Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man Three(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...The French Dispatch, No Time To Die, Deep Water, Top Gun 2 en natuurlijk Dune En nu maar hopen dat ze dan ook echt uitkomen ..."
Gelukkig verschijnen deze grote films in 2020 nog wel in de bioscoop!
"...Ach ja, al vond ik Endgame qua productie wel een prestatie doet dit hele film universum me niet bijster veel. Ik denk dat het publiek het niet heel erg gaat vinden dat er nu wat meer tijd tussen de laatst uitgebrachte film gaat zitten en de volgende......."
Gerucht: Marvel Studios gaat alle producties echt héél lang uitstellen
"...Before Sunrise had in principe ook geen vervolg nodig, en toch kregen we Before Sunset negen jaar later. Zeker net zo sterk als z'n voorganger. Before Midnight weer negen jaar daarna, al vond ik zelf iets minder vond ik het wel nog een goede film op......"
Volledige cast keert terug voor vervolg op 'Call Me By Your Name'
"...Ik offer ze allemaal op voor Tenet en Dune. ..."
De grootste bioscoopfilms die nog voor 2020 gepland staan!
"...Ik vond Call Me By Your Name een prachtige film. Ik hoop dat Guadagnino tzt door kan met het vervolg. ..."
Ook het 'Call Me by Your Name'-sequel krijgt een klap te verduren i.v.m. het coronavirus

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.