B@chelor Avatar

B@chelor

Laatste reviews

Man of Steel(2013)

"...Wat een vette film. De opening op Krypton met Jor-El vond ik heel erg gaaf gedaan. De actiescenes waren echt dik in orde; sommige visual FX was heel..."

The Hangover Part III(2013)

"...Een enorme teleurstelling. Bij deel 1 lag ik in een deuk en had ik letterlijk buikpijn van het lachen. Deel 2 was een (mindere) herhaling, maar nog..."

The Amazing Spider-Man(2012)

"...Ik heb de film van de week op BR gekocht en ik heb er nu wel spijt van (gratis af te halen...). Na een 2e keer gezien te hebben, vind ik 'm toch..."

Prometheus(2012)

"...Oké, vandaag eindelijk gezien. Ik heb erg genoten, vooral van de visuals. En de 3D was een keer effectief. 2 dingetjes; het karakter van Guy Pearce..."

Serenity(2005)

"...Van het weekend de serie Firefly voor het eerst gezien. De (positieve) verhalen rond de serie zijn allemaal waar. Joss Whedon heeft een erg leuke..."

Laatste reacties

"...Ik sluit mij aan bij de rest; wat een gezeur. Robert is inderdaad meer dan alleen die bloedzuiger uit Twilight en een uitstekende acteur. Mijn stem heeft ie!..."
Petities tegen Robert Pattinson als Batman
"...Het is maar een film....gebaseerd op een stripboek. hahaha In ieder geval kan McKelly weer slapen! ..."
Hoe hield Captain America Thanos tegen in 'Infinity War'?
"...Wat een nieuws en wat kan dit (soort "nieuws") mensen (vooral die paparazzi's) bezig houden. haha..."
Brad Pitt vertelt of hij terug is bij Jennifer Aniston
"...Vond deel 1 wel aardig, maar had meer verwacht. Deze trailer ziet er wel goed uit; vooral die creepy oma. Brrrr!..."
Eerste trailer 'IT: Chapter 2'!

laatste ratings

watchlist

B@chelor heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.