me against the world Avatar

me against the world

Laatste reviews

Mulholland Dr.(2001)

"...Jeeh hij komt weer op TV. Ik heb hem zelf thuis, maar ik moet nou toch echt vertellen dat deze op tv komt tegen een paar mensen die hem van mij moeten..."

Van God Los(2003)

"...Hoewel ik het begin heb gemist kan ik toch wel zeggen dat ik de film niet bijster geweldig vind. Hij was wel redelijk, maar om nou te zeggen dat..."

Road to Perdition(2002)

"...Een goede film. Het ziet er allemaal mooi uit :) Het is mooi gemaakt, de acteerprestaties zijn goed. Ook de muziek vond ik erg mooi, de soms..."

Catch Me If You Can(2002)

"...Jehl.. volgens mij is er iets fout gegaan bij je rating want ik zie alleen maar lege blokjes terwijl je zegt dat je hem heel goed vond. Ik vond de..."

Blow(2001)

"...Johnny Depp is naar mijn mening zowel beter qua acteerprestaties en knapper. Overigens speelt Leonardo in 'What's eating Gilbert Grape' wel heel..."

Laatste reacties

"...Mee eens, de film was vrij goed. Ik vond hem de hele tijd goed tot het einde kwam. Echt een domper, daardoor vond ik de film niet leuk...."
The Game
"...Ik vond deze film erg goed T+) Ik ga hem vanavond voor de tweede keer kijken. Dit is zo'n film die je gezien moet hebben. Hij is uniek, apart en bovendien was het acteerwerk ook nog goed :)..."
Memento
"...Goede film naar mijn mening :) Ik heb hem gisteren niet kunnen kijken omdat ik andere dingen moest doen, vind ik eigenlijk wel jammer. Maar ach... Ik wil ook nog steeds een keer Abre los ojos kijken..."
Vanilla Sky
"...Geweldige film, ben blij dat ik er nog voor op ben gebleven want ik vind het altijd fijner om films op tv te kijken. De computer is toch anders, vooral waar ik nu zit, kan ik toch meestal niet opbrengen. Ik vond het een goed verhaal, goede dialoge......"
Cloaca
"...Mijn zus vond deze film erg goed maar ik vond het wel meevallen. Hoewel hij vrij voorspelbaar is is dat niet erg. Er zitten wel wat mooie momenten in. Eigenlijk is er niet zo veel mis mee, maar om hem nou heel goed te noemen gaat mij ook wat ver......."
Stepmom

laatste ratings

7,4
Zwartboek (2006)
Zwartboek (2006)
7,7
Cloaca (2003)
Cloaca (2003)
7,2
Van God Los (2003)
Van God Los (2003)
6,2
Dennis P. (2007)
Dennis P. (2007)

watchlist

me against the world heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.