Steve Harwin Avatar

Steve Harwin

Laatste reviews

Man of Steel(2013)

"...Nou nou, wat een lovende verhalen lees ik hier. Heb hem afgelopen week gezien en was toch wat teleurgesteld. De beelden zijn mooi, het acteerwerk was..."

Matilda(1996)

"...James & giant peach is ook een film naar een boek van Roald Dahl. Dahl heeft overigens ook een hoop (korte) verhalen voor volwassenen geschreven en..."

Surviving the Game(1994)

"...Een mooie cast met Abraham, Hauer en Busey, dat schept verwachtingen. Smetje hierbij is dat de hoofdrol is gegaan naar de minste acteur die er tussen..."

Dogtooth(2009)

"...Heb hem gezien op IFFR: ik vond hem wel prima. Het verhaal gaat over de drang van de ouders om hun kinderen obsessief te blijven controleren. De..."

National Treasure(2004)

"...Na het financiële succes van the da Vinci code (wel aardig, maar ook niet groots) werd dit genre ineens populair. Deze film speelt voor wat betreft..."

Laatste reacties

"...ik mis Sidney Poitier in deze lijst. Ga je een beetje schamen, FT!..."
De vijf beste zwarte acteurs en actrices
"...Van John Hurt staat me vooral een iconische scene bij uit de film Alien. Wat daarna nog een keer door hemzelf is geparodieerd in spaceballs. ..."
Overleden acteurs, actrices en regisseurs in 2017
"...Ik ben niet erg kapot van Shia, maar zo'n reeks als die van Transformers werkt vast goed voor je banksaldo. Dan kun je meer acteerwerk doen dat je wel leuk vindt en dat interessanter is. Zoals met American honey, of Borg Mc Enroe. Al had hij het vol......"
Shia LaBeouf geeft 'Transformers' een trap na
"...ben het met frietgezicht eens, al vond ik the deer hunter wel een mooie film. Er zijn in deze lijst teveel mooie films om er een uit te kiezen als 'de beste'. Het wordt interessanter om te kijken wat er evt nog ontbreekt, maar de eerste namen die mi......"
POLL: Beste Oorlogsfilm
"...scarry movie AVP snakes on a plane Charlies Angels spetters ... ik mis er wel een paar...."
De 27 slechtste films ooit gemaakt

laatste ratings

7,8
13 Assassins (2010)
13 Assassins (2010)
7,4
Ghost Busters (1984)
Ghost Busters (1984)
4,8
Alexander (2004)
Alexander (2004)
7,2
Margin Call (2011)
Margin Call (2011)

watchlist

Steve Harwin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.