SeanDeNiro Avatar

SeanDeNiro

Laatste reviews

The Twilight Saga: New Moon(2009)

"...Ik had al genoeg aan de voorstukjes. Een kerel die springt en dan in een floepsie poepsie wolf (en dus geen weerwolf) verandert, nee bedankt. En als..."

Against the Dark(2009)

"...Zelfs de omschrijving klopt niet: hij weet dat de enige manier om dit op te lossen is om de vampiers om te brengen. Het zou kunnen zijn: hij weet dat..."

Laatste reacties

"...Alleen Dune kan mij bekoren. James Bond is allang dood en TFATF is een 17 in een dozijn film...."
Nieuwe data voor 'Bond 25', 'Dune' en 'Fast and Furious 9'
"...Dit is niet reëel dunkt me. Titanic kwam 22 jaar geleden uit, een filmkaartje kostte toen de helft. Bezoekersaantallen geven een beter beeld. Ik denk dat BR dan niet in de top 3 zal staan. ..."
'Bohemian Rhapsody' in Nederlandse Box Office Top 3 aller tijden
"...Ik vond Fall Out helemaal geen goede film. Er zat geen fatsoenlijke dialoog in en dat Hunt constant en overal in Parijs op het juiste tijdstip en plaats was, was niet realistisch te noemen. Treurig dat dit de beste film van 2018 was...."
Tom Cruise moest veld ruimen na 'Mission: Impossible: Ghost Protocol'
"...De vrouwen versie was al niets want vrouwen hebben geen humor. Nu krijgen we een vrouwen en kinderen versie. Laat maar lekker zitten...."
Deze 12 en 13-jarige gaan 'Ghostbusters 3' leiden
"...De mening waarvan je wist dat die zou gaan komen. Trump is niets maar Hillary Clinton is helemaal niets. Die nuance kennen deze linkse rakkers niet...."
'Roma' regisseur geeft zijn mening over muur Trump

laatste ratings

watchlist

SeanDeNiro heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.