Arteron Avatar

Arteron

Laatste reviews

X-Men: Days of Future Past(2014)

"...Gisteren de film gezien en ik ben verpletterd door het resultaat. Ik had dan ook, in tegenstelling tot TASM2, enkel de eerste trailer gezien. Geen..."

The Amazing Spider-Man 2(2014)

"...De film heeft toch zeker aan de verwachtingen voldaan! Het waren weliswaar 3 villains maar het was geen overdaad maar mijn mening... er is over..."

Oculus(2013)

"...Net naar de film geweest en het is voor mij de sterkste horror sinds jaren. Serieus, wat een sterke film. De opbouw vond ik wat onduidelijk en rustig..."

Monsters University(2013)

"...Zojuist terug van Monsters University in de voorpremière. Het is een vermakelijke film al ben ik niet geheel overtuigd. De film begint uiteraard..."

Dark Skies(2013)

"...Gisteren de film gezien en ik ben het toch niet eens met de recensies. Ik vond het een vrij sterke film eerlijk gezegd. Er zaten goede schrik momenten..."

Laatste reacties

"...Beetje stomme foto's want het zijn gewoon stukjes uit de trailer zelf, soms zelfs met de wazigheid van het afspelen er nog in... Desalniettemin ziet het er fantastisch uit :D Heel veel zin in!..."
Bekijk 24 foto's van 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'
"...[quote] Zou ook wel willen weten voor welke landen ze de trailer dan aanpassen of dat het in zijn algemeenheid gebeurt. [/quote] Voor Amerika natuurlijk... Duh. Die krijgen pijn aan hun ogen van dat soort beelden... ..."
Borsten Jennifer Lawrence weggewerkt in tv-trailer 'Red Sparrow'
"...Hmm... Jammer... Had die twee wel eens met hun toverstokken tekeer willen zien gaan. Ach, wie weet in de volgende films #50tinten..."
'Fantastic Beasts 2' gaat niet expliciet in op seksualiteit Dumbledore
"...Ergens is dit geen heel eerlijke vergelijking toch? Marvel met 13 films.... Een gemiddelde opbrengst zou logischer zijn en dan is het lijstje ineens heel anders..."
'Star Wars' passeert 'Harry Potter'
"...Leuk om te zien, die Rosier heeft een hoedje op van de Franse toverschool, net zoals in de 4e film :)..."
Johnny Depp, Dumbledore en reünie op foto's 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

laatste ratings

watchlist

Arteron heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.