The Hangover Part III (2013)

It all ends.

Het tweede bewijs dat het origineel nooit een vervolg had moeten krijgen.
play

4,7 details

  • 100 Min
  • Komedie
  • Misdaad
  • Verenigde Staten
100 Min Verenigde Staten

The Hangover Part III werd opnieuw geregisseerd door Todd Phillips en is het derde en laatste deel in de recordbrekende comedy-serie. Deze keer is er geen huwelijk en geen vrijgezellenfeest. Wat kan er dan misgaan? Helaas maakt de gelegenheid niet uit; waar de Wolfpack gaat, volgen problemen!

Alt titel
The Hangover 3
Regie
Todd Phillips
Cast
Bradley Cooper, Melissa McCarthy, Jamie Chung, Zach Galifianakis, John Goodman, Heather Graham, Ed Helms, Ken Jeong, Justin Bartha, Mike Epps, Jeffrey Tambor, Oliver Cooper, Sasha Barrese, Gillian Vigman, Sondra Currie.
Budget
$ 103.000.000
Opbrengst
$ 362.000.072
Release
23.05.2013
Release NL
30.05.2013
Release DVD
01.10.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Todd Phillips | Cast: Zach Galifianakis (Alan), Ken Jeong (Mr. Chow), Bradley Cooper (Phil), Ed Helms (Stu), Justin Bartha (Doug), e.a. | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2013

Jarenlang maakte Todd Phillips middelmatige komedies. Natuurlijk viel er wel wat te lachen in films als Road Trip en Old School, maar nergens staken ze boven het gemiddelde uit. En toen was daar in 2009 opeens The Hangover: origineel, verrassend, grappig. Hadden we deze regisseur dan al die jaren onderschat? Toen hij vervolgens Due Date en The Hangover Part II maakte werd het antwoord duidelijk. Nee, hij is altijd hetzelfde gebleven. Anders aan The Hangover was niet de regie, maar het scenario. Nog steeds is het de enige film in Phillips’ carrière waarvoor hij het script uit handen gaf. Had hij dat ook maar gedaan voor de films die daarna kwamen. Ook The Hangover Part III is ronduit teleurstellend.

Niet teleurstellend op de manier als het tweede deel. Daarmee schotelde Phillips zijn kijkers een film voor die qua opbouw en grappen vrijwel identiek was aan het origineel. Het hikte tegen het gênante aan. Veel fans klaagden steen en been. De filmmaker zal ongetwijfeld wat met dat commentaar hebben willen doen, want het derde deel belooft een nieuwe weg in te slaan. Helaas blijkt ook dat niet te werken.

videotrailers & clips

alle artikelen (30)

The Hangover Part III Nieuwsberichten

Laatste reacties

MovieMazzter

"...begrijp de negatieve reactie op deze film niet zo. Vergelijken met het origineel kan en mag, maar je......"

Banned

"...Beter dan deel 2 maar moesten de personages in deze film geen 'Hangover' hebben ? Nu slaat de titel......"

DashX

"...Hangover deel 1 was geweldig. Kapot gelachen. Deel 2 was meer van hetzelfde en herhaling, alleen dan......"

The Hangover Part III

acties