Yor= Avatar

Yor=

Laatste reviews

De Behandeling(2014)

"...Een aantal jaren geleden het boek van Mo Hayder gelezen. Daar was ik zeer over te spreken, dus ik was benieuwd wat de film me zou brengen. Ik moet..."

Jurassic World(2015)

"...Leuke vermakelijke film die het vooral van de beelden moet hebben. Verhaal zelf is minder dan het origineel (maar dat waren 2 & 3 ook al vind..."

Oculus(2013)

"...Misschien waren mijn verwachtingen wel te hoog, maar ik vond de film eigenlijk tegenvallen. Verhaal wordt langzaam opgebouwd en het lijkt allemaal erg..."

Total Recall(2012)

"...Er is teveel aandacht besteed aan het visuele aspect. Voor mij persoonlijk leidde dit teveel af. Zeker minder dan het origineel, al ziet het er dan..."

Taped(2012)

"...Goede film, die als Nederlandse film niet onderdoet voor die uit Hollywood. Volgens mij las ik pas ergens dat deze ook verfilmd gaat worden door..."

Laatste reacties

"...Link naar Soul laat je bij een andere film (Raya and the Last Dragon) uitkomen... edit: fixed..."
13 animatiefilms waar je in 2020 naar uit kunt kijken!
"...Er zijn maar weinig films waar ik me verschrikkelijk irriteer aan de hoofdpersoon, maar toch blijf kijken. Jake Gylenhaal is het gelukt! Wow wat speelt die vent goed. Het is echt een eikel eerste klas die meerdere malen over de grens gaat en irriteer......"
Nightcrawler
"...Sorry, maar meneer zuurpruim hier... Waarom kunnen er geen items later aan een poll toegevoegd worden? Ik was van mening dat Saw er zeker tussen had gehoord, maar omdat je die niet kon kiezen staat deze ook niet in deze lijst......"
Top 10 meest uitgemolken filmreeksen
"...Ik mis hier toch echt de Saw-reeks. Die zou mijn stem krijgen...."
POLL: Uitgemolken filmreeksen
"...Dan Brown's boeken hebben me altijd weten te boeien, maar om een of andere reden lukt dat bij de films niet. Ben benieuwd of dat bij Inferno anders gaat zijn......"
Volledige trailer 'Inferno'

laatste ratings

watchlist

Yor= heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.