Arteron Avatar

Arteron

Laatste reviews

X-Men: Days of Future Past(2014)

"...Gisteren de film gezien en ik ben verpletterd door het resultaat. Ik had dan ook, in tegenstelling tot TASM2, enkel de eerste trailer gezien. Geen..."

The Amazing Spider-Man 2(2014)

"...De film heeft toch zeker aan de verwachtingen voldaan! Het waren weliswaar 3 villains maar het was geen overdaad maar mijn mening... er is over..."

Oculus(2013)

"...Net naar de film geweest en het is voor mij de sterkste horror sinds jaren. Serieus, wat een sterke film. De opbouw vond ik wat onduidelijk en rustig..."

Monsters University(2013)

"...Zojuist terug van Monsters University in de voorpremière. Het is een vermakelijke film al ben ik niet geheel overtuigd. De film begint uiteraard..."

Dark Skies(2013)

"...Gisteren de film gezien en ik ben het toch niet eens met de recensies. Ik vond het een vrij sterke film eerlijk gezegd. Er zaten goede schrik momenten..."

Laatste reacties

"...Vanmiddag de film al in de voorpremière gezien! Ik heb dubbel gelegen van het lachen. De minions zijn weer geweldig op dreef en het verhaal is ook erg leuk. Hij doet zeer zeker niet onder voor de eerste film! Ook Agnes is weer net zo schattig als in......"
Despicable Me 2
"...[quote=Frietgezicht]Mwah,zijn zat dwergen die weinig indruk gemaakt hebben.Zoals die 1ste die binnen kwam bij Bilbo.Begon als eerst,nadat ze vertrokken geen tekst meer gehad.Maar ok,mag wel hopen dat er iets gebeurd. Ben ook benieuwd of Bilbo en Gan......"
The Hobbit: An Unexpected Journey
"...[quote=jaime91]Dat einde snap ik nog wel. [spoiler] Al die demonen zijn de links met de spinoffs. Je hebt namelijk ook de films Tokyo Night en ze gaan ook een latijns amerikaanse versie maken. Daarmee willen de makers laten zien dat dit overal ter we......"
Paranormal Activity 4
"...[quote=jaime91]Helaas is Paranormal Activity 4 niet wat ik ervan gehoopt had. De reeks begon ontzettend sterk, en deel 2 vind ik ook nog steeds ontzettend goed maar bij het 3de deel merkte ik al dat ik hem niet meer zo eng vond. En bij deel 4 is dat......"
Paranormal Activity 4
"...Ik vond die scene met Eli wel echt gaar en cool xD Als die zo door het huis hobbelt haha..."
The Unborn

laatste ratings

watchlist

Arteron heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.