The Mummy

The Mummy (2017)

Ancient evil returns

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Op alle fronten gefaald.
Complete tijdsverspilling

BlackPowerWolf

Avatar

Op alle fronten gefaald.
Complete tijdsverspilling

Frietgezicht

Avatar

Pure bagger.
Ik had vooraf gehoopt op een zenuwslopende film met een Mummy a la T1000 uit Terminator 2 die continu dreigend is,een creepy sfeertje en een Indiana Jones achtig laagje eroverheen.
Deze film bied echt niks.

De film wil graag grappig zijn(helaas) maar dat lukt niet. Grappen zijn niet grappig en vaak nog bad timing ook tijdens scenes die spannend zouden moeten zijn.
Ook spannend wordt de film nergens en dan blijft er weinig over.

Crowe wordt geforceerd even zijn alter ego wat geen indruk maakt en teveel opbouw voor het universum met zogenaamde spannende avontuurlijke dialogen over wat er nog allemaal gaat komen en wat een monster wereld we in leven.

Eigen begon het al na 5 minuten toen Cruise en z'n maatje beschoten werden a la Sam in de Tranformers-films. Honderden kogels vliegen om hun oren en nog wat explosies maar ze worden niet geraakt en ze maken zelfs grapjes. Dan is het duidelijk,het zal nooit spannend worden en de film zal nooit het dreigende gevoel geven en dat klopt, Cruise blijft de hele film onaanraakbaar.

Ik had zelfs moeite met de film uitkijken en vind het knap dat het gelukt is. Een 2 vind ik genoeg voor Sofia die het aardig deed en wat aardige maar saaie actie.

MovieMazzter

Avatar

oef....wat een slechte film. Na een half uur had ik er al genoeg van en dan moet je nog ruim een uur. Wat de bedoeling is van deze film is mij eerlijk gezegd volstrekt onduidelijk. Ligt het aan mij of speelt Cruise wel erg op routine ? even een klusje tussendoor. Een man met zijn ervaring moet toch ook wel weten dat hij met een flop bezig is toch ? Ben geen Cruise fan maar normaliter levert hij wel een prima prestatie. Deze keer duidelijk niet. 3/10

SeanDeNiro

Avatar

7-6-2017: Recensie ’The mummy’ De Telegraaf: Popcornfilm laat steken vallen
Ik gok op 2 sterren.