Bartelo Avatar

Bartelo

Laatste reviews

The Holiday(2006)

"...Je meent het! Ik vond het vreselijk om naar die 2 te kijken. Kate speelt op 1 of andere manier gewoon ongeloofwaardig of is het nou teveel..."

Serendipity(2001)

"...Soms vind ik dit soort films wel leuk, maar deze irriteert me mateloos. Overdreven popiejopie karakter spreelt John Cusack en Kate heeft ook al zo'n..."

The Village(2004)

"...Tja een film die ergens wel verrassend uitpakt maar aan de andere kant niet. Want al redelijk snel begint duidelijk te worden welke richting je op..."

War of the Worlds(2005)

"...In de bios had de film nog wel wat indrukwekkends door de mooie special effects. Maar wat een waardeloze film verder. De oppervlakkigheid ten..."

Laatste reacties

"...Heb het boek niet gelezen en vind het misschien daarom geen onaardige film omdat ik het er niet mee kan vergelijken. Ik vind het op zich wel een vermakelijke avonturenfilm, ok sommige stukken hadden wat echter mogen zijn maar verder echt wel leuk om......"
Timeline
"...Prachtige film, meeslepend en je krijgt sympathie voor alle hoofdfiguren en ja 1:1 werkt bij deze film verrassend goed, al wekte het in het begin wel enige irritatie op. Maar ook dat was waarschijnlijk de bedoeling van de regisseur...."
Mommy
"...Mooi vervolg op het eerste deel Nightwatch...."
Day Watch
"...Deze film vond ik zo tegenvallen. Gelijk al in het begin, veel te gelikt en vond het vaak heel nep gefilmd overkomen...."
Now You See Me
"...Jemig, door die cover kan ik me de film nog herinneren ook! hmmmm.... Tienerfilm die niet overtuigend overkomt, cast acteert nogal ondermaats en het filmen zelf liet ook een beetje te wensen over. Zoiets, maar ach.... 1x zien als als je je verv......"
Slap Her, She's French!

laatste ratings

2,8
Left Behind (2014)
Left Behind (2014)
5,0
Jumper (2008)
Jumper (2008)
5,0
This Means War (2012)
6,9
Galaxy Quest (1999)
Galaxy Quest (1999)

watchlist

7,5
Mr. Turner (2014)
Mr. Turner (2014)
7,2
Doctor Strange (2016)