Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man 3(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Sowieso Dune, ik kan echt niet wachten om te zien wat Villeneuve van zijn passie project gemaakt heeft. Dat hij ook nog eens een top cast en crew heeft maakt het alleen maar beter. ..."
Poll: De 50 grootste releases in 2020!
"...Ben enorm benieuwd naar Dune! En Craigs laatste Bond met Fukunaga en Sandgren aan het roer wil ik ook erg graag zien...."
Nieuwe data voor 'Bond 25', 'Dune' en 'Fast and Furious 9'
"...Topkeuze voor deze rol. ..."
Jason Momoa maakt 'Dune'-cast nóg imposanter!
"...Goede acteur en naar mijn idee perfect voor deze rol. ..."
Ook Josh Brolin bij immense cast 'Dune'!
"...Gosling wil het volgens mij echt niet. Al zal hij wel een uitstekende keus zijn. ..."
Vijf acteurs die Batman kunnen worden

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.