B@chelor Avatar

B@chelor

Laatste reviews

Man of Steel(2013)

"...Wat een vette film. De opening op Krypton met Jor-El vond ik heel erg gaaf gedaan. De actiescenes waren echt dik in orde; sommige visual FX was heel..."

The Hangover Part III(2013)

"...Een enorme teleurstelling. Bij deel 1 lag ik in een deuk en had ik letterlijk buikpijn van het lachen. Deel 2 was een (mindere) herhaling, maar nog..."

The Amazing Spider-Man(2012)

"...Ik heb de film van de week op BR gekocht en ik heb er nu wel spijt van (gratis af te halen...). Na een 2e keer gezien te hebben, vind ik 'm toch..."

Prometheus(2012)

"...Oké, vandaag eindelijk gezien. Ik heb erg genoten, vooral van de visuals. En de 3D was een keer effectief. 2 dingetjes; het karakter van Guy Pearce..."

Serenity(2005)

"...Van het weekend de serie Firefly voor het eerst gezien. De (positieve) verhalen rond de serie zijn allemaal waar. Joss Whedon heeft een erg leuke..."

Laatste reacties

"...I like poes Ben benieuwd naar deze flick. @MOF Ja, dat idee heb ik ook. Idem voor Mark Strong. Kan een beetje aanvoelen als gewoontjes of "daar, heb je hem weer". ..."
Heel veel posters 'Captain Marvel' incl. poes Goose!
"...@frietgezicht, Ik zal zo nu en dan een keer reageren, inclusief een ongezouten mening!..."
'Voor de reaguurders op FT'
"...2019...... ..."
Clear and Present Danger
"...@patatbakkes Jij bent ook niet weg te slaan van FT, hè? :P Ik reageer bijna niet meer op FT, maar kijk er dagelijks op. Ik zie dat het alweer 2,5jr geleden is dat ik gereageerd heb. Eigenlijk is het te gek dat FT dit artikel moet plaatsen. Het is som......"
'Voor de reaguurders op FT'
"...[quote=weszz]Waar heeft Filmtotaal de afbeelding van die bovenaan staat? kan ik nergens vinden[/quote]Google is your friend. [url=https://www.google.nl/search?q=suicide+squad+logo&tbm=isch&source=lnt&tbs=qdr:d&sa=X&ved=0ahUKEwikh8GI8brKAhWE_SwKHU6......"
Gloednieuwe trailer DC-film 'Suicide Squad'

laatste ratings

watchlist

B@chelor heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.