Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man 3(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Loki, Heimdall, Quill, Drax, Groot, Falcon en Vision. Maar dan vooral Loki en Falcon. De eerste is er al veel te veel en Falcon vind ik een van de meest vervelende personages ooit. Lijkt me dat Steve en/of Tony in het volgende deel echt het loodje......"
POLL: Welke dode uit 'Avengers: Infinity War' mag van jou dood blijven?
"...The Breakfast Club is een topper. ..."
Cast verzameld op foto 'Wonder Woman 1984'!
"...Ik begrijp dat er nou eenmaal veel CG aan te pas komt met zulke superhelden, maar je kan ook te ver gaan, zoals hier het geval is. Grotendeels blijft het indrukwekkend maar ik vraag me af of het goed gaat verouderen. ..."
Strakke visuele effecten 'Avengers: Infinity War' nader bekeken!

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.