Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man 3(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken. Het is alweer de zoveelste film met de jaren 80 nostalgie er dik bovenop en ik ben nou niet helemaal kapot van de grote hoeveelheid CGI. Heeft iemand hier het boek gelezen en is het verhaal echt zo goe......"
Toffe motion posters 'Ready Player One'
"...Dat is ook niet zo gek aangezien de originele een TV film was. Moet wel zeggen dat ik Curry's performance nog niet helemaal geëvenaard vind. Skarsgård moet nog een stapje hoger in deel twee...."
Blu-ray review 'IT' - Pennywise doet het!
"...Ik verwachtte iets dat er prima uitzag maar dit is zelfs beter! Ze zijn op dreef met de MI films zo te zien. ..."
Actievolle eerste trailer 'Mission: Impossible - Fallout'!
"...Ben hier erg benieuwd naar! ..."
Opnames 'Venom' lijken afgerond te zijn

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.