rebel1984 Avatar

rebel1984

Laatste reviews

As Above, So Below(2014)

"...Ik vond de opbouw zeker wat traag.. En had deze film al wat langer laten liggen.. Maar om eerlijk te zijn vond ik het wel weer eens een spannende..."

Kurt Cobain: Montage of Heck(2015)

"...Redelijke docu over de bij de club van 27 horende Kurt Cobain. Het begint ook echt bij zijn begin hoe hij al on handel baar was in zijn jeugd en hoe..."

Poltergeist(2015)

"...Ik heb me er mee vermaakt. Had er ook niet veel van verwacht. De goede oude versie van Poltergeist uit 1982 was en is echt een klassieker. Ik had..."

Insidious: Chapter 3(2015)

"...Ik had niet verwacht dat ik dit ooit nog zou vinden... Dit 3e deel heeft mij aangenaam verrast en vond hem zelfs beter dan de voorgaande delen. Ik..."

Milennium: Mannen die Vrouwen haten(2009)

"...Ik had eerst de Amerikaanse verfilming "The girl with a dragon tattoe" gezien. Vond dat zeker een goede film. Maar na het kijken van de millennium..."

Laatste reacties

"...Dit is inderdaad geen horror maar vond het toch wel een verrassend her en der grappige thriller. Met uiteindelijk toch wel een verrassend einde! Heb me er zeker mee vermaakt...."
The Visit
"...Sfeervolle vermakelijke film over een clubje verschrikkelijke rijkeluis studenten die zich vermaken met drank en geweld...."
The Riot Club
"...Echt weer heerlijke horror waarin je voor in de eerste helft de rillingen van over je lijf krijgt. En ik vond deel 2 beter dan deel 1, iets wat vrijwel nooit voorkomt. Totaal geen gore maar creepy horror...."
The Conjuring 2
"...Verrassend goede maar zeer vreemde film! Het wist mij van het begin tot het eind te boeien. Daniel Radcliffe zat goed in zijn rol. En de combinatie van : Horror/fantasy/drama met een flinke dosis zwarte humor beviel mij uitstekend!..."
Horns
"...Ik kijk hier echt naar uit!..."
The Purge: Election Year

laatste ratings

watchlist