Sir Smokalot Avatar

Sir Smokalot

reacties

  • "Something funny is happening in L.A." Tja, het spijt me zeer, maar ik kan de woorden "funny" en "Steve Martin" nou eenmaal niet in één zin verenigd zien. I'd rather get a visit by a bunch of pipe-hitting niggaz with a pair of pliers and a blowtorch than being forced to watch a Steve Martin-movie...

    als reactie op de film L.A. Story

  • [quote=Sir Smokalot]Tsja, ik kwam er dus echt niet doorheen. De film kon me absoluut niet boeien, terwijl ik erg gecharmeerd ben van Scarlet en al helemaal van Buscemi. Ik houd op zich ook wel van moeilijke films, ik ben geloof ik niet de gemiddelde consument. Een huisgenoot van me zei dat ik 'm voor de 2de keer moest kijken, dan zou er een wereld voor me open gaan. Misschien morgen dan maar...[/quote] Vanavond maar in de herhaling dus! Ben benieuwd of 'ie me dit keer meer kan bekoren :)

    als reactie op de film Ghost World

  • Heerlijke trailer! Humor om te lachen. Now those were 2 minutes well spent!

    als reactie op de film The Shining

  • Ik denk dat ik kan volstaan door de roemruchte Dennis Pennis (Paul Kaye, zeer de moeite waard in 'It's all gone Pete Tong') aan te halen, die de volgende zeer ware woorden in Cannes tegen Steve Martin sprak: "Why are you not funny anymore?"

    als reactie op de film The Pink Panther

  • [quote=bonevue]Zolang jij en ik dat in de gaten hebben is er nog hoop :)[/quote] Tja, drugs en misdaad fascineren mensen nou eenmaal, dus daar worden films over gemaakt. De een wil graag een honingzoete Hillary Duff-film, de ander heeft liever een cult-film met veel mooie landschappen, weer iemand anders wil zich alleen maar kapotlachen. Ieder zo zijn ding, er worden net zo veel slappe comedies gemaakt dan hele beroerde misdaadfilms, maar de laatsten komen vaker anoniem in de videotheek te liggen terwijl de eersten vaak de bioscoop nog halen. Ontopic: Blow is serieus, maar heeft genoeg luchtigheid en tempo om niet saai te worden. Johnny Depp is als vanouds goed op dreef, Penelope Cruz schmiert en verdienstelijk op los als de pittige Latina en ook de bijrol van Ethan Suplee is in orde. Zeker een aanrader!

    als reactie op de film Blow

  • Een zeer goed weg te kijken film, zeker als je de boeken van Frank Bovenkerk leest. Prima avondvulling dus, maar verwacht geen hoogstandje.

    als reactie op de film Bella Bettien

  • Zelfde liedje, wederom de tough chick... De enige die die film nog een beetje redt is Vinnie :Y

    als reactie op de film Girlfight

  • Goh je meent het? Dat komt omdat het ook een schaamteloze billy elliot-rip-off is. Die Michelle Rodriguez kan sowieso niks anders dan de bad chick uithangen, (Resident Evil anyone?) dat is de enige manier voor een talentloos figuur om toch wat geloofwaardig over te komen.... Lekker links laten liggen, deze drol van een film!

    als reactie op de film Girlfight

  • Zeker, de spot druipt er af :). Erg leuke, vermakelijke film, met ook nog een dikke knipoog naar dawn of the dead.

    als reactie op de film Eight Legged Freaks

  • [quote=h20]de enige film van Salma H. die te pruimen is, is From dusk till dawn. Het arme kind kan helaas niet acteren, maar dat is natuurlijk geen pre in Hollywood.:N[/quote] Ik begrijp dat jij Frida niet hebt gezien? Of desperado....of Dogma

    als reactie op de film Fools Rush In

  • "You mean that fucking movie with Mork from Ork in it?" :D

    als reactie op de film Good Will Hunting

  • Ook ik kon deze film wel waarderen. Het is een makkelijke film om te zien, en hij is vrij slick ge-edit. Erg goed is hij niet, desalniettemin is het goed vermaak voor anderhalf uur.

    als reactie op de film Big Trouble

  • Ich bin gespannt! De enige film die ik van Uli Edel ken is de zwaar verklote adaptatie van het Nibelungenlied met de terminatrix die echt niet kan acteren (maar ok, ze ziet er oh zo jammie uit)... Helaas moet ik 'm laten lopen, morgen om 7 uur weer aanwezig zijn op t werk :(

    als reactie op de film Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

  • Mee eens. Ik vond het ook een strakke film, met goede acteerprestaties van met name Redford, maar Brad Pitt stelt eigenlijk ook in geen film erg teleur. Helaas moet ik me bezighouden met hertentamens, maar gelukkig heb ik hem al 3x gezien, waarvan de laatste keer in het Duits (is weer eens wat anders).

