Kans op vierde 'Hangover'-film is nul

Kans op vierde 'Hangover'-film is nul

Althans...

Mocht je hopen op een vierde Hangover-film, dan moeten we je teleurstellen. Volgens acteur Ed Helms gaat die er simpelweg niet komen. Na het succes van de eerste film in de franchise, werd er meteen groen licht gegeven voor twee vervolgen. Maar die laatste verdiende lang niet zoveel als de eerste aan de box office.

Desondanks kan het gewoon dat er een nieuwe film komt. Het is immers Hollywood. Tijdens een interview rond zijn nieuwste film, Father Figures, vertelde Helms dat de vierde film er gewoon niet gaat komen. "Ik zou zeggen dat de kans op een vierde film tussen de nul en nul ligt."

The Hangover was in 2009 een flinke hit. De film leverde aan de box office 467 miljoen dollar op en was ook kritisch goed ontvangen. Het vervolg bleek echter vooral een herhaling van de eerste film, maar dan met een andere setting. Desondanks bracht hij 586 miljoen dollar op. Met de derde film was echter een rechte lijn omlaag te zien als het aankomt op de opbrengsten; die was nog maar goed voor 362 miljoen dollar.

Zouden jullie een nieuwe Hangover-film willen zien?



NieuwsFilm

meest populair