B@chelor Avatar

B@chelor

Laatste reviews

Man of Steel(2013)

"...Wat een vette film. De opening op Krypton met Jor-El vond ik heel erg gaaf gedaan. De actiescenes waren echt dik in orde; sommige visual FX was heel..."

The Hangover Part III(2013)

"...Een enorme teleurstelling. Bij deel 1 lag ik in een deuk en had ik letterlijk buikpijn van het lachen. Deel 2 was een (mindere) herhaling, maar nog..."

The Amazing Spider-Man(2012)

"...Ik heb de film van de week op BR gekocht en ik heb er nu wel spijt van (gratis af te halen...). Na een 2e keer gezien te hebben, vind ik 'm toch..."

Prometheus(2012)

"...Oké, vandaag eindelijk gezien. Ik heb erg genoten, vooral van de visuals. En de 3D was een keer effectief. 2 dingetjes; het karakter van Guy Pearce..."

Serenity(2005)

"...Van het weekend de serie Firefly voor het eerst gezien. De (positieve) verhalen rond de serie zijn allemaal waar. Joss Whedon heeft een erg leuke..."

Laatste reacties

"...Misschien ligt het aan mij, maar Batfleck staat er een beetje sip bij op die foto., haha +moi..."
Zack Snyder reageert op vertrek Ben Affleck als Batman
"...Serenity is leuk, evenals de serie Firefly. Moest The Infiltrator & The Nice Guys nog zien, dus dat komt nu mooi uit. Ben benieuwd naar Velvet Buzzsaw. ..."
De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd
"...Visueel ziet het er wel goed uit, maar ik weet het nog niet. Ik vind Alita zelf er te CGI uitzien. Als de film met ghost in the shell wordt vergeleken, dan check ik 'm thuis wel ipv de bios...."
Eerste recensies 'Alita: Battle Angel'!
"...@David, lol. I see what you did there......."
De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

laatste ratings

watchlist

B@chelor heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.