The Twilight Saga: New Moon

The Twilight Saga: New Moon (2009)

The Next Chapter Begins

Reviews (5)

Lombard

Avatar

Hoewel deze film absoluut niet bij de 'Top 250' hoort volgens mij, biedt hij, mede dankzij zijn nogal boeiende personages en vernieuwende trekjes in het genre, buitengewoon veel kijkplezier voor een film die zo laag bij de kijker lijkt te scoren. Dat doet eerlijk gezegd vermoeden dat het wellicht eerder aan het publiek ligt (verwachtingen voor het genre?) dan aan de film zelf, wat misschien wel begrijpelijk is. Lager dan 6,0 voor deze vind ik bijna hybris!

SeanDeNiro

Avatar

Ik had al genoeg aan de voorstukjes. Een kerel die springt en dan in een floepsie poepsie wolf (en dus geen weerwolf) verandert, nee bedankt. En als ik lees dat in deel III de man van Bella (zijn naam vergeten) zeer agressief wordt na de sex, spannen mijn bilspieren zich onbewust krampachtig samen. Zo doorzichtig en te simpel. De man is het kwaad die sex afdwingt en naar zijn hand zet, of zoiets.
Een mannenfilm voor vrouwen. Saai, braaf en ultra voorspelbaar.

Tarkus

Avatar

Het verhaal, een logisch vervolg op het eerste deel, beviel me nog iets minder dan in de eerste film.
Bovendien is 2 uur voor deze prent wat te lang, het eerste uur is saai en langdradig zonder enige echte actie.
Het leek ook of men aan besparingen toe was wat betreft de special effects, die weliswaar even goed zijn gemaakt als in de eerste film, maar in die eerste film zater er wel een pak meer dan hier. Je kan ze op één hand tellen de scènes met mooie special effects.
Er komt nog een derde film, dus maar hopen dat daar de neerwaartse spiraal wordt omgebuigd naar een positieve.
Verder vond ik Kristen Stewart wel aardig spelen, maar ben toch minder opgetogen over Robert Pattison, die trouwens niet zo veel aan bod komt in dit deel.
Wel leuk ook, Dakota Fanning, die bijna onherkenbaar een kleine rol speelt, en duidelijk begint af te stappen van de kinderlijke rolletjes.

Steve-O

Avatar

Jammer dat we alleen hele cijfers kunnen geven, anders kad deze van mij echt een 0.1 gehad!!!!!!!!!! Moet maar blij zijn met die 1.
Twilight sucks hard, verhaal slaat nergens op, acteerprestatie's zijn om te huilen en al helemaal de special effects. De enige reden waarom deze films zoveel geld opbrengen komt door die tienermeisjes die alleen naar de films toegaan voor halfnaakte jongens en die Robert Pattinson. Ik heb medelijden met hem, acteren kan ie vast wel maar dan moet ie snel dit vampier-personage van zich afschudden wil hij gewaardeerd worden door het andere publiek.

Sophieee

Avatar

Je hebt de boeken gelezen en de films gezien en je denkt dat zij alleen van hem houdt omdat hij knap is en hij alleen van haar vanwege haar bloed? die eerste is zowieso niet waar maar misschien moet je een meisje zijn om dat te begrijpen, en het bloed is juist een probleem voor hem. Nouja in ieder geval vond en vind ik het een geweldige film en kristen speelt super. Robert trouwens ook.