SeanDeNiro Avatar

SeanDeNiro

Laatste reviews

The Twilight Saga: New Moon(2009)

"...Ik had al genoeg aan de voorstukjes. Een kerel die springt en dan in een floepsie poepsie wolf (en dus geen weerwolf) verandert, nee bedankt. En als..."

Against the Dark(2009)

"...Zelfs de omschrijving klopt niet: hij weet dat de enige manier om dit op te lossen is om de vampiers om te brengen. Het zou kunnen zijn: hij weet dat..."

Laatste reacties

"...Paul Feig is eigenlijk een vrouw. Een feministische griezelfilm gaat net zo min werken als een feministische Ghostbusters. ..."
Paul Feig moet het Dark Universe van Universal gaan redden
"...Multimiljonairs met een mening, het zou verboden moeten worden. Hij heeft 3 kinderen en is werkzaam in een niet al te milieuvriendelijke branche. Do as we say, dont do as we do. Een beter milieu begint bij jezelf James, ga in een hutje op de hei wone......"
James Cameron: "Het wordt god*****mme tijd dat de mensen wakker worden!"
"...Ze kunnen beter iets nieuws verzinnen maar dat zit er niet meer in. Herkauwen van een uitgebluste reeks is alles wat ze nog kunnen doen...."
Vier gloednieuwe personageposters voor 'Terminator: Dark Fate'!
"...Het blijft wachten op een remake van ET, Silence of the Lambs, Se7en, the Big Lebowski, Snatch, Kill Bill, Dumb & Dumber en natuurlijk the Dark Knight Rises!..."
Eigenzinnige blockbuster 'Face/Off' krijgt remake
"...Het belangrijkste is om knetterhard te deugen. En geld verdienen. Een goede originele film maken is er niet meer bij tegenwoordig...."
Meer grote namen voor Marvels 'Eternals' en LGBT-held enorm belangrijk!

laatste ratings

7,9
Get Out (2017)
Get Out (2017)
4,3
Hellboy (2019)
Hellboy (2019)
6,5
Paul (2011)
Paul (2011)
5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)

watchlist

SeanDeNiro heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.