Entourage (2015)

The ride ain't over

Boys will be boys.
play

5,3 details

  • 104 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
104 Min Verenigde Staten

De succesvolle acteur Vincent Chase en de jongens Eric, Turtle en Johnny zijn terug en doen goede zaken met agent Ari Gold die inmiddels een eigen filmstudio is gaan leiden. Hoewel de ambities van de jongens onderling wat zijn veranderd, is er nog altijd sprake van een hechte band tussen de groepsleden wanneer ze hun reis voortzetten in de grillige wereld van Hollywood.

Regie
Doug Ellin
Cast
Haley Joel Osment, Jeremy Piven, Emmanuelle Chriqui, Ronda Rousey, Kid Cudi, Jerry Ferrara, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Adrian Grenier, Debi Mazar, Rhys Coiro, Perrey Reeves, Alan Dale, Constance Zimmer, Rex Lee.
Budget
$ 30.000.000
Release
03.06.2015
Release NL
11.06.2015
Release DVD
27.10.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: Doug Ellin | Cast: Kevin Connolly (Eric), Adrian Grenier (Vince), Kevin Dillon (Johnny Drama), Jerry Ferrara (Turtle), Jeremy Piven (Ari Gold), Emmanuelle Chriqui (Sloan), Perrey Reeves (Mrs. Ari), Rex Lee (Lloyd), Debi Mazar (Shauna) e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2015

De hitserie Entourage volgde de belevenissen van rijzende filmster Vincent Chase en zijn vrienden, terwijl zij zich een weg banen door het onvoorspelbare Hollywood. De serie werd bedacht door Doug Ellin en medegeproduceerd door acteur Mark Wahlberg, die de belevenissen van de vier vrienden baseerde op zijn eigen ervaringen als beginnende acteur. In 2011 eindigde de serie na acht seizoenen, maar de koek was nog niet op. Een speelfilm leek de ideale manier om de avonturen van de jongens voort te zetten. Net als in de serie ging ook dat niet zonder problemen. Geruzie over salaris, wat niet had misstaan in de serie zelf, bedreigde hele productie, maar na vier jaar hebben de vrienden de weg naar het witte doek eindelijk gevonden.

Kenmerkend aan Entourage was de verheerlijking van de glitter en glamour van Hollywood. Vince, E, Turtle en Johnny hielden zich voornamelijk bezig met het achterna zitten van mooie vrouwen, en zijn wat dat betreft geen spat veranderd. Enige karakterontwikkeling is dan ook niet te verwachten, aangezien de jongens in acht seizoenen nauwelijks een steek volwassener werden. En dat terwijl de makers van bijvoorbeeld Firefly en Veronica Mars, die eerder de overstap naar het witte doek maakten, lieten zien dat het wel degelijk mogelijk is hun personages nieuwe wegen in te laten slaan zonder daarbij hun oorsprong uit het oog te verliezen. Entourage daarentegen houdt alles zoveel mogelijk bij het oude. De afloop van het laatste seizoen, waarin het met Vince en E de goede kant op leek te gaan, wordt al in de eerste scènes ongedaan gemaakt. Ze vervallen al snel in hun oude gewoontes.

videotrailers & clips

alle artikelen (7)

Entourage Nieuwsberichten

Laatste reacties

MovieMazzter

"...een film die afgaande op IMDB en Rotten Tomatoes gemengde reacties oproept. De film deed het totaal......"

Peter235

"...Wat een ongelooflijke slechte film. Dat geldt ook voor het acteer werk. De film boeit totaal niet......."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Entourage

acties