Yor= Avatar

Yor=

Laatste reviews

De Behandeling(2014)

"...Een aantal jaren geleden het boek van Mo Hayder gelezen. Daar was ik zeer over te spreken, dus ik was benieuwd wat de film me zou brengen. Ik moet..."

Jurassic World(2015)

"...Leuke vermakelijke film die het vooral van de beelden moet hebben. Verhaal zelf is minder dan het origineel (maar dat waren 2 & 3 ook al vind..."

Oculus(2013)

"...Misschien waren mijn verwachtingen wel te hoog, maar ik vond de film eigenlijk tegenvallen. Verhaal wordt langzaam opgebouwd en het lijkt allemaal erg..."

Total Recall(2012)

"...Er is teveel aandacht besteed aan het visuele aspect. Voor mij persoonlijk leidde dit teveel af. Zeker minder dan het origineel, al ziet het er dan..."

Taped(2012)

"...Goede film, die als Nederlandse film niet onderdoet voor die uit Hollywood. Volgens mij las ik pas ergens dat deze ook verfilmd gaat worden door..."

Laatste reacties

"...Ik ben een van die mensen die naar Stowaway heeft gekeken. Mijn advies; sla hem over! Er zitten teveel onlogische zaken in. Ik als techneut stoorde me er iig ontzettend aan. Aan het einde van de bijna 2 uur vroeg ik me echt af 'wat is er nu eigenlijk......"
Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal
"...@Yanggie: Midsommar was een vreemd verhaal, maar het plot zag je toch wel aankomen?..."
Filmcafé: Van welke film snap je echt totaal niet waar het over gaat?
"...[url=https://soundcloud.com/qntmdotorg/commentary]Primer fan commentary[/url]..."
Filmcafé: Van welke film snap je echt totaal niet waar het over gaat?
"...Ik ben het helemaal eens met Prime! Echt weer iets Nederlands om moeilijk te doen over 10 euro. Kijk eens hoeveel ze vragen in andere landen? Het aanbod is daar wel anders, maar ook daar zullen mensen klagen over wat ze missen/of beter kan. Ik snap......"
Deel jij je Netflix-wachtwoord? Dat kan binnenkort niet meer
"...@Maac, helemaal mee eens! Ik moet nog steeds de film een keer opnieuw kijken met een Soundcloud stream in parallel. Dan schijn je hem beter te snappen. Verder heb ik The Fountain ooit gekeken en daar snapte ik ook helemaal niets van. Weet niet of ik......"
Filmcafé: Van welke film snap je echt totaal niet waar het over gaat?

laatste ratings

5,1
Yes Day (2021)
Yes Day (2021)
7,1
Don't Breathe (2016)
Don't Breathe (2016)
5,3
Honest Thief (2020)
Honest Thief (2020)
6,1
Stowaway (2021)
Stowaway (2021)
5,6
Secret Window (2004)
Secret Window (2004)

watchlist

Yor= heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.