The Hangover Part III (2013)

It all ends.

Reviews (3)

Glennekeeeee

Avatar

Leuke afsluiter van de trilogie al haalde het nooit het niveau van deel 1. Dat overtreffen of nog eens halen leek me na de eerste gezien te hebben trouwens al onmogelijk.

De film heeft vooral een heel leuk, boeiend gevarieerd verhaal en dat gecompenseerd met de goede vertolkingen maakt de film nog steeds een aangenaam kijkstuk. Komische accenten zijn er misschien minder, al liggen er héél veel onderliggende moppen die niet iedereen zal zien of begrijpen.

NU, kritiek zal er altijd zijn. Bij deel 2 was het dat het een kopie was van deel 1 en deze krijgt dan weer de kritiek dat er amper humor is en een te groot verschil... Ik vond deze film goed en het laatste halfuur met enorm veel herinneringen aan de eerste maakt het slotstuk meer dan het kijken waard. Deze 'nieuwe' hangover had als niet-onderdeel van deze franchise waarschijnlijk meer goede commentaren gekregen maar alsnog is de film voor mij een waardevolle afsluiter

pmw84

Avatar

Heb hem gisteren in Arena gezien, wat een SLECHTE film. Zwaar teleurstellend, deel 1 was mega hit en deel 2 vond ik ook super goed, maar deze deel slaat zwaar nergens op. Ik heb deze film met 3 beoordeels en dat heeft te maken met de bonus van de film (na verloop van de film) de film had zo moeten beginnem. De eindstuk is de enige stuk in de film dat ik gelachen heb !!!! Zelfs eerste 20min was HMMMM okay is "beetje" grappig. Maar de rest van de film werd zo serieus en ik irriteerde me dood aan Chow. Terwijl hij in de eerste twee films leuk was. Sommige scenes van de film waren zo erg cliche dat je van te voren kon voorspellen wat er gaat gebeuren. Ik hoop dat deel 4 niet gaat komen, want ze hebben deel drie ZWAAAAAAAR verkracht ;(

B@chelor

Avatar

Een enorme teleurstelling. Bij deel 1 lag ik in een deuk en had ik letterlijk buikpijn van het lachen. Deel 2 was een (mindere) herhaling, maar nog redelijk vermakelijk. Dit deel slaat de plank compleet mis. Niet dat de grappen flauw waren, maar ze kwamen gewoon niet aan of kwamen te geforceerd over. Ik heb hooguit een 2x moeten glimlachen. Enige positieve van de film is Zach Galifianakis, maar kan de film helaas niet redden. Chow vond ik in de vorige delen nog wel leuk...maar in dit deel wekt hij meer irritatie op dan lachbuien.
So long, gayboys!