4,8 details

  • 82 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
82 Min Verenigde Staten

Tijdens een reis voor hun werk, belanden een schrijver en een accountant in bed. Zij is weliswaar getrouwd en hij heeft ook een andere relatie, maar de aantrekkingskracht tussen de twee zorgt dat de one-night-stand uitgroeit tot een meer intense relatie die een vlucht uit de routine van alledag wordt. Door een aaneenschakeling van gebeurtenissen ontwikkelt de relatie zich tot één die de belangrijkste in hun leven zal worden.

Regie
Matt Ross
Cast
Chris Messina, Marin Ireland, Robert Deamer, Brett Collier.
Release
21.01.2012
Release NL
01.08.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Matt Ross| Cast: Chris Messina (man), Marin Ireland (vrouw)| Speelduur: 82 minuten | Jaar: 2013

Met Before Sunrise toonde Richard Linklater aan dat je met het geouwehoer van twee tot elkaar aangetrokken mensen wel drie hele films kan vullen. Matt Ross maakte met 28 Hotel Rooms drie zulke films in een, alleen dan met minder settings en veel meer naakt.

In de eerste scène zien we hoe twee mensen een one night stand hebben in een hotelkamer. Per toeval ontmoeten ze elkaar kort daarop weer in een hotel. De vonk slaat opnieuw over en ze eindigen weer in bed. Nu is het niet langer iets eenmaligs, maar de start van een relatie. Enige probleem is dat hij een vriendin heeft en zij getrouwd is. Maar ze voelen zich zo tot elkaar aangetrokken, dat ze hun zakenreizen blijven gebruiken om elkaar te ontmoeten. Hun rendez-vous vinden uitsluitend in hotelkamers plaats, omdat ze te bang zijn om samen buiten de deur gespot te worden. Over de loop van de jaren zie je met elke ontmoeting hoe hun eigen leven thuis is veranderd. Zo trouwt hij met zijn vriendin en krijgt zij een kind. Maar zelfs deze ontwikkelingen kan hun liefde en lust niet temperen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

28 Hotel Rooms Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

MovieMazzter

"...Een film die mij geen moment kon boeien, eindeloos ge-oh en vage bedoelingen. Na 30 minuten afgehaak......"

28 Hotel Rooms

acties