Be Cool (2005)

Everyone is looking for the next big hit

Reviews (2)

MovieMazzter

Avatar

na 10 jaar of zo de opvolger van Get Shorty. Geen idee waarom dat zo lang moest duren. Get Shorty is een film die ik met een 6-je heb gewaardeerd. Deze opvolger heeft een ware sterrencast en diverse cameos van (pop)sterren maar helaas een erg mager verhaal en het is een film zonder duidelijke richting. De mix comedy en misdaad is een erg lastige zoals vaker opgemerkt. Wat dat betreft blijft Snatch toch op eenzame hoogte staan. In Be Cool kijkt je vaak naar leuke plaatjes en diverse bekende gezichten die opduiken en soms is het wel een tikkeltje grappig (Vince Vaughn) en die zangeres doet het ook aardig, maar over het geheel genomen is deze prent toch minder dan de voorganger. Acteur Robert Pastorelli is nog voor het uitkomen van de film overleden trouwens.
Ik kom niet verder dan 5/10 en dan ben ik nog mild.

Steve Harwin

Avatar

Nou ja, superflop... Get shorty is inderdaad vele malen beter en frisser en ja: dit is een wat zwakke herhalingsoefening. Maar de combinatie
* er was verder toch niet echt veel boeienders op tv
* ik had hem nog niet gezien
* ik had bier en chips in huis en de gelegenheid was daar
maken dit wel een aardig tijdverdrijf. Als een van deze elementen ontbreekt kun je beter iets anders doen met je tijd, dat dan weer wel.
[rating 3]