SeanDeNiro Avatar

SeanDeNiro

Laatste reviews

The Twilight Saga: New Moon(2009)

"...Ik had al genoeg aan de voorstukjes. Een kerel die springt en dan in een floepsie poepsie wolf (en dus geen weerwolf) verandert, nee bedankt. En als..."

Against the Dark(2009)

"...Zelfs de omschrijving klopt niet: hij weet dat de enige manier om dit op te lossen is om de vampiers om te brengen. Het zou kunnen zijn: hij weet dat..."

Laatste reacties

"...Deel 4 gaat dus woke tot de macht politiek correct worden...."
'The Matrix' gaat eigenlijk over transseksualiteit
"...leidenaar 27.06.2020 09:51|||Niet alleen Filmtotaal censureert volgens het deug stramien. Toen ik zei dat corona een deugziekte was en niet meer is dan een erge griep werd ik door master of films (een echte dokter) en zijn/haar vrindjes aan het spre......"
Petitie gelanceerd tegen M. Night Shyamalans 'Split' op Netflix
"...Rich Art-Jij bent degene die naïef is, de enige zwakkere zijn 80+ en mensen die al heel erg ziek zijn. Die gaan überhaupt niet naar de bioscoop. 23VDV23-Gebruik de weinig hersencellen die je hebt, als het echt zo verschrikkelijk zou zijn dan hadden......"
Corona: bioscoopketens Pathé, Vue en Kinepolis nemen stevige maatregelen
"...Hij komt überhaupt niet erg intelligent over. Domme mensen hebben een bespottelijke kijk op dingen. Gisteren was Silence of the Lambs op tv. Zelfs de minst interessante scene uit die film is oneindig beter dan welke scene dan ook uit de TF&TF "f......"
Vin Diesel over het 'allerbeste moment' in de filmgeschiedenis
"...Het is een deug virus. Voor deug mensen. Het is niets meer dan een erge griep. Lekker overdrijven alsof het de zwarte builenpest is...."
Corona: bioscoopketens Pathé, Vue en Kinepolis nemen stevige maatregelen

laatste ratings

7,4
Ghostbusters (1984)
Ghostbusters (1984)
7,9
Knives Out (2019)
Knives Out (2019)
6,7
Killer Joe (2011)
Killer Joe (2011)
7,7
Sin City (2005)
Sin City (2005)

watchlist

SeanDeNiro heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.