Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man Three(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Wat is Ana de Armas een getalenteerde actrice en ongelofelijk mooie vrouw. ..."
Officieel: 'Bond 25' maakt cast (met Rami Malek), crew en meer bekend
"...Het lijkt er inderdaad op dat ze geen vrienden zijn. Maar wat maakt dat verder uit voor de film? Het is wel vaker voorgekomen dat acteurs elkaars bloed wel konden drinken maar dat doet vaak niet onder aan hun werk. Vooralsnog niet in ieder geval...."
Gerucht na ongemakkelijk interview: 'Avengers'-acteurs mogen Brie Larson (Captain Marvel) niet
"...Goede acteur, ik hoop dat hij met veel goede regisseurs samen gaat werken. Ben erg benieuwd naar Rocketman en blij toe dat er een seks scène tussen hem en Egerton in zit. Ik vind het altijd zo'n onzin dat wanneer het om twee mannen gaat het of heel......"
'Rocketman' acteur Richard Madden heeft geen enkele moeite met seksscenes
"...Ze gaan allemaal de naam Skywalker aannemen. Dus Rey is niet een Skywalker door bloed, maar via de Force. Zelfde geldt dan voor Kylo Ren die natuurlijk weer goed wordt aan het einde en dan doen Finn en Poe ook meteen mee lol al lijkt me dat wel een......"
Waarom de titel 'Star Wars: The Rise of Skywalker' en meer over Palpatine en Phasma

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.