Taped

Taped (2012)

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Vermakelijke, onderhoudende Thriller die net wat te veel uit de bocht schiet en inzakt om een echte topper te zijn maar dankzij Visser en Atsma blijft de film wel boeien.

Het found-foutage gebeuren in het begin was best leuk en op de éen of andere manier had je zo een gevoel dat daardoor een hoofdpersonage het einde niet zou halen. Of dat gebeurd laat ik in het midden. In de eerste minuten worden de problemen nogal makkelijk overgebracht aan de kijker van het koppel maar dat stoort niet echt omdat de 2 het geloofwaardig brengen en eens ze getuige zijn van de moord begint het tempo van de film zich snel te verhogen, alleen word het vluchten nogal breed en lang uitgerokken waardoor het tempo op een bepaald moment volledig inzakt. (Dit zie je wel vaker bij Benelux-films, waarschijnlijk door een beperkt budget of dergelijke want zelfs Hollywoodfilms kunnen dit vaak niet waarmaken. ) Ondanks dat het einde nogal geforceerd en geript aanvoelt is het wel vermakelijk genoeg om de film goed af te sluiten.

6,5/10

Yor=

Avatar

Goede film, die als Nederlandse film niet onderdoet voor die uit Hollywood. Volgens mij las ik pas ergens dat deze ook verfilmd gaat worden door Hollywood. Snap niet dat het nodig is, maar Amerikanen zijn nu niet echt happig op ondertitels. Lijkt me dat ze hem vrijwel 1-op-1 zullen kopieren.

Tegen het einde verliest de film wat aan geloofwaardigheid, maar al met al heb ik me prima vermaakt en toch wel op het puntje van mijn stoel gezeten. Al weet je natuurlijk wel dat hij goed af gaat lopen