Sir Smokalot Avatar

Sir Smokalot

Laatste reviews

Blade(1998)

"...Tsja een ijzersterke soundtrack, maar ze presteren het om de lekkerste nummers niet op de OST te flikkeren. Dat was bij blade II net zo, de lekkerste..."

Bean(1997)

"...Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind Mr. Bean echt helemaal niet leuk, en de film was echt vreselijk! Na een kwartier had ik er schoon genoeg van..."

Blow(2001)

"...Absoluut een topper. Helaas zijn mijn gebrande DivX-jes kaputt, dan is het erg handig als hij op tv is. Johnny Depp kan ook wel tegenvallen hoor Jehl:..."

Big Daddy(1999)

"...Ja wat wil je ook, met Adam Sandler en Rob Schneider in één film! Hoewel Schneider wat mij betreft een 10x grotere drol is dan Sandler (het was..."

Fire Down Below(1997)

"...Webjoker, zoals je al kon zien deel ik je ironie. Ik deel alleen niet de opvatting over dat het iemand is die zichzelf niet zo serieus neemt. Daar..."

Laatste reacties

"..."Something funny is happening in L.A." Tja, het spijt me zeer, maar ik kan de woorden "funny" en "Steve Martin" nou eenmaal niet in één zin verenigd zien. I'd rather get a visit by a bunch of pipe-hitting niggaz with a pair of pliers and a blow......"
L.A. Story
"...[quote=Sir Smokalot]Tsja, ik kwam er dus echt niet doorheen. De film kon me absoluut niet boeien, terwijl ik erg gecharmeerd ben van Scarlet en al helemaal van Buscemi. Ik houd op zich ook wel van moeilijke films, ik ben geloof ik niet de gemiddelde......"
Ghost World
"...Heerlijke trailer! Humor om te lachen. Now those were 2 minutes well spent!..."
The Shining
"...Ik denk dat ik kan volstaan door de roemruchte Dennis Pennis (Paul Kaye, zeer de moeite waard in 'It's all gone Pete Tong') aan te halen, die de volgende zeer ware woorden in Cannes tegen Steve Martin sprak: "Why are you not funny anymore?"..."
The Pink Panther
"...[quote=bonevue]Zolang jij en ik dat in de gaten hebben is er nog hoop :)[/quote] Tja, drugs en misdaad fascineren mensen nou eenmaal, dus daar worden films over gemaakt. De een wil graag een honingzoete Hillary Duff-film, de ander heeft liever......"
Blow

laatste ratings

Sir Smokalot heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sir Smokalot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.