Steve Harwin Avatar

Steve Harwin

Laatste reviews

Man of Steel(2013)

"...Nou nou, wat een lovende verhalen lees ik hier. Heb hem afgelopen week gezien en was toch wat teleurgesteld. De beelden zijn mooi, het acteerwerk was..."

Matilda(1996)

"...James & giant peach is ook een film naar een boek van Roald Dahl. Dahl heeft overigens ook een hoop (korte) verhalen voor volwassenen geschreven en..."

Surviving the Game(1994)

"...Een mooie cast met Abraham, Hauer en Busey, dat schept verwachtingen. Smetje hierbij is dat de hoofdrol is gegaan naar de minste acteur die er tussen..."

Dogtooth(2009)

"...Heb hem gezien op IFFR: ik vond hem wel prima. Het verhaal gaat over de drang van de ouders om hun kinderen obsessief te blijven controleren. De..."

National Treasure(2004)

"...Na het financiële succes van the da Vinci code (wel aardig, maar ook niet groots) werd dit genre ineens populair. Deze film speelt voor wat betreft..."

Laatste reacties

"...2001: A space odyssey. ..."
Legendarische filmopeningen: Scream (1996)
"...oke lamoteg, je hebt je punt gemaakt :)..."
CGI-blunder in trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...misschien kan de nieuwe redacteur een beetje op het nieuws letten. Bijvoorbeeld als filmactrice Doris Day is overleden, dat je dan ook iets post...?..."
FilmTotaal/SerieTotaal zoekt nieuwe redacteuren
"...Nou Rich Art en Master of Films, ik ben t wel met jullie eens. Deel 2 had zo nog wat aardige momenten, maar was ver beneden niveau van deel 1. Deel 3 was gewoon flut. Zo zonde. ..."
[Updated] 'The Matrix' gaat een deel 4 krijgen!
"...Ik ben gisteren deze in de bioscoop gaan kijken. En ik heb voorganger Infinity Wars (nog) niet gezien. Wel een flinke hoop van de andere Marvel films, maar blijkbaar niet genoeg want ik begreep de helft van alle verwijzingen naar andere films niet. V......"
Avengers: Endgame

laatste ratings

7,8
13 Assassins (2010)
13 Assassins (2010)
7,4
Ghostbusters (1984)
Ghostbusters (1984)
4,8
Alexander (2004)
Alexander (2004)

watchlist

Steve Harwin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.