Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man Three(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Volgens mij kan de film echt nog wel wat meer opbrengen de komende maand. Zal me niks verbazen als die ook erg lang blijft draaien...."
Floppen 'Tenet' lijkt onafwendbaar
"...Volgens mij zijn de afterparties echt lit..."
'Call Me by Your Name'-componist Sufjan Stevens walgt van de Oscars
"...Cavill is een goede acteur maar ik heb het idee dat de producenten liever een redelijk onbekende acteur gaan kiezen na Craig...."
Henry Cavill stelt zichzelf kandidaat voor James Bond!
"...Ik verwacht eerder dat de Court of Owls in de film zal zitten. ..."
Heeft 'The Batman' een geheime schurk?
"...Dat is dan wel weer movie-magic maar ik heb laatst Death on the Nile uit 1978 gezien en ik moet wel zeggen, op locatie filmen loont wel. ..."
'Death on the Nile'-acteur was hier echt teleurgesteld over

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.