Steve-O Avatar

Steve-O

Laatste reviews

Godzilla(2014)

"...Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van Godzilla. Maar van wat ik tot zover hiervan heb gezien, lijkt me dit toch wel erg gaaf! Het ziet eruit alsof..."

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Nog maar even en dan is het zover! Heb er veel zin in, ga naar de Hobbit Night in A'dam Arena. HFR/IMAX natuurlijk! De meest interessante dingen..."

Iron Man 3(2013)

"...Hij was leuk, had gave/goede momenten maar ook z'n zwakke. Er waren bijvoorbeeld een paar De film zag er erg mooi uit, de 3D was ook prima. Al..."

Green Lantern(2011)

"...Teleurgesteld. GL wist mij niet te overtuigen. Van het cliché verhaal, tot matige acteerprestaties en soms heel slechte VFX. Doch, soms ook erg..."

Men in Black 3(2012)

"...En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen. Als het tijdreizen er niet in had..."

Laatste reacties

"...Wat een langdradige film was dit. De twee hoofdrollen waren ook volledig miscast. DeHaan is gewoon geen lead-actor en Delevingne kan nog steeds niet acteren. Verder was het een typisch geval van "style over substance" met een wel erg simpel verhaal......."
'Valerian'-vervolg is mogelijk
"...Ik vond dat ze het top deed in het afgelopen seizoen van Game of Thrones. Gelukkig zijn Daenerys' dagen van eindeloos ronddwalen in Essos voorbij. Ze trok vaak aan het kortste eind qua verhaallijn van alle hoofdpersonages. Ik kijk erg uit naar seizoe......"
Emilia Clarke reageert opnieuw op de naaktscènes in 'Game Of Thrones'
"...Laat het alsjeblieft Knights of the Old Republic worden. Begin gewoon met Star Wars, Williams muziek en dan in of ook met "Episodes" of gewoon bam meteen "Knights of the Old Republic" met een subtitel ofzo. Ik probeer zoveel mogelijk informatie ron......"
Rian Johnson net begonnen met nieuwe 'Star Wars'-trilogie
"...Zie Aronofsky liever weer een film maken dan een docu... ..."
Jennifer Lawrence en Darren Aronofsky uit elkaar

laatste ratings

watchlist

Steve-O heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.