MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Laatste reviews

Captain Fantastic(2016)

"...Als kijker kan je nauwelijks voorkomen dat je bijna medelijden krijgt met het "gewone" gezin...."

Killing Gunther(2017)

"...Echt lollig wil het maar niet worden, op een flauw glimlachje hier en daar na. ..."

Platoon(1986)

"...objectief en realistisch beeld van de Vietnam oorlog en dat was gelet op de gevoeligheid van het onderwerp in de VS destijds een verademing..."

Crimson Tide(1995)

"...De spanning en botsende karakters tussen Hackman en Washington is vanaf het begin goed voelbaar en komt echt de huiskamer binnen,..."

Terminator Genisys(2015)

"...een Terminator film zonder Arnold Schwarzenegger is voor mij ondenkbaar...."

Laatste reacties

"...Eens met rednitro : een 60-jarige die het opneemt tegen een 30-jarige wereldkampioen is natuurlijk volslagen onrealistisch. Maar daar gaat het niet om, het is een film vol nostalgie en gevoel geworden. Vond het een aardige film om te zien en inderdaa......"
Rocky Balboa
"...prima film waar ik mij goed mee vermaakt heb. Moet zeggen dat ik The Room van Tommy Wiseau niet kende, maar dat is verder ook niet nodig. Briljant acteerwerk van James Franco in de hoofdrol en ook goed acteerwerk van zijn broer Dave. Weet niet of ik......"
The Disaster Artist
"...vreemde film, orgineel dat wel. Horror, avontuur ? Niet echt. Komedie ? Valt niet veel te lachen hoor. Fantasie dat wel. Al met al kan ik niet zeggen dat ik op het puntje van mijn stoel gezeten heb. 5/10..."
Dave Made a Maze
"...film die me na 30 minuten dermate begon te irriteren dat ik ben gestopt met kijken. Dat eindeloze semi-wetenschappelijk gewauwel, zonder actie en militairen die naar de lucht staren met hun automatische wapens (serieus ?) is pure tijdverspilling. Dat......"
The Beyond
"...we hebben er weer een superheld(in) bij met Wonder Woman. Vond het een redelijke actiefilm maar niet heel erg bijzonder. Het gevoel bekruipt toch dat je alles al eens gezien hebt in vergelijkbare superhelden films. Toegegeven - het wordt ook steeds m......"
Wonder Woman

laatste ratings

watchlist

MovieMazzter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.