Yor= Avatar

Yor=

Laatste reviews

De Behandeling(2014)

"...Een aantal jaren geleden het boek van Mo Hayder gelezen. Daar was ik zeer over te spreken, dus ik was benieuwd wat de film me zou brengen. Ik moet..."

Jurassic World(2015)

"...Leuke vermakelijke film die het vooral van de beelden moet hebben. Verhaal zelf is minder dan het origineel (maar dat waren 2 & 3 ook al vind..."

Oculus(2013)

"...Misschien waren mijn verwachtingen wel te hoog, maar ik vond de film eigenlijk tegenvallen. Verhaal wordt langzaam opgebouwd en het lijkt allemaal erg..."

Total Recall(2012)

"...Er is teveel aandacht besteed aan het visuele aspect. Voor mij persoonlijk leidde dit teveel af. Zeker minder dan het origineel, al ziet het er dan..."

Taped(2012)

"...Goede film, die als Nederlandse film niet onderdoet voor die uit Hollywood. Volgens mij las ik pas ergens dat deze ook verfilmd gaat worden door..."

Laatste reacties

"...In het Engelstalige artikel is ze bijna onherkenbaar, maar wij als Nederlanders vinden haar onherkenbaar. Is dat omdat we haar niet zo goed kennen of is de vertaling van het artikel niet helemaal goed gegaan? ;-)..."
Roodharige Margot Robbie is onherkenbaar mooi in haar nieuwste film
"...Lijkt me idd een exacte kopie van She's All That, maar dan met de rollen omgedraaid. Wat vond ik Rachel Leigh Cook daarin een mooie vrouw! Ziet er naar uit dat ze zelfs het liedje waarbij zij van de trap komt lopen (Six Pence None The Richer volgens......"
Romkom-fans opgelet: Netflix dropt eerste trailer 'He's All That'
"...Ik heb de originele verklaring van Disney niet gelezen, maar mijn inziens is 'sad' vertalen als 'triest' niet helemaal juist. In dit geval wordt met 'sad' waarschijnlijk meer 'jammer' bedoeld. Triest klinkt alsof Disney denigrerend is naar Scarlett t......"
Disney noemt de aanklacht van Scarlett Johansson 'triest en verontrustend'
"...Ik vond The Babysitter echt een positieve verrassing. Ik had er niets over gehoord. En als je er blanco instapt maakt dat de ervaring ook beter. Werkelijk een WTF moment halverwege de film......"
Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

laatste ratings

watchlist

Yor= heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.