B@chelor Avatar

B@chelor

Laatste reviews

Man of Steel(2013)

"...Wat een vette film. De opening op Krypton met Jor-El vond ik heel erg gaaf gedaan. De actiescenes waren echt dik in orde; sommige visual FX was heel..."

The Hangover Part III(2013)

"...Een enorme teleurstelling. Bij deel 1 lag ik in een deuk en had ik letterlijk buikpijn van het lachen. Deel 2 was een (mindere) herhaling, maar nog..."

The Amazing Spider-Man(2012)

"...Ik heb de film van de week op BR gekocht en ik heb er nu wel spijt van (gratis af te halen...). Na een 2e keer gezien te hebben, vind ik 'm toch..."

Prometheus(2012)

"...Oké, vandaag eindelijk gezien. Ik heb erg genoten, vooral van de visuals. En de 3D was een keer effectief. 2 dingetjes; het karakter van Guy Pearce..."

Serenity(2005)

"...Van het weekend de serie Firefly voor het eerst gezien. De (positieve) verhalen rond de serie zijn allemaal waar. Joss Whedon heeft een erg leuke..."

Laatste reacties

"...2019...... ..."
Clear and Present Danger
"...2016. On topic dan maar; vermakelijk filmpje..."
Clear and Present Danger
"...2015.....en bijna 2016...."
Clear and Present Danger
"...Ja was wel leuk. Chris Pratt is leuk om naar te kijken en de huidige technologie om de dino's echt te laten lijken is super. Desondanks geen wow-gevoel voor mij. Een 7. De impact van Jurassic Park was toen voor mij vele mater groter. Wellicht omdat......"
Jurassic World
"...Seizoen 2 eveneens een topper. 8. Ben benieuwd waar seizoen 3 naar toe leidt...."
Broadchurch

laatste ratings

watchlist

B@chelor heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.