Steve-O Avatar

Steve-O

reacties

  • Heb er zin in! Volgend weekend ga ik 'm zien :Y

    als reactie op de film Man of Steel

  • [quote=Spider-fan]Per ongeluk? Je viel over je keyboard en gaf per ongeluk een 10? Dat had ik met Skyfall. Kun je altijd weer bij stellen naar beneden, vind ik, als het tegenvalt.[/quote] Nee ik struikelde en het was opeens een 8 :X Nu staat die van mij er nog steeds maar niet bij de andere stemmen. Die andere twee gaven allebei al een 10 ;).

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • Aston: ik moet de blu-ray nog hebben, mijn DVD versie haperde drie keer en dat is drie keer teveel. Nu dat ik 2001: A Space Odyssey op blu-ray die werkelijk fantastisch is (film en kwaliteit ;)) hoort deze daar natuurlijk ook wel bij. Ik hoop echt dat de 65mm vaker gebruikt gaat worden, het is zo mooi!

    als reactie op de film Ben Hur

  • [quote=Banned]Beetje overated. Leuk bedacht concept, met die twee regisseurs die "ons" moeten bedienen volgens de regels van het horror genre. Maar uiteindelijk loopt het op het einde allemaal in het honderd samen met het moment toen Sigouney Waever tevoorschijn kwam in de meest onnozele bijrol van het jaar! De film voelt zichzelf zo slim en probeert een definitie te geven aan het horror genre. Hé kijk wij hebben het door : Een slet, een seut, een nerd, een gespierde knapperd en de onnozelaar (die niet eens grappig is). Maar door die wijsneuserij vond ik het eindelijk maar pretentieus zooitje dat op sommige momenten zelfs saai is. Ik stel me nog steeds vragen waarom iedereen het een goeie film vind. Een cult film zal het voor dan toch niet worden.[/quote] Precies wat jij zegt. Alleen vind ik de film nog slechter. Ik snap niet wat iedereen hier zo goed aan vind. Ik ging met hoge verwachtingen de bios binnen, zo: :E Maar kwam er zo uit: }:

    als reactie op de film The Cabin in the Woods

  • Dit is toch gewoonweg fantastisch! Sean Connery, de enige echte Bond, speelt zijn rol tot in de puntjes perfect. Het verhaal, de actie, de mooie vrouwen jaaa deze eerste heeft het allemaal! Dit is gewoon een heerlijk vermakelijke film om te kijken. In de tijd waarin het gemaakt is en hoe de film nog ontzettend goed overeind staat in de huidige tijd. Kortom: TOP!

    als reactie op de film Dr. No

  • Hoezo anticlimax? Dat is toch een climax van heb ik jou daar!!!!!!! Of komt het omdat [spoiler]Het zogenaamd slecht afloopt, sommige mensen[/spoiler]:|

    als reactie op de film Knowing

  • Wat nou niet serieus nemen? Dit is een walgelijke kolerefilm. Wát een tijdverspilling. Compleet nutteloos, waardeloos verhaal, geen enkele spanning of ook maar íets gedenkwaardigs. Dit is nou echt zo'n film die van mij een allesvernietigende 1 krijgt.

    als reactie op de film Scream 4

  • Wat een fucking kutfilm. Moet dit nou een komedie zijn?? Ik heb wel gelachen, niet om de 'grapjes' maar om hoe slecht het was. Het ziet er niet uit, en Rogen? Wat is er met zijn stem?? Het acteerwerk was laag en het was geen moment spannend of meeslepend. Dit is een film die nooit gemaakt had hoeven worden. Sterker nog, dit had nooit gemaakt mogen worden.

    als reactie op de film The Green Hornet

  • Één van de beste films ooit gemaakt. Dit is perfectie.

    als reactie op de film Ben Hur

  • Zó goed was de film nou ook weer niet. Een 8 is aan de hoge kant voor dit.

    als reactie op de film The Secret Garden

  • Dit kan niet kloppen. Een fucking 6.9?! Dit is een topfilm mensen!

    als reactie op de film Kramer vs. Kramer

  • Eens met Tarkus. Deze film had nooit gemaakt mogen worden. Alleen als ik dat vind, krijgt een film van mij een allesvernietigende 1!

    als reactie op de film Wrecked

  • Nou nou FilmTotaal, kunnen jullie niet m'n spelling checken in de omschrijving van de film? Ik heb 'varkente' opgeschreven ipv varkentje en 'Gehoorde' koning ipv Gehoornde O+

    als reactie op de film The Black Cauldron

  • Eindelijk weer eens een echt leuke griezelfilm! De schrikmomenten werken allemaal bij mij en ik vond het verhaal ook goed. [spoiler]Dat eind!!! Dat maakt het geheel alleen maar beter[/spoiler]

    als reactie op de film Insidious

  • Best aardige film. Traue deed het in ieder geval wel goed :) Ben benieuwd naar haar Faora in [i]Man of Steel[/i]!!!

    als reactie op de film Pandorum

  • Dit is gewoon een topper. Hilarisch van begin tot eind!!!

    als reactie op de film Zoolander

  • Ongelofelijk dat een film (een 'stomme film' nog wel) uit 1922 gewoon nog steeds goed is!!! En ik vond 'm hier en daar best wel creepy. Er zitten een aantal beroemde scenes in. Dit moet je gezien hebben.

    als reactie op de film Nosferatu

  • Als je dit saai vond....... Dan ben je meer een hersenloos type dat CSI al ingewikkelt vind. Wat een toeval. Prachtige film IMO!!!

