Yor= Avatar

Yor=

Laatste reviews

De Behandeling(2014)

"...Een aantal jaren geleden het boek van Mo Hayder gelezen. Daar was ik zeer over te spreken, dus ik was benieuwd wat de film me zou brengen. Ik moet..."

Jurassic World(2015)

"...Leuke vermakelijke film die het vooral van de beelden moet hebben. Verhaal zelf is minder dan het origineel (maar dat waren 2 & 3 ook al vind..."

Oculus(2013)

"...Misschien waren mijn verwachtingen wel te hoog, maar ik vond de film eigenlijk tegenvallen. Verhaal wordt langzaam opgebouwd en het lijkt allemaal erg..."

Total Recall(2012)

"...Er is teveel aandacht besteed aan het visuele aspect. Voor mij persoonlijk leidde dit teveel af. Zeker minder dan het origineel, al ziet het er dan..."

Taped(2012)

"...Goede film, die als Nederlandse film niet onderdoet voor die uit Hollywood. Volgens mij las ik pas ergens dat deze ook verfilmd gaat worden door..."

Laatste reacties

"...Film gisteren gezien op Netflix. Film pakte me wel en ik wilde graag weten hoe het af zou lopen. Er hing de hele tijd een vreemd sfeertje. Misschien moet ik hem voor een tweede keer gaan kijken om te zien of dingen dan een andere betekenis hebben? Ac......"
Get Out
"...Ken je het programma Fool Us? Daarin treden illusionisten op en proberen 2 bekende illusionisten (Penn & Teller) te achterhalen hoe de truc werkt. Dat idee had ik een beetje bij het kijken naar deze film. Vrij snel heb je door het het trucje gaat......"
Devil
"...Een echte verstand op nul film. Ik moet zeggen dat ik er toch wel van genoten heb. Regelmatig moeten lachen en weg moeten kijken vanwege de gore. Maar de combinatie van alles maakt het gewoon een leuke film!..."
Polar
"...Er zijn maar weinig films waar ik me verschrikkelijk irriteer aan de hoofdpersoon, maar toch blijf kijken. Jake Gylenhaal is het gelukt! Wow wat speelt die vent goed. Het is echt een eikel eerste klas die meerdere malen over de grens gaat en irriteer......"
Nightcrawler
"...[quote=Tarkus]Ik vond er dus niets aan. Oersaai.... Meer wil ik er niet aan kwijt.[/quote] Helemaal mee eens! Mij kon het ook niet boeien......"
Locke

laatste ratings

7,5
King Richard (2021)
King Richard (2021)
6,1
Ome Cor (2022)
Ome Cor (2022)
6,4
Sinister (2012)
Sinister (2012)

watchlist

Yor= heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.