Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man Three(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Nah hij is niet ontslagen. Hij stelde WB voor een ultimatum. Of Hamada vertrekt of hij. De keus tussen de president van WB en een acteur is natuurlijk bijzonder snel gemaakt. ..."
Cyborg-acteur Ray Fisher ontslagen en aan de kant gezet door Warner Bros.
"...Volgens mij was de gedachte daarachter dat wanneer de zeewezens zoveel kracht hebben onder immense druk, ze dat des te meer hebben met een veel lagere druk. ..."
Gerucht: Mogelijk veel grotere rol voor Amber Heard als Queen Mera in het DC-universum
"...Misschien kan Gadot weer Imagine zingen?? Wellicht dat dat helpt?? ;) Ik vond WW84 wel lachen tbh ..."
Fans kraken 'Wonder Woman 1984' wegens de vele plotgaten

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.