pmw84 Avatar

pmw84

Laatste reviews

Deadpool(2016)

"...Ik wil dit echt heel graag kwijt. De persoon die op FT de recenssie voor Deadpool heeft geschreven en beoordeeld moet zich volledig schamen! ... 5..."

Straight Outta Compton(2015)

"...Echt een master piece Een film die de tijd neemt om een goed verhaal neer te zetten. Op youtube vind je meeste "waar gebeurde" scenes terug en in..."

Terminator Genisys(2015)

"...Zo net deze deel gezien en ik moet zeggen ik ben volledig verrast door Genisys! Uitstekende en waardevolle Terminator movie. Veel en veel beter dan..."

Fast & Furious 7(2015)

"...Deel 3 is echt onfelofelijk slecht Maar deel 7 .... Geen woorden voor Zij hadden 1.5 jaar de tijd voor om een waarde volle film te leveren BUT IT..."

Exodus: Gods and Kings(2014)

"...NIET LEZEN ALS JE DE FILM NOG NIET GEZIEN HEBT !!! Ik heb hem gisteren hier in Toronto gezien tijdens de premiere, ik had super hoge..."

Laatste reacties

"...Waar blijft die van Justice League en Thor ???..."
De mooiste filmposters van 2017
"...Serieus, wie heeft in godsnaam op Jake Gyllenhaal gestemd? Whats wrong with you guys???? Hij is kort Ziet er niet uit als Batman Heeft prince of persia verpest En heeft een hinderlijke uiterlijk Walgelijke acteur Ze moeten gewoon een jong acteur v......"
POLL: Wie moet Ben Affleck opvolgen als Batman?
"...Ja heb de film gezien Als zij de versie van Zack en Joss samen hadden grvoegd en de normale versie hadden laten zien 2:40 uur, dan was het een perfecte movie geweest. Maar WB heeft het volledig verneukt en zij leren niet van hun fouten. Hoewel ik to......"
'Justice League' had oorspronkelijk zwart Superman-kostuum
"...IK HEB gisteren al getekend ... wat nu in de bios draait is gewoon schandalig en respectloos richting Snyder ... JL was verschrikkelijk slecht in elkaar gezet, hoewel ik een dikkeeeeee DC fan ben .. hopelijk director cut ziet er beter uit..."
Fans starten petitie voor Snyder-versie 'Justice League'
"...Hoewel ik super grote DC fan ben, ben ik gisterenavond zwaar en zwaar teleurgesteld in Justice League. Deze film verdiende veel meer respect zeker wegens het feit dat Zack snyders door prive omstandigheden het moest verlaten. Warner heeft het helemaa......"
Zes verwijderde scènes 'Justice League' onthuld

laatste ratings

watchlist

pmw84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.