pmw84 Avatar

pmw84

Laatste reviews

Deadpool(2016)

"...Ik wil dit echt heel graag kwijt. De persoon die op FT de recenssie voor Deadpool heeft geschreven en beoordeeld moet zich volledig schamen! ... 5..."

Straight Outta Compton(2015)

"...Echt een master piece Een film die de tijd neemt om een goed verhaal neer te zetten. Op youtube vind je meeste "waar gebeurde" scenes terug en in..."

Terminator Genisys(2015)

"...Zo net deze deel gezien en ik moet zeggen ik ben volledig verrast door Genisys! Uitstekende en waardevolle Terminator movie. Veel en veel beter dan..."

Furious 7(2015)

"...Deel 3 is echt onfelofelijk slecht Maar deel 7 .... Geen woorden voor Zij hadden 1.5 jaar de tijd voor om een waarde volle film te leveren BUT IT..."

Exodus: Gods and Kings(2014)

"...NIET LEZEN ALS JE DE FILM NOG NIET GEZIEN HEBT !!! Ik heb hem gisteren hier in Toronto gezien tijdens de premiere, ik had super hoge..."

Laatste reacties

"...Soms is het goed om geen google translate te gebruiken met al die fouten dat soms in jullie zinnen staat..."
Bekende acteur bedreigd met vuurwapen na afwijzen seks met makelaar
"...Shazam’s trailer vond ik veeeeel leuker en beter dan Aquaman. Hoevel ik een dikke DC fan ben, ben ik bang dat Aquaman beetje “too much” is .. maar hopelijk vergis ik me .. en waarom is Shazam nu opeens minder dan? Als Marvel zoveel “grappige” trailer......"
DC-films: 'Aquaman' hot; 'Shazam!' not
"...Ligt het aan mij of is de special effect gewoon slecht? Dat stukje van ocean gevecht en gepraat onder water zonder bubbels ..?? For real? Mmm weet ik niet .. Shazam’s trailer was veeeeeeeel beter..."
Eindelijk de eerste trailer van 'Aquaman'!
"...Heftiiiiiiiiiiiig Uit de trailer kan ik misschien zeggen dat deel 6 de beste tot nu is. Maar eerst zien dan geloven Mijn top 5 MI: - 4 - 5 - 1 - 2 - 3 (aller slechtste uit de hele reeks)..."
Doodsprong van Tom Cruise in trailer 'Mission: Impossible - Fallout'!
"...Met zoveel mensen in een film 2:29 is te kort. Waarom niet gewoon 3:00 uur van maken en mensen die echt Marvel fan zijn laten genieten .. maja, hopelijk is deel 3 beter dan 2, want laatst genoemde was een bagger ..."
Speelduur 'Avengers: Infinity War' bekend

laatste ratings

watchlist

pmw84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.