Project Almanac (2015)

Today is better the second time around

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bartelo

Avatar

Kan het nog erger met al die bewegende schokkende en om de haverklap verspringende beelden? Pffff erg vermoeiend kijken. Verder leuke tienerfilm denk ik.

MovieMazzter

Avatar

Glennekeeeee "Nu kan ik best begrijpen dat je deze film niet echt goed vond ofzo maar om bij elke tijdreisfilm te verwijzen of vergelijken met BTTF is wel niet echt van toepassing. X-Men Days Of Future Past gebruikte ook tijdreizen bijvoorbeeld. Maar waarom het gebruikt word en het concept word op een totaal andere manier gebruikt waardoor vergelijken zinloos is"


dat is persoonlijk en de film die jij noemt heb ik niet gezien. BTTF gebruikt ook een machine (auto ok) waaraan geknutseld moet worden, veel effecten / lawaai etc. Ik heb recentelijk een andere tijdreisfilm gezien (About Time - 2013) waar dat totaal niet het geval was. Vandaar geen vergelijk met die film, die ik overigens beter vond dan Project Almanac.

Glennekeeeee

Avatar

MovieMazzter " Bij tijdreizen denk ik automatisch aan de Back to the Future reeks. Daar haalt deze film het niet bij. "


Nu kan ik best begrijpen dat je deze film niet echt goed vond ofzo maar om bij elke tijdreisfilm te verwijzen of vergelijken met BTTF is wel niet echt van toepassing. X-Men Days Of Future Past gebruikte ook tijdreizen bijvoorbeeld. Maar waarom het gebruikt word en het concept word op een totaal andere manier gebruikt waardoor vergelijken zinloos is

catipedro

Avatar

Deze film doet mij denken aan The Butterfly effect. Ik zeg niet dat het beter is maar ook niet slechter. Gaf mij een goed gevoel aan het einde...
6/10