me against the world Avatar

me against the world

Laatste reviews

Mulholland Dr.(2001)

"...Jeeh hij komt weer op TV. Ik heb hem zelf thuis, maar ik moet nou toch echt vertellen dat deze op tv komt tegen een paar mensen die hem van mij moeten..."

Van God Los(2003)

"...Hoewel ik het begin heb gemist kan ik toch wel zeggen dat ik de film niet bijster geweldig vind. Hij was wel redelijk, maar om nou te zeggen dat..."

Road to Perdition(2002)

"...Een goede film. Het ziet er allemaal mooi uit :) Het is mooi gemaakt, de acteerprestaties zijn goed. Ook de muziek vond ik erg mooi, de soms..."

Catch Me If You Can(2002)

"...Jehl.. volgens mij is er iets fout gegaan bij je rating want ik zie alleen maar lege blokjes terwijl je zegt dat je hem heel goed vond. Ik vond de..."

Blow(2001)

"...Johnny Depp is naar mijn mening zowel beter qua acteerprestaties en knapper. Overigens speelt Leonardo in 'What's eating Gilbert Grape' wel heel..."

Laatste reacties

"...In Love Actually speelde hij wel goed. Zijn karakter was wel erg leuk. Weet niet hoe blij ik moet zijn met een film van kuifje... Hij ziet er wel een beetje jong uit voor mijn idee bij kuifje maar goed..."
Kuifje gecast?
"...Mee eens, de film was vrij goed. Ik vond hem de hele tijd goed tot het einde kwam. Echt een domper, daardoor vond ik de film niet leuk...."
The Game
"...Ik vond deze film erg goed T+) Ik ga hem vanavond voor de tweede keer kijken. Dit is zo'n film die je gezien moet hebben. Hij is uniek, apart en bovendien was het acteerwerk ook nog goed :)..."
Memento
"...De serie vind ik top T+) Als de film net zo goed wordt is het goed, maar ik ben bang dat dat niet het geval zou zijn. Dit soort dingen zijn leuk als het als serie is, als elke aflevering ongeveer een half uur duurt. Maar we zullen zien :)..."
Dunya & Desie verfilmd
"...Ze lijkt geen ene meter op mijn gedachte plaatje. Al denk ik dat niemand op mijn gedachte plaatje lijkt... maar ach... Ze ziet er veel te vriendelijk uit :P Ik had me haar ook veel jonger voorgesteld......"
Staunton in Harry Potter 5

laatste ratings

7,4
Zwartboek (2006)
Zwartboek (2006)
7,7
Cloaca (2003)
Cloaca (2003)
7,3
Van God Los (2003)
Van God Los (2003)
6,2
Dennis P. (2007)
Dennis P. (2007)

watchlist

me against the world heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.