The Big Wedding (2013)

It's never too late to start acting like a family.

Over de top, maar toch een onderhoudende komedie.
play

4,9 details

  • 89 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
89 Min Verenigde Staten

In The Big Wedding is het stel Don en Ellie Griffin al lang gescheiden wanneer hun geadopteerde zoon Alejandro gaat trouwen. Voor de bruiloft wordt de biologische moeder uitgenodigd en Don en Ellie moeten het doen laten overkomen dat ze nog steeds een gelukkig echtpaar zijn. Met name voor Ellie is dit lastig aangezien haar vroegere beste vriendin Bebe McBride weer ziet die nu de vriendin is van haar ex-man.

Regie
Justin Zackham
Cast
Robert De Niro, Robin Williams, Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Diane Keaton, Susan Sarandon, Topher Grace, Ben Barnes, Kyle Bornheimer, David Rasche, Christa Campbell, Ana Ayora, Christine Ebersole, Patricia Rae, Megan Ketch.
Budget
$ 35.000.000
Opbrengst
$ 21.819.348
Release
25.04.2013
Release NL
09.05.2013
Release DVD
10.09.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Justin Zackham | Cast: Susan Sarandon (Bebe McBride), Amanda Seyfried (Missy O’Connor), Katherine Heigl (Lyla Griffin), Diane Keaton (Ellie Griffin), Robin Williams (Father Moinighan), Robert de Niro (Don Griffin), Topher Grace (Jared Griffin), Ben Barnes (Alejandro Griffin), e.a. | Speelduur: 89 minuten | Jaar: 2013

Als Alejandro en Missy besluiten te trouwen, weten ze nog niet wat voor familiegedoe ze zich op de hals halen. Alejandro is geadopteerd door Ellie en Don, die inmiddels van elkaar gescheiden zijn. Ze hebben samen nog twee andere kinderen: Lyla, die problemen heeft met zwanger worden en daarom tijdelijk met haar echtgenoot heeft gebroken, en de negenentwintigjarige dokter Jared die zichzelf bewaart voor de ware. Wanneer Alejandro besluit zijn biologische moeder uit te nodigen voor de bruiloft, krijgen Ellie en Don het even Spaans benauwd. Alejandro’s moeder is streng katholiek en Ellie en Don zullen dus moeten doen alsof ze nog bij elkaar zijn. Alleen is Don inmiddels gelukkig met Bebe. Als dan ook nog de familie van Missy knettergek blijkt te zijn is het plaatje helemaal compleet.

The Big Wedding is losjes gebaseerd op de Franse film Mon Frère Se Marie. Maar ook de eigen ervaringen rondom Justin Zackhams bruiloft en de eliteplek waar hij opgroeide vormden een uitgangspunt voor de film. Justin Zackham, die zowel schrijver, regisseur als producent is van The Big Wedding, maakte hiervóór de hilarische en ontroerende film The Bucket List. Met wederom een topcast zou je dus kunnen denken dat The Big Wedding garant staat voor anderhalf uur buitengewoon lekker kijkplezier. Helaas weet Zackham met zijn nieuwste film niet dat niveau te halen.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

The Big Wedding Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Big Wedding

acties