampen wordt je niet. ..."

The Iceman(2012)

"...Het is geen crime/actie film, geen thriller, geen drama, maar eerder het trieste verhaal van een saaie man..."

Johnny English Reborn(2011)

"...In dit concept hangt alles af van de kwaliteit van de grappen en daar had meer aandacht aan besteed moeten worden in dit deel..."

Con Air(1997)

"...In deze actie en spectakel film zien we een Nicolas Cage in topvorm, iets wat de laatste 10 jaar hoogstzeldzaam is...."

Laatste reacties

"...Het Zweedse orgineel ken ik niet. Deze film is mij erg meegevallen. Er had wat mij betreft wel een onsje meer mysterie in gemogen en wat minder effectbejag (ik doel op de seks en met name de vernedering) maar daar zal ook een markt voor zijn (alhoewe......"
The Girl with the Dragon Tattoo
"...Een film met toch wel een sterrencast met Jason Statham, Mark Wahlberg, Charlize Theron, Edward Norton en Donald Sutherland. Qua acteerwerk ben ik niet kapot van deze film. Het is allemaal vrij vlakjes en routine-matig op dat gebied. Een jonge Wahlbe......"
The Italian Job
"...ik heb het niet zo op Nederlandse films en deze film bevestigd helaas mijn vooroordeel. Sex, geweld, platte teksten en veel ordinair gedoe moet altijd (o.k. vaak) de boventoon voeren. Goedkoop scoren denkt men. Wat een misvatting. Dit is een type fil......"
Escort
"...had de film nog niet eerder gezien en er ook niet veel aan gemist zo blijkt nu. Geen slechte film, maar vernieuwend of verrassend is het allemaal niet. Je hebt toch het idee het allemaal al eens gezien te hebben. Het script is aardig maar niet meer d......"
Iron Man 3
"...onlangs nog Kiss the Girls gezien en deze film is maar fractioneel beter. Kennelijk roepen deze beide films erg gemengde reacties op (erg lage waardering op RT), iets wat waarschijnlijk komt door de magere scripts in combinatie met het goede acteerwe......"
Along Came a Spider

laatste ratings

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.