Wie wel er tijdreizen? Je moet alleen zelf voor je wapens en verzekering zorgen.
play

6,9 details

  • 86 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten
86 Min Verenigde Staten

In Safety Not Guaranteed speelt Aubrey Plaza één van de twee stagiaires bij een tijdschrift die door een redacteur (Jake Johnson) wordt meegenomen om een man (Mark Duplass) te interviewen. Deze man heeft eerder namelijk een advertentie in de krant geplaatst waarin hij vraagt naar iemand die met hem door de tijd wil reizen.

Regie
Colin Trevorrow
Cast
Jake M. Johnson, Aubrey Plaza, Jeff Garlin, Mark Duplass, Karan Soni, Mary Lynn Rajskub, Jenica Bergere, Lynn Shelton, Basil Harris, William Hall Jr., Lauren Carlos, David Schultz, Alice Hung, Keli Schurman-Darby, Hassan Cristos Messiah.
Budget
$ 750.000
Opbrengst
$ 4.007.792
Release
08.06.2012
Release NL
08.08.2013
Release DVD
03.12.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Colin Trevorrow| Cast: Aubrey Plaza (Darius), Jake Johnson (Jeff), Karan Soni (Arnau), Mark Duplass (Kenneth) | Speelduur: 86 minuten | Jaar: 2013

Iedereen wil tijdreizen, maar (helaas) is het nog niemand gelukt om een werkende tijdmachine te bouwen. In Safety not Gauranteed wordt er in een krant een advertentie geplaatst, waarin iemand vraagt om een reisgenoot voor een tijdreis. Het is hem al eenmaal gelukt, maar dit keer wil hij gezelschap. Je moet alleen wel je eigen wapens meenemen en (zoals de titel van de film zegt) wordt je veiligheid niet gewaarborgd.

De film opent met flitsen van het leven van Darius. Ze is een eeuwig muurbloempje met een cynische kijk op de wereld, net begonnen aan een stage bij een tijdschrift. Bij een redactievergadering leest iemand de advertentie voor waarin gevraagd wordt om een partner om een tijdreis mee te maken. Daar zit een verhaal in en Darius wordt met een van de redactieleden en een andere stagiaire op pad gestuurd voor een reportage. Al snel weet ze de schrijver van de advertentie op te sporen. Ze moet er nu alleen achterkomen of deze Kenneth getikt is, of werkelijk kan tijdreizen zoals hij bij hoog en laag beweert.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Safety Not Guaranteed Nieuwsberichten

Laatste reacties

Mathilde

"...Ik had veel meer van deze film verwacht, de verwachting was dat het tijdselement een grote rol zou g......"

geertvdheide

"...Best aardige drama-komedie met een vleugje science fiction. Het tijdreizen is uiteindelijk meer een......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Safety Not Guaranteed

acties