Fire Down Below (1997)

One Man. One Sercet. One Chance in hell

Reviews (4)

jaime91

Avatar

Verwijder mijn vorige comment maar, ik verwisselde deze film met On Deadly Ground O+. Deze film is in ieder geval een stuk beter dan On Deadly Ground maar is inderdaad vrij standaard. In tegenstelling tot een aantal mensen vond ik het juist wel leuk om hem te zien zingen en gitaar spelen omdat dat eigenlijk een kant van hem was die ik niet kende maar wat zeker iets is wat ook bij hem hoort. Verder is deze film aardig maar inderdaad niet 1 van zijn beste of slechtste. Gewoon aardig zeg maar. Een 5.

Webjoker

Avatar

In samenwerking met Anthony Anderson ook prachtig:
afbeelding.

Ik moet bekennen dat ik nog niet vaak interviews gezien heb met hem. Misschien handig om toch eens de extra's te kijken op dvd's die ik van hem heb; want die heb ik genoeg.

Ik wacht trouwens op de dvd's die een soort van knock-mode hebben. Waarbij je al dat gepraat eromheen kan skippen en dat hij springt van aktiescene naar aktiescene - van gebroken neus naar een knie die verkeerd om staat. Een andere categorie films die ik heb hebben iets vergelijkbaars namelijk...

Sir Smokalot

Avatar

Webjoker, zoals je al kon zien deel ik je ironie.
Ik deel alleen niet de opvatting over dat het iemand is die zichzelf niet zo serieus neemt. Daar zit hem nou juist de crux! Hij neemt zichzelf superserieus en hij heeft een ego waar Peter R. de Vries nog een puntje aan kan zuigen.
Verer is het best wel een klootzak, aangezien hij er al tig keer met andere vrouwen vandoor is gegaan toen hij nog getrouwd was (de laatste was de babysitter....), en heb je wel eens een interview met die man gezien?!
Ego-drenched is het juiste woord.
Ik vind het altijd wle grappig in die films, dat als hij net een paar grote kerels moeiteloos klop heeft gegeven, dat er toch altijd nog mensen zijn die hem wel even een lesje willen leren Smiley face.
Geen slimme jongens, die boeven :D.

Webjoker

Avatar

Wat jammer dat ik deze gemist heb. Ik ben fan van deze man. Zoals je zegt is hij goed in alles en hij doet het allemaal alsof het niks is. Hij schijnt er helemaal geen moeite voor te hoeven doen.

Zijn favoriete ontmoetingsplek zijn altijd biljart rooms of restaurantjes met veel ronde tafeltjes en houten pilaren. Zodra ik hem in zo'n ruimte zie staan weet ik al dat binnen enkele ogenblikken het geboefte door de lucht vliegt, biljartkeus gaan sneuvelen op mensen hun hoofd en dat mensen met hun voorhoofd gedwongen worden houten palen te koppen.

Hij is ook altijd een ontslagen (of gedegradeerde) politieagent die zijn eigen manier heeft waardoor hij in benarde situaties komt.

In tegenstelling tot sommige anderen zou ik deze man best eens willen ontmoeten. Hij neemt zichzelf niet super serieus want anders maak je niet 100 dezelfde films en is behoorlijk droog volgens mij.

Pracht vent met pracht films!