5,6 details

  • 101 Min
  • Drama
  • Sport
  • Duitsland
  • Frankrijk
101 Min Duitsland

Verontwaardigd door de verkoop van het springpaard dat ze haar hadden beloofd, gooit de begaafde ruiter Gracieuse de deur van de manège die haar tewerkstelde achter haar dicht. Ze wil terug van nul beginnen door een job te aanvaarden in de dressuurstal die aan de boerderij van haar vader grenst. De eigenares, Josephine van Silenus, regeert er met ijzeren hand de school van de gerenommeerde Duitse coach en oud kampioen Franz Mann. Gracieuse is deze microcosmos van macht en geld niet gewoon en kan enkel reageren met door haar eigen rijkdom in de strijd te gooien: haar talent, haar sterke karakter en vooral de wil om te slagen..

Alt titel
Of Women and Horses
Regie
Patricia Mazuy
Cast
Bruno Ganz, Josiane Balasko, Marina Hands, Olivier Perrier, Lionel Dray, Isabel Karajan, Lady Amanda Harlech, Piet Vercruysse, Chiara de Luca, Philippe Martin, Matthias Alexander Rath, Nicolas Wakeford, Muftie Alpin, Agnès Juhel, Thierry Nenez.
Release
18.10.2011
Release DVD
07.08.2012

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Sport de filles

acties