Sir Smokalot Avatar

Sir Smokalot

Laatste reviews

Blade(1998)

"...Tsja een ijzersterke soundtrack, maar ze presteren het om de lekkerste nummers niet op de OST te flikkeren. Dat was bij blade II net zo, de lekkerste..."

Bean(1997)

"...Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind Mr. Bean echt helemaal niet leuk, en de film was echt vreselijk! Na een kwartier had ik er schoon genoeg van..."

Blow(2001)

"...Absoluut een topper. Helaas zijn mijn gebrande DivX-jes kaputt, dan is het erg handig als hij op tv is. Johnny Depp kan ook wel tegenvallen hoor Jehl:..."

Big Daddy(1999)

"...Ja wat wil je ook, met Adam Sandler en Rob Schneider in één film! Hoewel Schneider wat mij betreft een 10x grotere drol is dan Sandler (het was..."

Fire Down Below(1997)

"...Webjoker, zoals je al kon zien deel ik je ironie. Ik deel alleen niet de opvatting over dat het iemand is die zichzelf niet zo serieus neemt. Daar..."

Laatste reacties

"...[quote=jochemb]....die blonde vrouw...[/quote] Naomi Watts dus. Niet echt een onbekende actrice. Heb wel eens de term 'poor man's Nicole Kidman' voorbij horen komen, maar da's wel heel erg weinig eer. Ik hoop dat Cronenberg het niveau van het o......"
Eastern Promises sequel in de startblokken
"...Zeker een informatief stukje. Eén kanttekening: 'geparalyseerde' is geen Nederlands, maar een 100% anglicisme. Probeer eens 'verlamde'?..."
FEATURED: Avatar
"...Hebben jullie toevallig iemand ingehuurd die volstrekt nooit naar films kijkt, maar wel goedkoop berichten kan tikken? Jessica Elba, come on.... Een dergelijke fout ben ik al eerder tegengekomen, beetje beter opletten jongens!..."
Nieuwe filmposter Machete
"...In requiem for a dream zette hij inderdaad een puike acteerprestatie neer, en ook zijn rol in G.I. Joe kan je onder de categorie 'serieus' scharen. Acteren kan hij dus zeker wel. In dat opzicht is het erg jammer dat White Chicks 2 en Scary Movie 5......"
Marlon Wayans als Richard Pryor
"..."Something funny is happening in L.A." Tja, het spijt me zeer, maar ik kan de woorden "funny" en "Steve Martin" nou eenmaal niet in één zin verenigd zien. I'd rather get a visit by a bunch of pipe-hitting niggaz with a pair of pliers and a blow......"
L.A. Story

laatste ratings

Sir Smokalot heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sir Smokalot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.