Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man Three(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Lekker hoor Ik ben er 2 April bij! ..."
Bond-film 'No Time to Die' lijkt enorm lang te gaan duren
"...Wat is dat toch een hilarische film, met veel drank dan lol..."
Sony geeft 'Anaconda' een reboot
"...Los van dat ik Affleck's performance in BvS en het pak heel gaaf vond, zag die wagen niet uit. Leek meer op een oversized buggy. Hopelijk wordt de wagen in deze film beter. Dat het meer een wat opgewaardeerde auto is lijkt me prima. Ben wel erg ben......"
Batman krijgt een compleet andere Batmobile in 'The Batman'
"...Ben los van Pattinson as Batman, gezien zijn behoorlijk indie-carriere laatst, toch het meest verrast met Farrell als de Penguin. Ben benieuwd waar ze precies voor gaan...."
Colin Farrell noemt 'The Batman'-script "prachtig en duister"
"...2049 was fantastisch. Beter dan ik had durven dromen. Ik kijk ontzettend uit naar Dune maar ik zou Villeneuve ook zeker terug willen zien keren naar de wereld van Blade Runner. ..."
Denis Villeneuve ziet 'Blade Runner 2049' spin-off wel zitten

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.