True Blood

True Blood (2008)

Don't cry. It's back. (season 5)

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Spoiler-alert

Eindelijk afgekeken. Wat een slechte laatste aflevering. Lachwekkend slechts zelfs.

Een stomme bruiloft heel snel die nergens op slaat met een agent die het huwelijk voltooid terwijl zijn 3 dochters zijn vermoord door de bruid. Jaaaaaa.
Bill is zo ontzettend irritant samen met Snooky dat zijn dood je niks doet,eerder bevrijdend.
Er zit totaal geen actie in de finale of een leuke wending en het eindigt met een diner waar iedereen vrolijk bij elkaar zit,pff.

Uberhaubt al geen HBO-waardige serie.
Begon best aardig in seizoen 1 maar al snel werd het compleet onzinnig.
Veel irritante karakters,onlogische keuzes en verhaallijnen die niet boeien.

Dit is ook de enige serie waar bijna iedereen dom lijkt of in ieder geval continu naief en dom overkomt.
Bill werd einde van seizoen 5 een superieure vampier(Billith) maar dat viel tegen en dan had je nog die vampier-elf die Snooky's ouders vermoord had maar ook hij viel tegen.
Laatste seizoenen dus geen waardige tegenstander.

Hadden ze trouwens de dood van Tara niet kunnen laten zien?Echt hele vage dood,dacht hele seizoen die komt wel terug want zo'n serie is het. Zo'n bekend karakter kill je buiten beeld???wtf??? Een 5 voor de moeite.

B@chelor

Avatar

Sooookeeeeh!
Vond de eerste 3 seizoenen wel aardig (seizoen 2 was maar meh). S4 moet ik nog checken. Van mij krijgt de serie een 8.
O ja...ik ben eveneens geen fan van Tara.

Banned

Avatar

Ik begrijp je kritiek. Tara is inderdaad een stront vervelend personage waarvan je telkens hoopt is ze nu eindelijk dood ? Seizoen 3 vond ik stukken minder maar seizoen 4 was al weer beter. In dat seizoen kwam alles een beetje samen van alles wat we tot nu toe gezien hadden. Zoals bijvoorbeeld op die kerkhof scène ergens in het midden van de reeks. Ik kijk er nog steeds zeer graag naar kijk uit naar het vijfde en het laatste zesde seizoen dat blijkbaar maar 10 afleveringen zal tellen. Ruther Hauer zal blijkbaar ook gaan meespelen in seizoen 6. Dit is nog steeds de beste horror-erotische vampier serie die je zal vinden :P

Frietgezicht

Avatar

Deze serie begint erg sterk maar wordt eigenlijk met het seizoen minder.
Sowieso zitten er vaak in een seizoen veel en veel te veel verhaallijnen die niet boeien,vaak rond de irritante Tara of d'r broer(wel leuk karakter) of die shapeshifter.
Ook te veel irritante karakters die komen en gaan of maar blijven.
Tara o.a. maar de broer van die Shapeshifter ook,Hoyt en hoofdkarakter Bill is inmiddels ook maar een onsympathieke vervelende zak geworden en de hoofdrol (Sukie) is nog de meest vervelende bijna af en toe maar gelukkig is het Twilight-achtige liefdes-gezeik ff over.

Ik vind de serie eigenlijk met het seizoen minder worden maar blijf het wel kijken maar de verslaving is er niet.
Lafayette vond ik op t begin ook erg leuk en hoewel t karakter nog best leuk is zijn z'n verhaallijnen zo vervelend.Ik moet zeggen dat Tara nu ze een vampier is juist niet irritant meer is maar wanneer gaat zij een keer naakt?

Positieve punten zijn zat naakt,karakters als Eric,Jessica Pam en Russel maar zijn dood was echt lachwekkend simpel voor zo'n karakter en zijn wraak na opgesloten te zitten bleef altijd uit,so lame ,veel lekkere vrouwen en zat bloed.
Maar teveel negatieve punten. Vaak worden verhaallijnen lomp afgesloten zoals in m'n spoiler en sommige zijn te vervelend.

Bijna elk seizoen gaat de serie toe naar een finale die dan vaak tegenvalt.
En hoewel ik karakters als Andy en Jason op t begin nog best leuk vond met hun dommigheid en af en toe nog steeds wel worden het bijna karikaturen hoe dom ze af en toe zijn.

Ik vind het geen sterke serie maar ook geen slechte.
Verheug me totaal niet op het nieuwe seizoen maar kijken zal ik wel.

Een 6je