Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man 3(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Ik heb het idee dat ik de film al heb gezien na die tweede trailer......"
Magere Box Office-start 'Jurassic World: Fallen Kingdom' voorspeld
"...Ik neem aan dat iedereen die vermoord is ook echt dood blijft. Gamora is dan de uitzondering, gezien de soul stone. Maar ik hoop wel dat zij ook dood blijft, voor de impact. Zou een beetje suf zijn als ze haar ook terugbrengen. En over terugbrengen g......"
De doden en overlevenden in 'Avengers: Infinity War'
"...En nu hopen dat ze niet iedereen terug gaan brengen :) ..."
Kevin Feige over het begin en einde van 'Avengers: Infinity War'
"...Heb zo mijn bedenkingen of dit überhaupt een goede film gaat worden... Maar Venom ziet er zeker goed uit, zoals 'ie hoort. Zou toch wel lachen zijn om Hardy/Venom in een Avenger film op te zien draven, of dan in ieder geval in een Deadpool film...."
'Venom'-trailer trok in 24 uur meer kijkers dan 'Wonder Woman'-trailer

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.