Paranoia (2013)

In a war between kings even a pawn can change the game

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (1)

Olrik

Avatar

Harrison Ford en Gary Oldman zijn twee van mijn favoriete acteurs aller tijden, maar hoe kan het in hemelsnaam dat ondanks dat ze gewoon redelelijk goed acteren dit een slechte film is?
Toen de Paranoia nog uit moest komen werd het idee geschapen dat dit een grimmige en spannende triller zal worden in het geldbeluste Wall Street vol bedrog en verraad.
Hoewel de film dus werd opschreven als een spannende thriller word de film op geen enkel moment spannend en word de kijker opgescheept met oerlange gesprekken en een erg saai verhaal dat me op geen enkel moment kon weten te boeien.
Liam Hemsworth en Amber Heard spelen in deze film erg belabberd en buitengewoon vervelend en hun personages hadden naar mijn gevoel geen emoties en verplichtingen in deze film.
Naar mijn mening geen aanrader en beslist een van de saaiste trillers die ik ooit heb gezien met een van de belabberdste en gekste renscene's van de laatste jaren.

4,5 / 10