    als reactie op de film Spy Game

  • Hahaha, ik heb me weer kapot gelachen om die onbeschaamde, niet verhulde, totale egotripperij van Steven Seagal. Hij heeft nog net geen engelkroontje boven zijn hoofd zweven :D. En wat is hij getalenteerd! Hij kan echt alles: vechten, geweldig autorijden, gitaar spelen, de goedgemanierde charmeur uithangen, heb ik nog wat gemist?? Ik geloof niet dat ik meneer Seagal ooit in persoon wil ontmoeten, lijkt me een zeer onaangename arrogante zak....

    als reactie op de film Fire Down Below

  • Ik kan me nog herinneren dat ik me helemaal kapot gelachen heb bij deze film, maar dat zal wel meer met de staat waarin ik toen was te maken hebben gehad dan met de kwaliteit van de film.... Heb ik me nou vergist in deze film of is 'ie echt wel grappig? Hmm, nog maar eens kijken dan....

    als reactie op de film Sorority Boys

  • In welke film niet?....

    als reactie op de film Anywhere But Here

  • Zeker wel een van de makkelijkere Zuid-Amerikaanse films die er zijn. Het verhaal boeit, acteerwerk is goed, maar de film dwingt je nergens echt na te denken. Je wordt dus goed vermaakt, op een veel luchtigere manier dan bijvoorbeeld Amores Perros. Ik geef 'm een 8, zeker vanwege originaliteit en een frisse cast.

    als reactie op de film Nueve reinas

  • Leuke film! Alleen jammer dat mijn alternatieve filmposter is weggehaald :). Durfden jullie je vingers er niet aan te branden?

    als reactie op de film Ferris Bueller's Day Off

  • "Phil? Phil Connors?!" :)

    als reactie op de film Groundhog Day

  • Ze hebben Denzel Washington ook gevraagd, maar als brave voorbeeldneger vond hij dat hij niet mocht slaan, dus vandaar dat the fresh prince het maar heeft gedaan :)

    als reactie op de film Ali

  • Dan ben je echt een waardeloze zoeker... Maar goed ik zal het je wel op een zilveren plaatje aanreiken: http://www.imdb.com/title/tt0118749/soundtrack zo moeilijk is het niet hoor...

    als reactie op de film Boogie Nights

  • What can I say... Klassiekertje

    als reactie op de film Dune

  • Hehe, ik heb deze film ondertussen al wel 20 keer gezien :). Beste Quote: -(Jackson) "Give me a name!!" o(Lovitz) "Weren't your parents supposed to do that?" Blijft helemaal mijn stilo, dit soort meligheid. Enige jammere is Whoopie Goldberg, maar die moet ik maar voor lief nemen.. Edit: Owh, en natuurlijk Salieri die dit keer Hannibal Lecter speelt :D. Prachtig om te zien, vooral als je net Amadeus gezien hebt....

    als reactie op de film Loaded Weapon 1

  • Deze film was absoluut niet aan mij besteed, misschien keek ik hem op een verkeerd moment... Fiennes zet wel bijzonder overtuigend een type neer dat volledig in de war is, en de dame die het huis beheert sprong er voor mij ook uit. Toch denk ik dat ik maar Loaded Weapon ga kijken, het andere uiterste...:)

    als reactie op de film Spider

  • Alweer jaren geleden dat ik deze film zag, maar er staat me nog van bij dat ik het een degelijke film vond. Solide acteerwerk en een aardig verhaal. Zeker geen vervelende film dus!

    als reactie op de film The Bank

  • Het is geweldig om Bronson, al ver in de zestig, zien te proberen een bad-ass rol te spelen. Dit terwijl hij en-passant nog even een relatie krijgt met een vrouw die zijn kleindochter had kunnen zijn. Zijn push-ups zijn lachwekkend, maar de knallerij is er niet minder om! (smoke keek deze film vroeger heel vaak....)

    als reactie op de film Death Wish 3

  • Dan weet je nu ook meteen hoe ik me voelde toen ik die film in Duitsland zag ;(. Zeker wel een topper, ga 'm nog wel een keer kijken.

    als reactie op de film South Park: Bigger Longer & Uncut

  • @DocTari En een rol van Henry Rollins :W (hij heeft in een van zijn stand-ups nog een machtige anekdote over deze film) Ik vond 'm nog niet eens zo slecht eigenlijk, wel een absurd element als hij op een gegeven moment [spoiler]helemaal als clown geschminkt in die auto zit[/spoiler] :).

    als reactie op de film The Chase