Big Daddy (1999)

Natureza chamado. Olha quem respondeu. (Nature called. Look who answered.) (Brazil DVD)

Reviews (2)

Sir Smokalot

Avatar

Ja wat wil je ook, met Adam Sandler en Rob Schneider in één film!
Hoewel Schneider wat mij betreft een 10x grotere drol is dan Sandler (het was verfrissend voor mij om hem in Punch Drunk Love te zien, Spanglish viel daarentegen weer erg tegen, maar ik ben dan ook geen chick Smiley face), deze man heeft nog wel wat noten op zijn zang, alleen is zijn rolkeuze niet altijd even gelukkig. Helaas is Amerikaanse humor niet altijd mijn humor --> kijk wat voor gedrochten SNL heeft uitgespuugd: Jimmy Fallon, Adam Sandler in combinatie met die levende nageboorte Schneider, en als toppunt nog wel onze sassy black woman Queen Latifah! Ik krijg altijd zin om mezelf met benzine te overgieten en dat in de hens te steken als ik haar zie, gewoon alleen omdat dat minder pijn doet.
afbeelding

Steve Harwin

Avatar

Tjsa, ik heb met Adam Sandler een beetje datgene wat Bolo met Arnold Schwarzenegger heeft, denk ik.
Sandler vind ik echt fantastisch!
T+)

Het is vaak niet eens zozeer het niveau van de humor in de films zelf; die is doorgaans wel erg melig flauw en dat is bij vele andere acteurs vaak ook niet te pruimen.
Maar Adam heeft iets eigens dat alleen de groten hebben en waardoor het altijd leuk is. Little Nicky kan ik nog wel 1000 x kijken en dan vind ik em nog steeds leuk.

Deze film vind ik niet zijn sterkste, maar is wel erg leuk.