Milennium: Mannen die Vrouwen haten

Reviews (3)

rebel1984

Avatar

Ik had eerst de Amerikaanse verfilming "The girl with a dragon tattoe" gezien. Vond dat zeker een goede film.
Maar na het kijken van de millennium serie vond ik dit ijzersterk.
Goed verhaal zeer spannend en lekker duister gefilmd. Bij het kijken kreeg je toch weer het onaangename onderbuik gevoel dat er helaas in de werkelijkheid ook zulke gestoorde personen rond lopen. Maar nadat het uiteraard niet helemaal perfect was stoorde het mij geen moment en heb genoten tot het eind!

Nog niet gezien?? kijken dus!

Tarkus

Avatar

Uitstekende misdaadfilm, die mijn verwachtingen sterk overtreft.
Beide hoofdrolspelers, en dan vooral Noomi Rapace hebben me zeer aangenaam verrast, prachtige rollen die beiden spelen.
Ook het scenario kon me mateloos boeien, vooral ook wanneer ik te weten kwam dat het geheel draait in een verleden van nazisympathieën, iets wat altijd wel mijn aandacht weet te stimuleren.
Het heeft me wat moeite gekost om deze film alsnog te bekijken, daar ik geen liefhebber ben van de Scandinavische cinema, maar ik moet na het bekijken van deze prima film duidelijk mijn mening eens herzien.

Steve-O

Avatar

Een goeie boekverfilming. Ze hebben alles eigenlijk gewoon ingekort... Hier en daar wel jammer. De relatie met Erika had mooi neergezet kunnen worden (de actrice keek wel een beetje eng...) en die scène dat we Lisbeth voor het eerst in volle glorie te zien krijgen was voor mij te kort, ik vond het zó goed!:E De scène dat Dirch Frode naar Milton Security komt voor Lisbeth's rapport natuurlijk:9
Het is erg mooi opgenomen met prachtige shots van ZwedenT+) Noomi Rapace speelt Lisbeth echt geweldig!!! Zij IS Lisbeth Salander!