Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man 3(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Ik vond het verhaal van de tweede een beetje een rommeltje. Het ging van hot naar her. Wat ik erg jammer vond, want de beestjes waren wel weer erg leuk en ik vond Depp en Law behoorlijk goed in hun rollen. ..."
'Fantastic Beasts 3' gaat enorm plotgat verklaren
"...Oja For Your Eyes Only. Dit is wel Craig's laatste dus het lijkt me niet dat ze hierna Waltz als Blofeld terug gaan brengen. En ik denk dat het dan nog een tijdje duurt voordat ze weer met Blofeld op de proppen komen...."
'Bond 25' vindt mogelijk zijn schurk!
"...Zou het wel gaaf vinden als ze Blofeld vroeg in de film afmaken. Is weer eens wat anders dan al die andere keren met Blofeld in de Bond films. ..."
'Bond 25' vindt mogelijk zijn schurk!
"...Fijn dat ze doorgaan met het verhaal. Lijkt me ook wel zo passend voor Craig's laatste Bondfilm. Ben hier erg benieuwd naar. Fukunaga is een topregisseur en Linus Sandgren een van de beste cinematografen. Ik neem aan dat ze op 35mm gaan filmen, mis......"
Vele oude bekenden terug voor 'Bond 25'
"...Laat maar komen...."
Aquaman vs Orm vechten in clip 'Aquaman'

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.