Taped

Taped (2012)

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rebel1984

Avatar

Ik vond het nog wel een redelijke thriller die dan echt met het bekende drama begon en daarna verder ging op een redelijk vlotte thriller.
Vermakelijke film die zeker het kijken waard is.

Tarkus

Avatar

Redelijk goede Nederlandse thriller, die wel aan trage aanloop kent.
Maar eens ze getuigen zijn van een moord begint de film wel echt op dreef te komen.
Kan niet zeggen dat het me niet heeft geboeid.

jaime91

Avatar

Yor= "Goede film, die als Nederlandse film niet onderdoet voor die uit Hollywood. Volgens mij las ik pas ergens dat deze ook verfilmd gaat worden door Hollywood. Snap niet dat het nodig is, maar Amerikanen zijn nu niet echt happig op ondertitels. Lijkt me dat ze hem vrijwel 1-op-1 zullen kopieren.

Tegen het einde verliest de film wat aan geloofwaardigheid, maar al met al heb ik me prima vermaakt en toch wel op het puntje van mijn stoel gezeten. Al weet je natuurlijk wel dat hij goed af gaat lopen"

Ben ik helemaal met je eens. Zowel Barry Atsma als Susan Visser hebben me in deze film ontzettend verbaasd. Ze moeten echt diep gaan in hun rollen en dat doen ze ook allebei heel goed. Echt een zeer spannende maar ook heftige film. Wat mij ook opviel was het goede camerawerk.

De film begint namelijk als een found footage film maar uiteindelijk laten ze dat vrij snel gaan en wordt het ''gewone'' film. Althans helemaal gewoon wordt het ook weer niet want de camera blijft de hele tijd bij een van de 2 hoofdpersonages en dat werkte heel goed en zorgt ook weer voor genoeg spanning, als Johan en Saar (Barry en Susan) opgesplitst worden en je maar 1 iemand kan volgen en je niet weet waar de ander is of wat er met de ander gebeurt. Dit principe zorgde er ook voor dat ik de verkrachtingsscene nog heftiger vond Je weet namelijk wat er gebeurt of gaat gebeuren maar je ziet het niet, en daardoor kwam het nog harder bij mij binnen.

Zoals jij ook al zegt, absoluut een film die zich mag meten met Hollywood. Zeer sterk geacteerd,geregisseerd en geschreven en ontzettend spannend! Ik ben echt ontzettend onder de indruk! Echt diep respect voor Barry Atsma en Susan Visser!