Dark Skies

Dark Skies (2013)

Fear the dark

Reviews (2)

Olrik

Avatar

Dark Skies komt van Blumhouse-Productions, het bedrijf van Paranormal Activity, Insidious en Sinister, maar waar deze films met hun eerste delen nog flink boven de gemiddelde horrorfilm lagen faalt Dark Skies gelijk op al de mogelijke manieren.
Deze film gaat erg formulematig te werk en doorloopt precies de stappen die je van tevoren al zou kunnen verwachten.
Eerdere Blumhouse-Productions als Insidious en Sinister waren niet bepaald de origineelste horrorfilms, maar dankzij een prima uitvoering en behoorlijk wat griezeligheid waren dit prima films.
Dark Skies mist net wat de andere films van zijn bedrijf zo goed maakte en word ook nooit heel eng, net op de momenten dat het bijna lijkt of er iets heel griezeligs gaat gebeuren worden deze mogelijkheden gelijk de prullenbak in gegooid, erg gemiste kansen...
Het acteerwerk was zwaar middelmatig en als het erop leek dat iemand eindelijk iets uit mocht spelen werd dit meteen weggeworpen om in plaats daarvan de meest belachelijke gebeurtenissen te tonen.
Al bij al een erg teleurstellende horrorfilm die ik niemand aanraad.

3.0 / 10

Arteron

Avatar

Gisteren de film gezien en ik ben het toch niet eens met de recensies. Ik vond het een vrij sterke film eerlijk gezegd. Er zaten goede schrik momenten in, vooral toen toen de alien over het bed van het jongetje boog . Ook vond ik juist het alien gegeven erg sterk, had ik veel kippenvel momentjes. En inderdaad, de openingstekst is vrij beangstigend.

Alleen het einde vond ik wat tegenvallen, daar had wel meer in gezeten.

Ik geef hem toch een verdiende 7 Smiley face

Oh en de foto die hierbij en ook boven de recensie staat is mij ontschoten in de film?