Steve Harwin Avatar

Steve Harwin

Laatste reviews

Man of Steel(2013)

"...Nou nou, wat een lovende verhalen lees ik hier. Heb hem afgelopen week gezien en was toch wat teleurgesteld. De beelden zijn mooi, het acteerwerk was..."

Matilda(1996)

"...James & giant peach is ook een film naar een boek van Roald Dahl. Dahl heeft overigens ook een hoop (korte) verhalen voor volwassenen geschreven en..."

Surviving the Game(1994)

"...Een mooie cast met Abraham, Hauer en Busey, dat schept verwachtingen. Smetje hierbij is dat de hoofdrol is gegaan naar de minste acteur die er tussen..."

Dogtooth(2009)

"...Heb hem gezien op IFFR: ik vond hem wel prima. Het verhaal gaat over de drang van de ouders om hun kinderen obsessief te blijven controleren. De..."

National Treasure(2004)

"...Na het financiële succes van the da Vinci code (wel aardig, maar ook niet groots) werd dit genre ineens populair. Deze film speelt voor wat betreft..."

Laatste reacties

"...Destijds gezien op IFFR, met interview van regisseur Miike eraan vooraf. We krijgen de wat langere versie te zien. Mooie film! Werd vergeleken met klassieker 7 samurai en niet geheel onterecht...."
13 Assassins
"...Leuke film! De aankleding van het verhaal geeft het jaren '60 sfeertje mooi weer. Deze was een van mijn favorieten op het IFFR destijds...."
Telstar: The Joe Meek Story
"...Vandaag best een aardig rijtje met films, met dito waardering. spider man (7.0), star wars 1 (6.3), the hobbit 1 (7.8), puss in boots (7.0), there will be blood (7.9), the other boleyn girl (6.7), tinker taylor soldier spy (7.7), the discovery of hea......"
Alleen maar nette mensen
"...Dat liedje van Limahl... en vooral dat kapsel :) ■[youtube=Gf1WT8VEZxk]..."
The NeverEnding Story
"...[quote=Marty Feldman]O+ met zukke kritieken.... ga ik geheid kijken :W Is alweer 20 jaar oud ![/quote] tempus fugit Ik vond hem wel leuk. Eddy Murphy heeft best in leuke films gespeeld, zeker in de jaren 80. Op enig moment is-t-ie er zelf maar wat......"
Best Defense

laatste ratings

7,8
13 Assassins (2010)
13 Assassins (2010)
7,4
Ghostbusters (1984)
Ghostbusters (1984)
4,9
Alexander (2004)
Alexander (2004)

watchlist

Steve Harwin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.