Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man 3(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Heb er zin in! Volgend weekend ga ik 'm zien :Y..."
Man of Steel
"...[quote=Spider-fan]Per ongeluk? Je viel over je keyboard en gaf per ongeluk een 10? Dat had ik met Skyfall. Kun je altijd weer bij stellen naar beneden, vind ik, als het tegenvalt.[/quote] Nee ik struikelde en het was opeens een 8 :X Nu staat die......"
The Dark Knight Rises
"...Aston: ik moet de blu-ray nog hebben, mijn DVD versie haperde drie keer en dat is drie keer teveel. Nu dat ik 2001: A Space Odyssey op blu-ray die werkelijk fantastisch is (film en kwaliteit ;)) hoort deze daar natuurlijk ook wel bij. Ik hoop echt da......"
Ben Hur
"...[quote=Banned]Beetje overated. Leuk bedacht concept, met die twee regisseurs die "ons" moeten bedienen volgens de regels van het horror genre. Maar uiteindelijk loopt het op het einde allemaal in het honderd samen met het moment toen Sigouney Waever......"
The Cabin in the Woods
"...Dit is toch gewoonweg fantastisch! Sean Connery, de enige echte Bond, speelt zijn rol tot in de puntjes perfect. Het verhaal, de actie, de mooie vrouwen jaaa deze eerste heeft het allemaal! Dit is gewoon een heerlijk vermakelijke film om te kijken. I......"
Dr. No

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.