MovieMazzter Avatar

MovieMazzter

Profiel

lid sinds
27 augustus 2010
over mij
Mijn voorkeur gaat uit naar waargebeurde verhalen, maar actie, thriller of SF is ook prima. Comedy is een erg moelijk genre, dat maar zelden echt geslaagd is.
films
ik ben niet scheutig met 8 of hoger qua waardering. Dan moet het echt een hele goede film zijn naar mijn oordeel. Films met een 8 of hoger wil ik vaker zien. Een 7 is een geode film, een 5 of 6 de moeite waard maar niet heel bijzonder. Een film die wel leuk voor een keertje is komt nooit hoger dan een 7, maar toch vaker een 5 of een 6.
stambioscopen
bestaan alleen nog in mijn herinnering helaas :-)
Herinnering
stambioscopen
Filmtips
Tsja....filmtips. Hangt van veel dingen af. Je persoonlijke smaak en voorkeur, maar ook van de stemming waarin je verkeert. Soms heb je behoefte aan Horrible Bosses deel 1, soms aan The Pianist of Der Untergang. En de volgende dag kan je weer lachen om Dumb and Dumber. Als ik naar de FT of IMDB toplijst kijk dan kan ik me daar toch wel vrij vaak in vinden. Ik ga hier dan ook niet oproepen om naar The Godfather of The Shawshank Redemption te kijken. Dat is een belediging voor de echte filmfan. Een opvallende film voor mij persoonlijk is echter Groundhog Day. Waarom ? Simpel. Het komt zeer zelden voor dat ik een film na de eerste keer met een 7 waardeer en in de loop der tijd, naarmate ik de film 2, 3, 4 keer heb gezien de waardering telkens met een ster verhoog. Eigenlijk maakt dat deze film uniek voor mij. Nu heb ik hem met een 10 gewaardeerd. Het is simpelweg een briljante film ! Als ik dan toch een tip moet geven hier : bekijk deze film nog een keer. En liefst nog een keer :-)