Yor= Avatar

Yor=

Laatste reviews

De Behandeling(2014)

"...Een aantal jaren geleden het boek van Mo Hayder gelezen. Daar was ik zeer over te spreken, dus ik was benieuwd wat de film me zou brengen. Ik moet..."

Jurassic World(2015)

"...Leuke vermakelijke film die het vooral van de beelden moet hebben. Verhaal zelf is minder dan het origineel (maar dat waren 2 & 3 ook al vind..."

Oculus(2013)

"...Misschien waren mijn verwachtingen wel te hoog, maar ik vond de film eigenlijk tegenvallen. Verhaal wordt langzaam opgebouwd en het lijkt allemaal erg..."

Total Recall(2012)

"...Er is teveel aandacht besteed aan het visuele aspect. Voor mij persoonlijk leidde dit teveel af. Zeker minder dan het origineel, al ziet het er dan..."

Taped(2012)

"...Goede film, die als Nederlandse film niet onderdoet voor die uit Hollywood. Volgens mij las ik pas ergens dat deze ook verfilmd gaat worden door..."

Laatste reacties

"...Ik had 'The Call' en 'Cellular' hier wel verwacht. Dat waren redelijke films met telefoons wat mij betreft..."
5 films waarin telefoons een hoofdrol spelen
"...Vooral "Meesterwerk van eigen bodem" bevat echt een meesterwerkje deze keer!..."
De 5 beste films die Netflix deze week heeft toegevoegd
"...Ik had verwacht dat ze spijt hadden dat die gastank te zien was in de strijdwagen......"
'Gladiator': Hier hebben de makers spijt van
"...@DrPeper, er wordt niet gevraagd wat je een goede film vindt, maar naar de beste. Je kunt ze allemaal slecht vinden, maar er zal er altijd eentje toch iets minder slecht zijn dan de rest. ..."
Welke van de 8 films in het DC Extended Universe vind jij de beste?
"...Een echte verstand op nul film. Ik moet zeggen dat ik er toch wel van genoten heb. Regelmatig moeten lachen en weg moeten kijken vanwege de gore. Maar de combinatie van alles maakt het gewoon een leuke film!..."
Polar

laatste ratings

watchlist

Yor= heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.