Men in Black 3 (2012)

They are back... in time.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Nog eens herbekeken en hij beviel me beter dan in de bios. waarom kan ik niet zeggen maar ik heb er veel meer van genoten. de film haalt duidelijk weer het niveau dat het nodig heeft en het toont dat nog geen enkele gelijkaardige film in de buurt is gekomen. de cast is uitstekend met will smith terug als J, toch een heerlijk personage maar josh brolin is echt waanzinnig in deze film. hoe hij K (tommy lee jones) immiteert is echt heerlijk en toch geeft hij er nog een eigen touch aan hoe K in die tijd was. op zich zijn er wel een paar plotgaten door het tijdrijzen maar ze worden nergens storend. ook leuk was dat ze de hoofden etc van de 'aliens' nog op dezelfde manier hebben weergegeven als in de eerste films en ze dus niet zo nodig aangepast hebben aan de hedendaagse kwaliteit van de effects. maar toch zijn de andere effects ook niet altijd perfect, nét niet perfect genoeg om er echt een topper van te maken. zoals het racen op die éenwieler etc, dat ziet er allemaal net iets te fake uit om goed te zijn. het viel me wel minder op als de eerste keer (ik had het al verwacht) maar toch. de badguy vond ik wel sterk en misschien wel de beste uit de drie delen. deze bracht echt wel het gevoel van gevaar en gaf de film een iets stevigere toon zonder dat de lachsalvo's achterwege bleven.

kort: MIB3 is een leuke toevoeging aan de franchise en haalt weer (zo goed als) het niveau van deel 1: leuke actie, sterke cast, toffe komedie en vooral een heerlijke toevoeging aan de relatie tussen K en J

Steve-O

Avatar

En ze zijn weer terug! Zelfde niveau als de eerste maar dan moet deze het wel zonder de frisheid ervan doen.
Als het tijdreizen er niet in had gezeten was het een stuk minder geweest. Want voordat dat gebeurt vond ik het maar klakketjes gaan. Toen hij terug in de tijd ging werd het alleen maar beter en dat is mooi.

De 3D was eigenlijk nergens voor nodig, maar dat is wel vaker. Hier was zag het er wel prima uit alleen had het echt niet gehoeven.

Ik heb genoten van deze luchtige vermakelijke film. Een mooie 7.