Yor= Avatar

Yor=

Laatste reviews

De Behandeling(2014)

"...Een aantal jaren geleden het boek van Mo Hayder gelezen. Daar was ik zeer over te spreken, dus ik was benieuwd wat de film me zou brengen. Ik moet..."

Jurassic World(2015)

"...Leuke vermakelijke film die het vooral van de beelden moet hebben. Verhaal zelf is minder dan het origineel (maar dat waren 2 & 3 ook al vind..."

Oculus(2013)

"...Misschien waren mijn verwachtingen wel te hoog, maar ik vond de film eigenlijk tegenvallen. Verhaal wordt langzaam opgebouwd en het lijkt allemaal erg..."

Total Recall(2012)

"...Er is teveel aandacht besteed aan het visuele aspect. Voor mij persoonlijk leidde dit teveel af. Zeker minder dan het origineel, al ziet het er dan..."

Taped(2012)

"...Goede film, die als Nederlandse film niet onderdoet voor die uit Hollywood. Volgens mij las ik pas ergens dat deze ook verfilmd gaat worden door..."

Laatste reacties

"...De film die ik op FilmTotaal de laagste score heb gegeven is BloodRayne: The Third Reich. Die was zo slecht dat ik hem niet eens af heb kunnen kijken...."
Filmcafé: Wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien?
"...Plaaggeest van Bassie & Adriaan heeft me inderdaad ook veel schrik bezorgd. Maar op een kinderfeestje toen ik in groep 6 zat keken we Gremlins. Ik wist ‘s nachts zeker dat ze in mijn kast zaten. En dat heeft echt wel een aantal nachten geduurd......"
Filmcafé: Van welke film die je als kind hebt gezien heb je jaren slecht geslapen?
"...Mooi om te zien dat Tenet, die door FilmTotaal als flop wordt beschouwd, hier toch op #1 staat. En niet zomaar op 1, maar meer dan 5x de opbrengst van nr 2. Het zal dus financieel een flop zijn, maar in deze tijd staat hij toch wel op eenzame hoogt......"
De 10 succesvolste films in coronatijd
"...Bij deze lijstjes vraag ik me altijd af hoe anderen Netflix kijken? Deze films komen bij mij groot in het openingsscherm. Zijn er dan zoveel mensen die dan denken ‘Ach laat ik dit maar gaan kijken...’?..."
De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

laatste ratings

watchlist

Yor= heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.