    als reactie op de film El secreto de sus ojos

  • Filmtotaal: of jullie misschien de Engelse titel kunnen gebruiken voor deze film. Ik vond het al raar dat deze niet in de database stond. Zo raar dus niet.

    als reactie op de film For a Few Dollars More

  • Nu allemaal gezien en ik vind een 7 terecht. Persoonlijk vind ik [i]Battleground[/i] dan nog de leukste en misschien ook wel de beste. Wel een beetje jammer dat de vereiste VFX niet bij de meeste verhalen optimaal zijn..... (zie: [i]Crouch End[/i]) die ik ook het minst vind. Desalniettemin: leuke korte verhalen, de één wat beter dan de ander maar toch. Is leuk om gezien te hebben :)

    als reactie op de film Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King

  • Een meesterwerk.

    als reactie op de film Das Leben der Anderen

  • Ik heb alleen [i]Battleground[/i] gezien. En die was erg leuk! Binnenkort maar eens de rest kijken :)

    als reactie op de film Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King

  • [quote=Banned]Ik moest bijna kotsen van dat lelijke lijf ![/quote] Als je goed leest (wat je dus niet doet) dan heb ik het zeker niet over de/een scene waarin ze naakt was :| Maar over de scene die ik daarna beschreven had en waarvan het plaatje ook is.

    als reactie op de film Milennium: Mannen die Vrouwen haten

  • Schijt, ik heb per ongeluk gestemd! Mag dat a.u.b. weg:?:?:? En deze reactie dan a.u.b. ook:).

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • Ik hou normaal helemaal niet van Westerns maar ik heb deze toch gezien. En het is echt een hele goeie film. Hopelijk komt 'ie snel op de blu-ray!

    als reactie op de film True Grit

  • Ik heb 'm eindelijk gezien:+ Nu [i]The Godfather[/i] nog;). [i]2001: A Space Odyssey[/i] = Classic.

    als reactie op de film 2001: A Space Odyssey

  • Goeie film hoor. Maar als het een beetje zoals [i]The Others[/i] was gedaan dan was het op het eind meer [b]BAM![/b] geweest. Nu laten ze het aan de kijker over. Kan ook, maar als ze een grote twist aan het einde hadden gedaan had het meer indruk gemaakt.

    als reactie op de film After.Life

  • Hele sterke film, zowel visueel als qua acteerwerk. Het is echt zo'n film die je meesleept in het verhaal. En dit is nog wel Tarsem's 2de film! Fantastische regisseur. Ik zou zeggen, laat hem en film compleet met IMAX opnemen!:E

    als reactie op de film The Fall

  • [quote=batmaster]Wat vond ik nou van Sucker Punch. Spoilers: Ik vind het erg lastig. De actie is zo bruut, het ziet er allemaal zo mooi uit. Vooral die begin scene, die film noir stijl, echt mooi. En die actie scene [spoiler] tegen die nazi zombies,[/spoiler] die was zo bruut. Alleen het verhaal. Ik kan er geen touw aan vast knopen. [spoiler] Aan het begin wordt ze naar een gesticht gebracht, dan is het opeens een hoerenkast. En als ze gaat dansen, dan is het weer die fantasie wereld. En dan op het einde zit ze weer in een gesticht. Was het nou haar gedachten van die hoerenkast.[/spoiler] En ik heb nog veel meer vragen. Echt vreemd soms. [spoiler]Wat ik wel goed vond waar ze over nagedacht hebben is die objecten die ze moeten stelen, hoe dat in die fantasie wereld in beeld is gebrachte. Zo heeft een generaal vaak de kaart, vuur heeft weer met een draak te maken. En die trein was dan het mes die dichter bij de stad kwam, dus dichter bij haar hart.[/spoiler][/quote] Weet je wat jij moet doen? [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Sucker_Punch_(film)]Dit[/url] lezen, daar staat het hele plot in.

    als reactie op de film Sucker Punch

  • Vette film. Onterecht dat 'ie hier maar een 6.4 heeft. Minstens een 7 waard. Maarja, dat is mijn mening:9. Na het zien van dit kijk ik nog meer uit naar Tarsem's [i]Immortals!!![/i]

    als reactie op de film The Cell

  • Ja, deze film heeft iets akeligs over zich, dat natuurlijk niet verkeerd is, het is een echte horror film!

    als reactie op de film Hellraiser

  • Dit vond ik wel een aardige remake. Kijk, de eerste blijft een classic maar het eind van deze is in ieder geval beter dan bij de originele. Want als die een spetterend (haha) eind had gehad was het al helemaal superb geweest. Niet alle acteurs deden het goed, helaas, maar de 2 hoofdpersonen gelukkig wel :). Hier en daar iets teveel gebruik gemaakt van VFX, maar uiteindelijk was het leuk tijdverdrijf.

    als reactie op de film A Nightmare on Elm Street

  • Een aardig gelukte verfilming van het fantastische boek. Meer is het eigenlijk niet.

    als reactie op de film Perfume: The Story of a Murderer

  • [i]Bright light, bright light![/i] Een goeie verfilming van het boek, die ook erg leuk was. De beestjes zijn erg leuk tot leven gebracht:9.[spoiler]Over de origins van de Mogwai's word niks verteld net zoals andere dingen in het boek, maar toch. Het zijn natuurlijk aliens.[/spoiler]:) Een echte klassieker.

    als reactie op de film Gremlins

  • Niet zo bijzonder. Ja, dat is eigenlijk de beste omschrijving.

    als reactie op de film Thank You for Smoking