pmw84 Avatar

pmw84

Laatste reviews

Straight Outta Compton(2015)

"...Echt een master piece Een film die de tijd neemt om een goed verhaal neer te zetten. Op youtube vind je meeste "waar gebeurde" scenes terug en in..."

Terminator Genisys(2015)

"...Zo net deze deel gezien en ik moet zeggen ik ben volledig verrast door Genisys! Uitstekende en waardevolle Terminator movie. Veel en veel beter dan..."

Furious 7(2015)

"...Deel 3 is echt onfelofelijk slecht Maar deel 7 .... Geen woorden voor Zij hadden 1.5 jaar de tijd voor om een waarde volle film te leveren BUT IT..."

Exodus: Gods and Kings(2014)

"...NIET LEZEN ALS JE DE FILM NOG NIET GEZIEN HEBT !!! Ik heb hem gisteren hier in Toronto gezien tijdens de premiere, ik had super hoge..."

Interstellar(2014)

"...Wat een adembenemende film zeg gewoon W O W heel mooi verhaal, orgineel en hij heeft het weer geflikt om samen met Hans Zimmer een van de beste..."

Laatste reacties

"...Gewoon een dikke schande voor verfilming van een Game Hollywood weet weer hoe een troep moeten leveren en hoe ONREALISTISCH en dom met vol fouten een "film" op wittedoek te krijgen Ik bedoel, COME ON SPEND THAT BULLSHIT MONEY TO CHARITY!!! D......"
Hitman: Agent 47
"...Gewoon heel slecht!!!! echt slecht gemaakt..."
Fantastic Four
"...[quote=Frietgezicht]Ze liepen 5 minuten voor het einde bij een film die bijna 2,5 uur duurt de zaal uit?Na deel 5 en 6 of 20 minuten wist je al dat dit nergens op zou slaan hoor,beetje laat van begrip dan.[/quote] hahaha, gelijk heb je lol maar......"
Furious 7
"...Slechtste film dat ik in afgelopen 5 jaar gezien heb zonde van je tijd en geld..."
Jupiter Ascending
"...Voor een keertje leuk om te zien Leuk humor en goeie actie scenes Maar hierendaar beetje TE "James Bond-achtig" Hier in Canada werd beweerd dat dit de beste film van Kenau Reeves sinds Matrix is, en daar ben ik niet helemaal mee eens. Wel......"
John Wick

laatste ratings

watchlist

pmw84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.