Ari Gold is terug in korte 'Entourage'-prequelfilm

En hij wil wat hij altijd wil: een snelle auto!

Volgende maand gaat Entourage in première, de film die een punt zet achter de eerdere reeks tv-seizoenen. Een van de belangrijkste personages is de gehaaide manager Ari Gold, met flair gespeeld door Jeremy Piven. In onderstaande korte film zien we hoe hij terugkeert van zijn 'pensioen'.

De korte film is mede mogelijk gemaakt door het auto-merk Cadillac, die in de beelden hun slagschip en conceptwagen Ciel introduceert. De regie van de vier minuten durende film lag in handen van Entourage-bedenker Doug Ellin en het verhaal komt uit de pen van Piven zelf.

Uiteraard keert ook het viertal Adrian Grenier (Vincent Chase), Kevin Connolly (Eric Murphy), Kevin Dillon (Johnny 'Drama' Chase) en Jerry Ferrara (Turtle) terug. Vanaf 11 juni in de Nederlandse bioscoop.


In Entourage lijkt er weinig veranderd en hebben de heren nog steeds te maken met de charme en keiharde werkelijkheid van Hollywood. De vier vrienden blijven elkaar door dik en dun trouw en werken uiteraard weer samen met de onverbeterlijke Ari Gold.

NieuwsFilm

meest populair