Reviews (3)

jaime91

Avatar

Alweer een niet al te beste Seagal film die vrijwel dezelfde problemen heeft als al zijn films tegenwoordig. Alleen heeft deze ook wat pluspunten. Dankzij Steve Austin is deze film niet al te tenenkrommend, Austin is als acteur niet al te best maar hij heeft wat leuke oneliners. De actiescenes zijn ook prima en Seagal heeft zijn stuntman met fatsuite thuisgelaten en doet zijn vechtscenes zelf.

Dat is een pluspunt al zijn Seagal zijn vechtscenes lachwekkend om dezelfde reden als vrijwel al zijn vechtscenes de afgelopen jaren. Hij is blijkbaar zo goed, en zo geweldig dat hij iedere klap kan ontwijken en blokkeren en nooit gewond raakt. Ik ga er maar vanuit dat dat weer aan Seagals arrogantie zal liggen. Zelfs Austin moet in deze film een paar klappen incasseren, van een vrouw zelfs! Maar Steven niet hoor. Stevie met zijn goddelijke lichaam en eeuwenlange martial arts ervaring kan iedere badguy aan die zijn pad kruist. Yeah right! :| Maar goed, waar ik wel nog van onder de indruk was was volgens mij Bren Foster. Die gast heeft niet zo veel tekst maar wel een paar coole moves, helaas heeft ie wel maar één vechtscene. Gewoon weer een domme Seagal film dus met niet al te geloofwaardige actie maar na het eerste halfuur wel genoeg actie. Een 8 vind ik echt wat te overdreven Tarkus maar goed ieder zijn eigen mening zullen we maar zeggen. Hij krijgt van mij de helft.

Tarkus

Avatar

Steven Seagal en Steve Austin samen in een film, dat moet vonken geven.
En dat doet het ook in deze film boordevol actie.
Ik vind het van beiden een van hun betere films, heb me alleszins niet verveeld.
Veel vuurgevechten en ook martial arts van Seagal, al is dat wel een pak minder tegenover zijn eerste films, je merkt duidelijk dat hij ouder wordt en vooral dikker, zo vlot als vroeger gaat het blijkbaar allemaal niet meer.
Maar who cares, films als deze zijn er om je anderhalf uur te vermaken zonder al te veel hoeven na te denken, en dat is wat ik heb gedaan. Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Voor wat je al kunt verwachten valt dit filmpje best mee maar vooral omdat de film vaak onbedoeld komisch is.

Seagal is gewoon te oud en verroest voor dit soort rollen dus zorgen ze maar dat Austin bijna de hele film zijn eigen verhaaltje heeft en niet naast Seagel te zien is.
Er komen genoeg knokpartijen in voor maar het is te komisch op welke manier want als er flink geschoten wordt en iedereen met wapens loopt lopen de mensen toch op elkaar af om te knokken zonder bang te zijn dat de ander schiet ofzo.