Catch Me If You Can (2002)

Catch them this christmas

Reviews (4)

Tarkus

Avatar

Redelijke film met Leonardo DiCaprio en Tom Hanks in de hoofdrollen.
Gebaseerd op ware feiten, altijd een pluspunt in een film, en het is ook wel een interessant verhaal.
Hoewel de film lang duurt, meer dan 2 uur, is het verhaal boeiend genoeg dat je je zeker niet verveeld.
En topper van de beide heren vond ik deze film niet, daarvoor hebben ze beiden al beter werk afgeleverd, maar zoals reeds gezegd, dit is een redelijk goede film en leuk om eens te bekijken.

Moviespecialist

Avatar

Catch Me If You Can is een geweldige film van wereldregisseur Steven Spielberg, die samenwerkte met Leonardo DiCaprio en Tom Hanks om deze geweldige film neer te zetten.
De film is een geweldig waargebeurd verhaal over een negentien jarige jongen die door zich uit te geven als schoolleraar, piloot, dokter en advocaat miljoenen steelt van de Amerikaanse regering.
Een uit de kluitte gewassen top rechercheur gespeelt door Tom Hanks probeert op allerlei manieren hem en de miljoenen gestollen dollars op te sporen door de gehele wereld.
De verfilming van dit waargebeurde verhaal is geweldig verfilmd door Steven Spielberg en goed nagespeeld door Leonardo DiCaprio en Tom Hanks.
Iedereen die de film nog nooit heeft gezien raad ik aan de film absoluut te kijken!

8.0/10

me against the world

Avatar

Jehl.. volgens mij is er iets fout gegaan bij je rating want ik zie alleen maar lege blokjes terwijl je zegt dat je hem heel goed vond.

Ik vond de film ook wel goed, hij is idd wat aan de lange kant. Overigens vind ik Leonardo niet zo knap, maar ach. Ieder zijn eigen smaak.


Mijn moeder zag hem ooit in de sneak preview en wat ze toen vertelde, en nadat ik de film had gezien weer tegen iemand, wat ze onthoud.
Als Frank op school zit, en een meisje heeft een papiertje van haar 'moeder' (dat ze naar de dokter o.i.d. moet). En dan zegt Frank dat je die dan moet dubbelvouwen. Omdat dat altijd gebeurd als je hem van je moeder krijgt.

henkie

Avatar

Strider schreef: "Nee, juist niet! Ik vind het allebei goede acteurs en ik gun ze alle geluk van de wereld met hun carrière. Maar het is zo kinderachtig om acteurs af te zeiken omdat ze er goed uitzien... en ze een paar jaar later toch ineens te prijzen. Brad Pitt heb ik bijna nog nooit op een slechte rol kunnen betrappen en toch wordt-ie nog steeds afgezeikt... En als Orlando Bloom en Leonardo DiCaprio populair zijn en knap, dan stikt het ineens van de mensen die dit soort acteurs niet uit kan staan."


Volgens mij ben je blind!!!
Niemand kraakt Brad Pitt af. Dat zie je niet in mijn text. LEZEN!!! :-S

Ik vind Brad heel erg goed, Orlando ook.Die zijn veel knapper dan Leo.:Y

Leo was toen niet goed genoeg, als ACTEUR.

Ik hoop dat het nu duidelijk voor je is. :E