Blow (2001)

Based on a True Story.

Reviews (3)

henrikdekeijzer

Avatar

Wow ik begrijp niet dat ik deze film niet eerder bekeken heb Echt een goede film. Johnny Depp bewijst wederom een echte klasse acteur te zijn.
De film is fantastisch opgebouwd en zuigt je helemaal mee in het verhaal. Cruz is ook fantastisch om naar te kijken als altijd en dit is voor mij een van de films waar je ziet dat ze nog niet zo groot is in America. 2001 mooi jaar voor Cruz .
Ik begon tijden het kijken van de film ook zin te krijgen om eens flink zoals vroeger te drinken en eens coke te proberen! Natuurlijk zal ik dit niet zo snel doen aangezien de drugsmarkt anders dan in deze film in ons Nederland wel anders werkt. Smiley face Wij Nederlanders houden het liever bij een jointje.
Gelukkig toont de film wel weer eens aan dat drugs dealen niet loont uiteindelijk hoewel ik voor Johnny Depp als drugsdealer wel sympathie kreeg. Anders dan in Fear and loathing waar ik juist Johnny als junk zo goed vond. Maar ja niet te veel praten over alleen drugs want dit is geen wiet blog he. Ik raad iedereen die deze film nog niet gezien heeft zeker aan hem snel te kijken. Voor mij na 1 keer al een favoriet. En niet alleen om Cruz ;) Thumbs double up !

me against the world

Avatar

Johnny Depp is naar mijn mening zowel beter qua acteerprestaties en knapper.
Overigens speelt Leonardo in 'What's eating Gilbert Grape' wel heel goed. (Toevallig ook met Johnny Depp) Terug over de film...

Ik heb deze film net gezien, en hij was wel aardig, maar niet echt bepaald geweldig. De 7,9 die FT eraan geeft, vind ik wat aan de hoge kant. De acteerprestaties waren natuurlijk wel toppie. Ik geef hem denk ik rond de 7


Ik vind het zeker niet de beste drugsfilm, dat is voor mij 'Requiem for a Dream' al en 'Trainspotting' vond ik ook beter als deze.

Sir Smokalot

Avatar

Absoluut een topper. Helaas zijn mijn gebrande DivX-jes kaputt, dan is het erg handig als hij op tv is. Johnny Depp kan ook wel tegenvallen hoor Jehl: kijk maar naar Secret Window, en de beste drugfilm-ooit-award gaat wat mij betreft toch echt naar Scarface. Desalniettemin een bijzonder goede film, prima vermaak voor een avond. Hoewel Penelope Cruz op een gegeven moment echt op mijn zenuwen begon te werken met haar gekrijs. Maar dat heb ik vaker met hysterische filmwijven --> Sharon Stone in Casino, die piepgriet van Nicholas Cage in It Could Happen to You.... dat kan je eigenlijk evengoed uitleggen als overtuigend acteren..